Hatırlıyorum da 2 yıl önce Barcelona F8 maçımızda da aynı hareketleri yapıyordu, bize özel bi durum değil yani. Hatta orda üstündeki eşofmanları hiç çıkarmamıştı bile.
Böyle bir dönemde dorsey'i kaybetme lüksümüz bence yok,o yüzden de ne yapıp edip verim almaya çalışmalıyız.Eurohoops un haberine göre Dorsey ayrılmak istiyormuş...
Böyle bir dönemde dorsey'i kaybetme lüksümüz bence yok,o yüzden de ne yapıp edip verim almaya çalışmalıyız.
Şayet bonservis alıp,gitmesinden bütçe oluşturup yerine verim alabileceğimiz bir oyuncu alabileceksek o zaman belki düşünülebilir ama sadece chuck davis ile olacak iş değil,hele ki şu durumdaki davis ile
Euroligte tam transfer dönemi fırsat varken göndermek en mantıklısı. Zaten o da anladığım kadarıyla Euroligte oynamak istiyor. Hatta giderken de 100-200 binde çıkış parası alırsak müthiş olur. Ancak para veren yoksa sırf şunun maaşından kurtulmak için gönderirdim. Sonra da aklı başında işine saygılı bir uzun transfer ederdim.
Yine transfer döneminde menajerlerin ortaya bir haber atmasıyla ortaya çıkmış bulunmaktasınız. Adamların ekmeğine yağ sürmeye devam ediyorsunuz resmen. Hadi diyelim Dorsey ayrıldı Lasme ile mi geçeceksiniz 40 dk yı yada sakatlıktan çıkamamış tam 5 numara olmayan Davis mi oynayacak.
Bakın öyle de boyle de bu adamı bu sezon tutmalıyız. Adam oynadığında çok fark yaratıyor kaldı ki eurocup için transfer durumumuz kalmadı şampiyonluk hedefiylede yürüyorsak eğer 1-2 maçta olsa Dorseyi tutup katkı almaya çalışacaksın. Öyle o gitsin bu gitsinle olmuyor işler ortalığı bulundırmayın.