#55 Esra Şencebe

Re: 55 # Esra Şencebe

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Özlemişiz seni Esra.İyiki döndün,daha da iyi olacağına eminim...

esrayı bir topa yerde uçuşunu gördüm çok duygulandım ruh bu demekki dedim ama ben bir yıl boyunca şaziyeyi böle göremedim görenler varmı benmi yannış hatırlıyorum :roll:

Halime Bozgeyik' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":34c0xgiq]Özlemişiz seni Esra.İyiki döndün,daha da iyi olacağına eminim...

esrayı bir topa yerde uçuşunu gördüm çok duygulandım ruh bu demekki dedim ama ben bir yıl boyunca şaziyeyi böle göremedim görenler varmı benmi yannış hatırlıyorum :roll:[/quote:34c0xgiq]

Evet o pozisyon önümde oldu,gerçekten yüreğim ağzıma geldi benim,helal olsun bu cesarete,bu mücadeleye.

Suratında maskeyle, rakibin kapmak üzere olduğu topu kurtarmak için atladığı o sahne çok şey anlatıyor...

esra kötüydün çokk kötüydün bugun ama hayatımda hiç 1-2 maç kötü oynadı diye bi oyuncuyu eleştirmedim......
sana tavsiyem bişey olmuyorsa zorlamaa.....

Yazıklar olsun ne oluyor? Bir de Ahmet Çakar retoriği yapıyorsun, hakaret etmedim falan deyip.

Levent Öktener de eski admindir, üstelik büyüğün. Bari kimse ortada yokken şu şube için didinen adamlara saygı gösterin biraz.

Yavaş!

ışıl sakatlandı,tuğba 4 ledi.Maçın geri kalanında 1 numarayı tek başına oynadı,kafasında maskeyle mücadele etti,yoruldu,tabiki şut kaçırıcak.Bugün kötüydü kabul ama...

yasemin,tuğba,şaziye onlar zaten kötü.Al birini vur ötekinede senden böyle bir performans beklemezdim.inş. bu kötü oyunununn tek nedeni o yüzündeki maskedir.

ayip be yazik be.
Siz GALATASARAY degil, siz Kupa sevdalilarisiniz.
Iyi kacirdi, ne yapalim yani ?

Gecen sene Caferagada feneri bombalayan Aslan yürekli kiz degilmi Esra Sencebe??

EuroCupu alinca böyle demiyordunuz ama.
'hepinizi teker teker kutlarim' diyordunuz..

En büyük hayrani oldugum ESRA SENCEBE !
I LOVE YOU

Ne oluyor yahu? Fener'e yenildik diye ne bu yazıklar olsun falan?..

Bu ne ya bir kaç topicte herkes yazıklar olsun deyip çekiliyor, nefretinizi kusacaksanız yazmayın arkadaş! Eğer böyle devam edilirse yönetimden bölümün bir süre kilitlenmesini talep ediyorum. Çünkü biz doğru düzgün yazamıyoruz, illa kötü söz söylememiz gerekir..!

Herşeye rağmen,100'de 0 üçlük atsan bile yanındayım Esra.Allah aşkına söyleyin bana hanginiz kırık bi burunla ve o berbat maskeyle oynayabilirdi?Helal olsun Esra,helal olsun kızlar.Bize 2 kupa hediye ettiniz zaten elinize sağlık.

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK
SENİNLE AĞLAYIP GÜLMEK
GALATASARAY SEVGİSİ
SÜRECEK SONSUZA DEK !!!

Barış Şişman' Alıntı:
Ne oluyor yahu? Fener'e yenildik diye ne bu yazıklar olsun falan?..

Bu ne ya bir kaç topicte herkes yazıklar olsun deyip çekiliyor, nefretinizi kusacaksanız yazmayın arkadaş! Eğer böyle devam edilirse yönetimden bölümün bir süre kilitlenmesini talep ediyorum. Çünkü biz doğru düzgün yazamıyoruz, illa kötü söz söylememiz gerekir..!
Bende daha fazla nefret kusmamak için kendimi zor tutuğumdan dolayı aynısını talep ediyorum. ;)

Yorumlara bak.
Yazın yorumları helal olsun. Vurun , asın oyuncuları .
Bizde böylece kimin kötü gün kimin iyi gün taraftarı olduğunu görelim.

Bugün en az kızılacak oyuncu Işıl'dan sonra oydu. Burada ahkam kesenler hiç basketbol oynanamış sanırım. Şut ritmi veya alışkanlığı denen şeylerden haberleri yok.

Eren Aydın' Alıntı:
Bugün en az kızılacak oyuncu Işıl'dan sonra oydu. Burada ahkam kesenler hiç basketbol oynanamış sanırım. Şut ritmi veya alışkanlığı denen şeylerden haberleri yok.

Allah aşkına Işıl ne yaptı Eren?

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":gnerphwt]Bugün en az kızılacak oyuncu Işıl'dan sonra oydu. Burada ahkam kesenler hiç basketbol oynanamış sanırım. Şut ritmi veya alışkanlığı denen şeylerden haberleri yok.

Allah aşkına Işıl ne yaptı Eren?[/quote:gnerphwt]
Işıl'dan sonra derken Işıl'a zaten kızılmaz Esra'da ondan sonra gelir demek istedim türk oyuncular arasında.