#5 Vladimir Micov

Herşey için teşekkürler vlado, bu kulübün gerçek efsaneleri arasında olacaksin bizim için. Eurocupu kazandıran blok ve sayın unutulmaz.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Verdigi emekler icin saolsun varolsun ama her nedense bende bir lasme etkisi yaratmadi, efendiligin krali ama oyun anlaminda her zaman yetersiz buldum Micovu. Yolu acik olsun.
 
Kalmasını isterdim ama o kendisi için mantıklı olanı yapmış. Yolun açık olsun. Her şey için teşekkürler. Canaria maçındaki bloğun asla unutulmayacak.



[video=youtube_share;mx6gCb4q9zw]https://youtu.be/mx6gCb4q9zw[/video]
 
3 sezon boyunca takımımızın formasını giyen, 2016 EuroCup şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan, takım kaptanlarından Vladimir Micov, Galatasaray.org aracılığı ile taraftarımıza ve Galatasaray Ailesi’ne veda etti.

Micov’un açıklamaları şu şekilde:

''Galatasaray'da oynadığım bu son sezonun ardından, evimde gibi hissettiğim ve Türkiye'nin en büyük taraftarıyla birlikte tarihi bir zaferle Eurocup şampiyonluğunu kazandığımız için çok mutluyum.

Üç yılda birçok arkadaşlıklar edindim. Türkiye sıcakkanlı insanları olan bir ülke. Fakat her güzel hikayenin bir gün sonu var. Çok büyük bir kulübün üç yıl boyunca parçası olmaktan dolayı buradan gururla ayrılıyorum. Geride kalan üç sezon için bana destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.''

Galatasaray Spor Kulübü olarak sarı kırmızılı forma altında hem oyunculuğu hem de kişiliği ile Galatasaray Ailesi’ne yakışan 3 yıl geçiren Micov’a kariyerinin geri kalanında en içten duygularımızla başarılar dileriz.

Micov’dan Galatasaray’a veda - GALATASARAY.ORG

Yolun açık olsun Micov. Kulüp tarihine adını yazdırdın, her zaman kalbimizde önemli bir yeri olacak.
 
Son düzenleme:
En çok özleyeceğim oyunculardan biri. Karakteri ve oyunuyla hafızamda ve gönlümde hep ayrı bir yeri olacak. Yolun açık olsun Vlado!
 
Çok güzel ve karakterli insan. Yolu açık olsun.
 

Üst