#55 Esra Şencebe

Esra ŞENCEBE

http://img210.imageshack.us/img210/8736 ... ebeqz9.jpg

Mevki: Oyun Kurucu Guard
Doğum Tarihi: 21.12.1981
Geldiği Takım: TED Kayseri Koleji
Boyu: 1.70 m
Kilosu: 62 kg

Geçen sezon TED Kayseri Koleji ile çok iyi bir sezon geçiren Esra Şencebe, 24 maçta ortalama 34 dakika süre aldı. Bu sürede 9.75 sayı ? 3.7 ribaund ortalaması yakalayan Şencebe, maç başına 5.7 ile TBBL?nin en çok asist yapan ikinci oyuncusu oldu. Şencebe, 2.6 top çalma istatistiğiyle de savunmaya katkı yaptı. 7 kez milli formayı giydi.

2.6 top çalma ve 5.7 asist, 3.7 rib, tam bir "all around player".
Bayanlar liginde en sevdiğim olay guardların stili erkeklerin stilinden cok daha farklı olması, özellikle yerli oyuncularda. çok izlemek istediğim oyunculardan biri olan Esra Şencebe'nin de artık Şahenk'te olacağına cok seviniyorum. iyi bir Sue Mcbride, Nilay Yiğit ve Birsel Vardarlı hayranı olarak Esra ve Işıl gibi oyuncuları yakından izleyebilmek büyük bir basketbol lüksüdür bana göre, gerçi Esra'yı caferağa'da izlemek eve yakınlık anlamında daha kolaydı ama, forma renginde kırmızı yoktu o zaman : )
neyse 3 kasım'da görüşmek üzere

Ben Esra Şencebe'nin saçlarına takmış durumdayım :? Yani basketbol oynarken o at kuyruğu saçları onu rahatsız etmiyor mu bilmiyorum fakat ben gördükçe kocaman yük taşıyormuş gibi hissediyorum :?
Biraz daha değişik toplasa sanki daha rahat oynayacak gibi geliyor.

fenerbahcede nilay ın arkasında kalıp kendini gösteremedi ama bu sene kendini gösterecek iyi bir esra izliyecez.

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Ben Esra Şencebe'nin saçlarına takmış durumdayım :? Yani basketbol oynarken o at kuyruğu saçları onu rahatsız etmiyor mu bilmiyorum fakat ben gördükçe kocaman yük taşıyormuş gibi hissediyorum :?
Biraz daha değişik toplasa sanki daha rahat oynayacak gibi geliyor.

senden böyle bir yorum duyduğum için nedense şaşırmadım...

------

bu arada Esra bizleri deliksiz üçlüklere o kadar alıştırdı ki ; bundan sonra çembere çarptırarak sokarsa üzüleceğim,o derece :p

Re: # Esra ŞENCEBE

tbl'nin siteden bakmıştım,bu sene üçllük yüzdesini geçen senelere göre yaklaşık 20 puan birden arttırmış.Şutör rolüne çok iyi uyum sağladı.

Dünkü oyununa diyecek bir şey yok,savunmada da çok iyi mücadele etti.Helal olsun.

Dün de mükemmel oynadı.Dün hayran bıraktı kendine ,oyunuyla.Özellikle son uzatmada bir üçlüğü var ki ,FBTV'de maçı anlatan ve yorumlayan şoka girdi. :) :) O basketten sonra beşinci faulu aldı çıkmak zorunda kaldı zaten.

O basketten sonra salonda tek yorum yaptık. Dün kobeyi tvden izliyorduk bugün Esra'yı canlı izliyoruz :)

Önceden seviyordum şimdi daha çok gerek saha içinde ki tutumu olsun gerek oyunu olsun gerçekten başarılı bir isim Esra Şencebe ...
Bugün tanıştıktan sonra daha çok sevdim anlayışlı ve kibar biri ...
Umarım başarılar hep onunla olur .

bzile yeniden anlaştığı için o kadar mutluyum ki harbiden çok seviyorum esra ablayı ya :) daha nice 3lüklere esra abla

1 numaralı hayranıyım esranınn yaaa:)) insan hem bu kadar tatlı :oops: hemde bu kadar iyi bir oyuncu olabilirmi:))
keskin nişancı lakabını attığı 3lüklerle kanıtlıyorr :)) :)

Re: 55 # Esra ŞENCEBE

farkli bir yönden en begendigim oyuncumuz :p gecen o GSYIAD'in düzenledigi geceyi gösterdiler. insan bu kadar mi tatli olur ya :) basketbolunu zaten hepimiz biliyoruz. FB macini yine iple cekiyorum. üclükleri ile deli edecek birilerini gene aslan parcamiz. iyi ki varsin Esra.

Re: 55 # Esra Şencebe

Uefa macını beraber izledik cok sıcakkanlı hiç havalı deil besteleri öğrettim esracıgıma :) resim cekıldık resmlerını cektım ilkbaş mailini vericekti sonra vazgeçti :(