#4 Patric Young

Parkede bir kere mücadele ediyor.
Savaşmaktan kaçmıyor.
Ama tecrübesiz oluşu, parmak ucu hassasiyeti olmayışı dezavantaj tabiki.
Çok daha iyi olacak eminim.
 
Dolu salon'da cok ekstra bir motivasyonla Real-Barca maclarinda ortaya koyacagi performansi dört gözle bekliyorum :D
 
Benim fikrim tecrübesizlik konusunda arkadaşlarıma katılıyorum fakat biraz zamanla biraz Ergin Hoca ile biraz da kendi istek ve çabası sonucu takıma müthiş katkı verebilir ve de vermeye başladı. Onca sıkıntımız var iken, iyi geldi hoş geldi.
 
Dün oyuna girdikten sonra savunmada iyi durdu ama 1-2 hatasından sonra Ergin hoca direk oyundan alıp Erceg-Kerem ikilisine döndü. İşte tam da bu arada fark oluştu.
2 devre oyuna girdikten sonra özellikle defans kısmında çok ama çok beğendim.
 
Savunma da çok iyi işler yapıyor.
Eminim hatalarından dolayı çıkmasaydı 2.çeyrek o fark olmazdı.
Seneye de devam etmeliyiz Patrick ile.
 
Bugün TED deplasmanında 10 sayı 11 rebound ile oynadı. :) Keşke Carter ve Maric de her maç onun kadar katkı yapsa. :p
 
Seneye de kalır umarım takımda.En kötü yedek uzun olarak katkı verebilecek biri.Ayrıca Avrupa basketboluna hala yabancı,yeni şeyler öğreniyor.Öğrenmesi ilerledikçe daha da verimli olacaktır.
 
Disa bagli takim oldugundan iceri inen toplarin sayisi az.. Nba'de caylak Dwight Howard izlenimi veriyordu.. 2-3 seneye cok onemli takimlarda gorecegiz kendisini.
 
Parmak ucu hassasiyeti ve serbest atışlarında bir istikrar yakalarsa avrupa'da 1 numara olur .. Savunma ve ribaundlar kusursuz .. Henüz 92 dogumlu oldugunu unutmayalim . Seneye buralarda olması cok zor.
 
İyi ki bizim takımda oynuyor. Seneye giderse de gitsin sonuçta bu formayı terletmiş oldu umarım ileri de Nba de çok iyi performans gösterir
 
Eyüp Yıldız ask.fm (soru-cevap) hesabında sezon sonuna kadar 300 bin dolara anlaşıldığını söylemişti. Yarım sezondan bir ay daha fazla oynamış olacak bizde. Yani gelecek sezon 650-700 bin dolara falan rahatça sözleşme uzatılabilir.
 
Bir şekilde şimdiden gelecek sene ki planlarımıza dahil etmemiz gerekiyor.
Bütçe daha da düşeceğinden fiyat-performans açısından daha iyisini bulamayız.
 
Patric Young ilk yarı çok iyi oynadı ve bir ara Boban'ın üzerinden öyle bir smaç vurdu ki görülmeye değerdi.

Çok daha iyi olacak eminim.
 
Acemilikleri direkt göze batıyor ama çok çok büyük potansiyel ya.2-3 yıl içinde ya Nba'de rol oyuncusu ya da Avrupa'da yıldız uzun olacak çok belli
 

Üst