#55 Esra Şencebe

Re: 55 # Esra Şencebe

Her şey için teşekkürler Esra, Yüreğine sağlık. Bu kıza da adam gibi bir maske bile almayanlara ne demek lazım bilmiyorum.

basketdergisi'nin haberine göre belindeki sakatlıktan dolayı Esra Şencebe kadrodan çıkartılmış. İki sezondur talihsizlikler yaşıyor bu şekilde. Umarım bu son olur. Geçmiş olsun.

Esra ve Milli takım adına çok üzüldüm.Işıl'ın da olmağını düşünürsek Milli takım için sorun yaratabilir.Milli takımda olmasada umuyorum bir dahaki sezona eskisinde daha sağlıklı ve formda girer.

Tansel Tekdemir' Alıntı:
Menduh Bey , yazdıgınız yorumda nedense bıraz sertlık var takıp etmıyorsunuz macları galıba Galatasarayda hıc bır oyuncuya ıkıncı oyuncu muamelesı yapılmaz. Esra Sencebe dıger oyuncular gıbı hakkını vererek her mac oynuyor.Bunun neresınde ıkıncı oyuncu muamelesı gordunuz hala anlamıs degılım emınım sızde anlamamıssınızdır.
Geçensene Şebnem şansız şekilde sakatalanmasaydı o dar kadroda süresi 20 dk yı geçmezdi.Bu sene ise tuğba istenileni veremediği için Esra ile başlandı.Yani sanki Esra (özellikle Cem hoca) Esra ya fazla güven miyordu.Okan hoca için aynı şeyleri söyliyemiyecem.

Eğer Zafer gelecekse Esra nın gelecek sezonda işi zor görünüyor;çünkü Zafer Esra yı sevmiyor ona biraz önyargılı davrana bilir.

Aslında takımda tutulup rotasyonda kullanılabilirdi.Ancak 2 sezondurda beklenilenden uzaktı.Çokta üzülmedim.Beşiktaşa değilde kendisine hayırlı olsun.

Umarım o'nun için hayırlısı olur.Her zaman sevmişimdir kendinisini yürekten oynayan bir oyuncuydu,sakatlıklardan o da çekti,başarılar dilerim kendisine...

Bugün Beşiktaş formalı fotoğrafını görünce cidden içim gitti.

Ben seni hep Caferağada maçtan sonraki duruşunla hatırlayacağım. Umarım tekrar dönersin bir gün.

Yolun açık olsun.. Görüşürüz :)

bjk resmi sitesinde fotoğrafını görünce gerçekten çok üzüldüm, Esra sarıkırmızı ile çok daha güzeldi. Onun için hayırlı olsun

"55 # Esra Şencebe" başlığını Alpaslan Dikmen Eskilerden Kim Kaldı Forumu'nda görünce bile üzüldüm.

Esralar gidiyor Haluklar geliyor.

Yolun açık olsun.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
"55 # Esra Şencebe" başlığını Alpaslan Dikmen Eskilerden Kim Kaldı Forumu'nda görünce bile üzüldüm.
Hala zor geliyor, hala. Başlığı taşırken içim bir acayip oldu. Abdi İpekçi´deki o duruşu geldi gözlerimin önüne...

Ne mutlu ona ki, 3 sene formasını giydiği takımın taraftarlarında derin izler bırakabilmiş; ne mutlu bize ki böyle bir oyuncu formamızı terletti.

Yolun açık olsun ama bir yerde bizle tekrar kesişsin.

Bizdeki yerin değişir mi Şencebe?.. Hala seni çok seviyoruz, formanın hakkını layıkıyla verdin; umarımki senin için hayırlı olur.. İpekçi'ye çıktığın gün avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlayacağım seni.. Bir gün tekrar Parçalı altında görüşebilmek dileğiyle..

kendisine bir galatasaraylı olarak ne kadar teşekkür etsem azdır.. hakkını bize helal etsin.. bizim varsa helal olsun. kırık burunla, tükürükler içinde oynadığı caferağa ahırındaki maçlar unutulmayacak. buna emin olabilir..