#44 Henry Domercant

Benchte oturup maçı seyretmesi ölçü olamaz,bu tarz sakatlıklarda sıcağı sıcağına sakatlığın büyüklüğü belli olmuyor.Takip eden gece ve ertesi gün dizin durumu netleşir.Doktorlar'ın durumunun iyi gözükmediğini söylediğine dair basında haberler var bugün.MR sonucunu bekleyeceğiz.İnşallah korkulan olmaz.
 
Bilmiyorum başka ülkelerde de böyle mi ancak ülkemizdeki bacağım kopsa oynarım hastalığı var. Sakat olmayan dizinden sakatlanmış. O da muhtemelen sakat dizine daha güvenemediğinden diğer dizine aşırı yüklenmesinden dolayıdır. Domercant'a sezonun ikinci yarısında daha çok ihtiyaç var bu dönemlerdeki maçların telafisi olur onsuz da zaten takım ilk yarıyı götürür önemli olan play-off dönemi.
 
Keşke dün oynatmasak iyiydi. İhtiyacımız olduğunu düşündüğümüz için oynattık. O oynasaydı fark 35'leri bulurdu.

İhşallah çok büyük sorunu yoktur. En kısa zamanda döner. Bu sefer riske etmeden extra bir süre daha dinlendirelim. 2 numaradaki oyuncularımız Domercant ve Göksenin sakat, Jaka'da muhtemelen Sienaya gidecek. Bu bölgede bir sıkıntımız var gibi. Gordon'u 2 numaraya çekeceğiz. Aynı şekilde Cenk'i de. Rotasyonu ayarlaması zor olacak gibi.

Son durumu bilen yazsın ?
 
Olamaz ya olmamali. Yazarken bile zorlaniyorum. Sezonu kapamasi cok agir olur. Su maclar gazozuna zaten playoff lara yetisse keske. O ihtimal hic mi yok?
 
Geçmiş olsun hepimize bağ kopması varmış. Bu sezon unutalım Domercant'ı.

Saat 16'da muayene olacakmış galiba İsmail Şenol'un yazdığına göre, ne kadar uzak kalacağına o zaman karar verilecekmiş. Ama böyle sakatlıklarda tüm sezon gidiyor galiba genelde.

En güvendiğimiz adamımız, en büyük skor opsiyonumuzu kaybettik.
 
İnşallah play-offlara falan yetişir. Valla şok oldum. Shipp sakatlanınca büyük eksiklik yaşamıştık. Domercant'ta bana o günleri hatırlatıyor.
 

Üst