#6 Joey Dorsey

Dorsey'i aldık sezon başı lakin Ergin Ataman'da aldığı adama bin bir trip attı. Sen birini getir lakin ondan sonra maçlarda ona karşı tavır takın. Dorsey problemli bir adam kabul lakin Ergin Ataman da almasına rağmen ilk günden itibaren tepkiliydi Dorsey'e. Tamam senin istediğin tarz bir adam değil lakin bu da böyle. Sen kötüleyince daha iyi olan oyunculardan değil. Daha da küsüyor. Oturup konuşacaksın sana değer veriyoruz diyeceksin, oyunu daha ciddiye almasını sağlayacak hareketler yapacaksın. 2 ay önce olsa gönderin birini getirirsin lakin sen elindeki tüm transfer imkanını kaybettikten sonra böyle bir şey yaparsan hem de alternatifi yokken kendine zarar verirsin.

Dorsey'i aldık sezon başı lakin Ergin Ataman'da aldığı adama bin bir trip attı. Sen birini getir lakin ondan sonra maçlarda ona karşı tavır takın. Dorsey problemli bir adam kabul lakin Ergin Ataman da almasına rağmen ilk günden itibaren tepkiliydi Dorsey'e. Tamam senin istediğin tarz bir adam değil lakin bu da böyle. Sen kötüleyince daha iyi olan oyunculardan değil. Daha da küsüyor. Oturup konuşacaksın sana değer veriyoruz diyeceksin, oyunu daha ciddiye almasını sağlayacak hareketler yapacaksın. 2 ay önce olsa gönderin birini getirirsin lakin sen elindeki tüm transfer imkanını kaybettikten sonra böyle bir şey yaparsan hem de alternatifi yokken kendine zarar verirsin.

Ergin Hoca da egoları yüksek bir insan. Dorsey'e karşı alttan alacak bir tarzı yok. Ekrem Memnun deseniz o kazanmaya gidebilir ama Ergin hoca köprüleri atıyor, gemileri yakıyor. Nolan Smith nasıl gitti hatırlayın. Hala borcunu ödüyoruz.

Ergin Hoca da egoları yüksek bir insan. Dorsey'e karşı alttan alacak bir tarzı yok. Ekrem Memnun deseniz o kazanmaya gidebilir ama Ergin hoca köprüleri atıyor, gemileri yakıyor. Nolan Smith nasıl gitti hatırlayın. Hala borcunu ödüyoruz.

Zaten marifet sorunu yönetebilmek. Alex Ferguson'da sorunlu oyunculara sezon içi müsamaha gösterir lakin vakti geldi mi gönderirdi. Yöneticilik sadece taktik verdim oldu bitti değil kişiyi de yöneteceksiniz.

Lyod Daniels ornegi ile Dorsey arasinda iki onemli fark var birincisi anladigim kadari ile biri disiplinsizliklerine ragmen iyi oynuyormus hatta oldukca iyi ikincisi ve daha onemlisi Dorseyin olayi kotu performans ya da disiplinsizligi asti su yalanlamadigi aciklamalar hic iyi niyetli degil.

Ergin Atamanin iletisim ve oyuncu psikolojisinden anlamak konusunda oldukca zayif oldugunu ben de dusunuyorum lakin oldukca pragmatik bir adam oldugu icin aslinda Dorseye oldukca tolerans gosterdi son birkac maca kadar bircok macta kotu performansa ragmen Ataman standartlarina gore oldukca iyi sureler verdi hatta bazi yerli oyunculara karsi biraz adaletsizlik bile yapti belki.Ayrica sezonun baslarinda aciklamalarindaki dil oldukca farkli idi.Takim arkadaslari seviyor dedi bir iki tane iyi oynadigi mactan sonra Dordeyi ovdu.Sonuc olarak bir aylik meseleden bahsetmiyoruz.Aylardir devam eden bir sıkıntı var ve başlarda kötü performansına rağmen açıklamalar çok daha altam alam bir dille yapılıyordu.Ataman standarlarına gore performansına kıyasla oldukca ıyı süre alan oyuncu ,oyundan alındığında yada oyuna sokulmadığında tvden bıle fark edılecek tepkiler gösterdı ama bu tepkıler uzunca sure sineye cekıldı hatta halen bile oyuncunun açıktan eleştirildiği tek nokta saha içi performansı aslında yani parkede katkı verde Ataman belki de kaprislerini göğüslemeye hala razı ama o da yok.Bu arada takdir edılmesı gerekır kı tum bu olup biten nasıl burada bazılarımızı rahatsız edıyor hatta bazılarımızın sinirini bozuyor mutlaka takımdaşlarından da rahatsız olan hatta siniri bozulanlar vardır.

