#44 Henry Domercant

İnşaAllah bir an ônce eski sağlığına kavuşur. Tam iyileşmeden dônmesin mûmkúnse. Gerekirse 20 gûnde bekleriz. Yeterki sağlıklı dônsûn Henry.Ona çok ihtiyacımız var bu sene. Gelsin winner oyuncu olduğunu bútûn aleme gôstersin artık.
 
gerekirse playofflara kadar dinlensin güçlensin, o derece önemli bir oyuncu bizim için. bu sene kupa ve kupalar gelecekse domercant ile gelir.
 
Sakatlandıktan sonra başına havluyu çekti ve 20-25 dakika hareketsiz oturdu benchte. Yıkıldı belli ki...

İnşallah ciddi bir problemi yoktur ve basit bir şanssızlıktan ibarettir sorun. Kurşun döktürelim, yakasına nazar boncuğu iliştirelim, yapalım bir şeyler.
 
Bu nasıl kismettir yahu, sakatlanan geri gelmiyor. Acaba saglık ekibini de mı sorgulamak lazım. Maşallah kız giren dul çıkıyor. Umarım ciddi değildir ama yazılanlara bakılırsa ciddi gibi. Bakalım ne zaman gelecek. Bir hayli ozletti kendisini
 
Domercant konusu gerçekten büyük şanssızlık. Ayakları izin verse elleri o kadar çok iş yapacak ki. Dünkü maç kesin 30-35'lere giderdi. Savunmamız çok çok iyiydi hücumda Domercant gibi bir silahımız olsaydı çok çok keyifli bir galibiyet olurdu.
Acil şifa ve biraz da şans dileyelim ona...
 

Üst