Erceg hocanın güvendiği bir isim. Erkenden asıp kesmeye gerek yokmuş demek ki. Zamanla daha da iyi olacaktır.
Savunması gözardı edilmesin. Sayı atıyor ama yaptıgı
savunmayla Siena ve BJK maçlarında en az 8-10 sayıyı engelledi.
Aldığı
ribaund sonrası fast break cıkışlarının hastasıyız
Kaçırmasına rağmen şut atmaktan çekinmemesi artı bir özellik.
Baba maçlarda bu performansını sergilemedikçe fikrim değişmeyecek. Savunması berbat takımlara üçer üçer saydırması benim için bir şey ifade etmiyor. Sağlam takımlara karşı napabilecek önemli olan o. İlk testte sınıfta kalmıştı. Beşiktaş Efes Siena üçü de leş bu sene. Olimpakosa karşı napacak ileride karşılaşırsak cskaya barcelonaya karşı napacak o önemli. Lig sonunda olması muhtemel fener finalinde napacak o önemli.
Benim rakibim bütçe küçültmüş siena efes ve orta sınıf takım beşiktaş değil. Fenere karşı oynayacak panaya olimpakosa karşı oynayacak. O zaman ben de büyük harflerle överim
Oly son 2 yılın şampiyonu, CSKA-Barca-FBÜ en yüksek bütçeli ilk 5 takım arasındalar.
Hadi BJK'yi geçtim (ki ligin kalburüstü takımılarından) Efes ve Siena küçümsenecek takımlar değiller. Sonuçta bu üç takım da geçen sene EL'deydi, biz Eurocup'ta top 16 yapamazken EL'de top 16 yaptılar.
Efesle Siena gayet de küçümsenecek takımlar . Geçen sene siena bütçe küçültmüştü onun üzerine bir iki kademe daha küçülttüler. Şu an vasat EL takımlarından biri. Efes de geçen seneki kadrosundan eser kalmamış bir takım geçen sene baz alınamaz efesi değerlendirirken , o takımdan sağlam kim kaldı ki . ELde bir nebze yabancılarla iyi denebilecek bir takım ama biz onları ligde yendik. Ligde fener de biz de efesi dümdüz ettik. Bu sene efes kesinlikle lig için rakip değil. Fenerle bizden en iyi iki adamı çıkarsan bile değil.
Erceg bazı yönleri çok iyi olan ama defoları da çok olan bir oyuncu. Sağlam kora kor maçlarda ne yapacağına bakarım ben. Basketbol futbol gibi puanları toplayanın başarılı olduğu bir oyun olsa şu anki değerlendirmem farklı olurdu ama basketbolda başarılı olmak için gerçek rakiplerini yenmek zorundasın. Bizim gerçek rakiplermiz de fener pana oly maccabi caja vs . Ahı gitmiş vahı kalmış sienalar efesler değil.