#55 Esra Şencebe

Re: 55 # Esra Şencebe

Esradan verim almak istiyorsan oynatıcaksın.20-25 dakika süre verirsen kötü oynadığını,3 lük atamadığını göremezssin.Play offlarda geçen seneki formuna dönecek eminim.

Bu ara performansını daha iyiye doğru artırdığını düşünüyorum. Daha etkili oluyor son zamanlarda maçlarda. Play off ta tam anlamıyla ritmini bulacaktır :D.

Final maçında istatisklere bakınca iyi oynamamış gözüküyor ama oynadığı oyun yaptığı savunma çaldığı toplar yerden yere atladığı posizyonlar maçın dönüm noktasıydı..HeLal OlsUN ESRA ŞENÇEBE!!O kupayı kucakladığın andaki yüz ifaden anlatıyor aslında her şeyi

Esra Abla son 2 maçta gözümüz seni aradı :oops: Zaten değerli bir oyuncumuzdu ama 3lük atamayanları ruhlarını ortaya koyamayanları görünce şimdi daha iyi anladık değerini.
ABLA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR SANA :oops:

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Esra Abla son 2 maçta gözümüz seni aradı :oops: Zaten değerli bir oyuncumuzdu ama 3lük atamayanları ruhlarını ortaya koyamayanları görünce şimdi daha iyi anladık değerini.
ABLA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR SANA :oops:

Esra bumaçı kurtaramazdı, yani esrada olsa yenilirdik. Yabancılar iyi ama yerli oyuncularımız, Fenerin yerlilerine göre kalitesiz. Işıl, Esra, Şaziye, Yasemin , Tuğba... iyi oynamıyorlar Yabancıların katkısı yüzde 80-90 bizim yerlilerinki ise yüzde 10 bile değil. Nereye kadar Simone ve Sophia bizi taşıyacak.

Bizim Turk oyuncularimiz ancak yedek benche gore uygun.Bir isil skorer bir guardin arkasindan gelmli 10-15 dakika savunma amacli oynatilmali.Saziyeyi es geciyorum zaten.Tugba da yedek kadroya uygun degl.Esra bir tek ilk 5 te oynayabilecek duzeyde,Yasemin de ancak yedek olur yani.

Bilmiyorum yanlış mıyım ama bizim takımdan İlker Abi'nin burnu kırıldı,herif çıktı aslanlar gibi oynadı ertesi maç. Bir hafta sonra yani,hem de maske falan da takmadan. Esra niye oynayamıyor garibime gitti..

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bilmiyorum yanlış mıyım ama bizim takımdan İlker Abi'nin burnu kırıldı,herif çıktı aslanlar gibi oynadı ertesi maç. Bir hafta sonra yani,hem de maske falan da takmadan. Esra niye oynayamıyor garibime gitti..

Alperen haklı olabilirsin de sonuçta birinin erkek birinin bayan olmasını unutmayalım.Allah korusun oynasaydı da Nevriye bi dirsek atsaydı burnu kırıldıktan hemen sonra,daha uzun süre oynamayabilirdi.Ama bugün artık oynayacağını tahmin ve ümit ediyorum.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Alperen haklı olabilirsin de sonuçta birinin erkek birinin bayan olmasını unutmayalım.Allah korusun oynasaydı da Nevriye bi dirsek atsaydı burnu kırıldıktan hemen sonra,daha uzun süre oynamayabilirdi.Ama bugün artık oynayacağını tahmin ve ümit ediyorum.
Sence bu maçta oynarsa şayet,Nevriye dirsek atmiyacak mı yıldırmak için? :?

İyi bir maske dirsek değil de hafif darbeleri etkisiz hale getirir. Ama Türkiye'de olmadığı için yurtdışından getirmek gerekebilir bu 'iyi' maskeyi. Tabi bizim yöneticilerimiz de "amaaaan boşver" demiş olabilirler bu durum karşısında.

Alperen Kaplan' Alıntı:
İyi bir maske dirsek değil de hafif darbeleri etkisiz hale getirir. Ama Türkiye'de olmadığı için yurtdışından getirmek gerekebilir bu 'iyi' maskeyi. Tabi bizim yöneticilerimiz de "amaaaan boşver" demiş olabilirler bu durum karşısında.

Maalesef katılıyorum.