Bu arada olayın bir de teknik boyutu var bence Green sakatlanıp Micov dört oynamak zorunda kalınca .Micov çok fazla açık ucluk poziyonu bulmaya başladı ve hucumdakı verımı artı aslında.Green bile Atamanın sistemindeki dört numara için istıkrarsız uc sayı yüzdesine sahip bir dort numara ıken Lasme gibi yayın gerısınden tehditi olmayan bir oyuncuyu dört numara da oynatmak hucumdakı verımı dusuruyordu. Ayrıca Efes maçında da görduk ki Gökseninin sahada olması takım savunmamıza oldukçca olumlu etkı yapıyor .Micova 4 numarada da sure vermek demek Göksenin için de süre yaratmak demek .Yani bence Lasmeyi sadece 5 numarada kullanmalıyız .Lasmeyi Ataman ortalama 30 dk sahada tutma eğliminde zaten geriye bir 10 dakika süre kalacak 5 numara için onu da bir şekilde telafi ederiz.Greeni bir hazırlık maçında bir sure 5 oynatmıstı Yagızer hoca fena da performans göstermemişti.KSK geçen sezon Palayı 5 numara oynayarak şampiyon oldu bazen krizlerden fırsat yaratmak da mümkün .

Bu arada zaten oyuncu da bana ne bana ne ben oynamıycam gönderin beni diyor zaten bunu diyen adamı göndermesen bile tamam otur oynama demek lazım bence

Ataman Dorsey'e geldiğinden bu yana fazlasıyla tolerans göstermiştir. Ancak o cüssesine rağmen çocuk ruhlu bu kardeşimizden hiçbir reaksiyon göremedik. Koca sezonu da Dorsey'in ergen tripleriyle uğraşarak harcayamayız. İyi oynasa tamam fakat o da yok. Hem geveze, hem kekeme..

Koç bir yere gitmeyecek açıklaması yapmış. Ergin hocanın bir oyuncuya hiç bu kadar tolerans gösterdiğini görmemiştim. Sanırım o da Dorseynin yerini dolduramamaktan korkuyor.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hoca takimda hiçbir oyuncuya bence uzun süredir hiçbir oyuncuya yapmadığı kadar kazanma endeksli davrandi Dorseye. Malesef burda Ergin hocanin hatasi olduğunu düşünmüyorum.
Nedeni ise bazi maçlardan sonra yalnizca dorsey hakkinda açıklamalarda bulundu. Hemde o hic hak etmezken. Suan için malesef Dorsey son kredilerini kullandi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin Ataman Dorsey konusunda gerekli açıklamayı yaptı. Bence artık mesaj yerine gitmiştir. Keza ben Dorsey'in Eurolegue transfer dönemini kovaladığını düşünüyorum. Umarım koçun tutumuyla aklı başına gelir ve EuroCup'ta bizi yardımcı olur.

KSK maçlarında çok ihtiyacımız olacak Dorsey'e
Eğer gönderilmeyecekse o maçlara özellikle hazırlanmalı. Zira KSK takımında İverson sert ve arkası dönük oynayan kalıplı bir oyuncu. Onun arkasında ancak Dorsey durabilir. Bu sebeple turu geçmek istiyorsak o anahtarlardan biri Dorsey olabilir.

Yunan siteleri Oly Dorsey haberini geçmeye başladılar. Lig için yeni transfer yapılmalı mutlaka

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde gıtmesını ıstıyordum ama Takımın koçu daha bir kac saat once bir yere gitmiyecek gorusunu tekrarlamışken gitmesi bir garip olur su saatten sonra kadro dısı kalsın gerekırse