#44 Henry Domercant

Hazırlık kampında takımın lideri David Hawkins değil Domercant'tı bence sakatlanmasa bu takımın lideri de olacaktı ama olmadı :(.Takıma sezon başında iki tane saha içi lider getirildi Hawkins ve Domercant ama ne yazık ki biz yola tek kaptanla devam edicez.

Geçmiş olsun Henry :(
 
Alba gibi ağzımıza bir parmak balı çaldı ve sakatlandı. Transfer olduğunda çok sevinmiştik ama uzun bir süre bekleyeceğiz doyasıya izlemek için. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde parkelere döner.
 
seneye euroleague de parçalıyı giymek nasip olcak desenize ...
 
Diyecek söz yok maalesef. Herşey yolunda giderken birşeylerin bozulması, aksilik çıkması şube olarak hatta kulüp olarak gereken birşeydi. Yani artık içimize, genlerimize işlemiş bir durum bu. Kabullenmek gerekiyor ve açıkçası ben kabullendim, pes ettim tabiri caizse. Geçen yıl şampiyonluğa yürürken kilit oyuncumuzu bırakmıştık çok kritik bir noktada, bu yıl da üzerine değil oyun kurulması sistem değiştirilebilecek bir oyuncumuzu bıraktık. Henry'nin sakatlanması vakitsiz oldu ama daha yolun başındayız. Elden birşey gelmiyor, kendimizi avutabileceğimiz tek konu sona gelmeden, sağlıklı hamle yapabileceğimiz zamanda olması. Gerisini düşündüğümüzde zaten neresinden tutsak elimizde kalıyor. Sportif başarı için yazıyoruz, çiziyoruz bizler ama daha duygusala indiğimizde olay daha vahim. Bu yaşta bir oyuncu için çok büyük bir şanssızlık. Elleri atmak için yanıp tutuşan ama ayakları buna izin vermeyen bir durum sözkonusu. Bir film olsaydı Henry'nin hayatı veya roman, emin olun en acı kısmı dün akşamki sahne olurdu. Çok daha duygusal bakıyorum ve onun da adına bakmak istiyorum olaya. Açıkçası alınacak oyuncunun şahsımca şu anda hiçbir önemi yok. Elbette iyisi gelmeli, hedefe yürürken destek olacak bir oyuncuyu kadromuza katmalıyız ama benim şevkim kırıldı. Hani Arroyo diyoruz veya başka isimler. Onlar gelip 33 sayı yollayacağına rakip potaya Henry çıkıp bir üçlük atıp benche geri dönseydi. Varlığını bilseydik yeterliydi.

Tekrar geçmiş olsun Henry, yanındayız..
 
Canı sağolsun. Alba'yı nasıl beklediysek, onu da bekleyeceğiz. Onun takımımızda oynayacağı maçı sürekli hayal ettim ancak izleyemedik adam akıllı. Allah bunu nasip etmedi. 1 sene daha bekleyeceğiz artık. Acil şifalar diliyorum. Bir sakatlık haberine bu kadar üzüldüğümü de hiç hatırlamıyorum.
 
Umarım bir saçmalık yapılıp da sözleşmesi feshedilmez. Seneye bomba gibi döneceğine inanıyorum Henry'nin. Üstteki arkadaşların dediği gibi Alba gibi hevesimizi kursağımızda bıraktı.
 
sözleşmesi 1 senelikti.belki feshedilebilir sözleşmesi.yerini doldurmak imkansız gibi birşey.nba den gelecek oyuncunun avrupa basketboluna adapte olma sıkıntıları avrupa'da bence navarro ve spanoulis sadece domercant ile yakın seviyelerdeki isimler.birde murat özyer'in başımıza bela ettiği kuban deplasmanı olumsuzlukları olmasa ergin ataman bence domercant'ı bacakları mumya halindeyken oynatmak isteyeceğini sanmıyorum.
 
Mutlaka hiç hesapta yokken süpriz bir şansızlık bizi buluyor :(
Geçmiş olsun Domercant . Umarım belirtilen tarihten önce iyileşir sahalara dönersin ...
 
Geçmiş olsun, bu son olsun.
KSK döneminden beri bir gün de parçalı giy derdim. Belirtilen tarihten sonra dön ama sağlıklı dön;O kadar zaman bekledim biraz daha beklerim.
 
Kabullenemiyorum abi, vallahi kabullenemiyorum bunu.

Domercant çok seviyoruz seni. Umarım sapasağlam geri döner ve bu formayla başarılar elde edersin!
 

Üst