#6 Joey Dorsey

Bence Can Topsakal ve Ergin Ataman oturup Dorsey'le bir toplantı yapmalı ve açık açık her şeyi konuşmalılar. Takımın önemli bir dönemeçte olduğu, Eurocup'ı kazanmamızın ne kadar değerli olacağını Dorsey'e anlatmalılar. Dorsey'in kalitesinden bahsedip, istikrarını yukarı çekmesi gerektiğini de eklemeliler.

Can Topsakal ve Ergin Ataman arasında da sorunlar oldu geçen sene ama karşılıklı konuşup hallettiler. Problemler büyümeden oturup konuşmak her zaman için en iyisi.

attachment.php

Ekli dosyalar

• O7Ooa3.jpg
    O7Ooa3.jpg
    99.4 KB · Görüntüleme: 264
Çok beklentim vardı, geldiğinde çok da sevinmiştim. Geçen haftaya kadar hala umutluydum. Zaragoza ve Efes maçları ile olmayacağını anladım. Belli maçlarda fark yaratabilir ama 3-5 maçı geçmez.

Dorsey i gönderip bir değişim yaptıkmı gelsin şampiyonluk.Gene olabiliriz ama Dorsey değişimi yaparsak şampiyonluk şanşımız çok yükselir.

Hadi yönetim yap birşeyler.Futbol gitti basketbol da şampiyonluk gelsin hiç olmazsa.Dorsey olmuyor işte.

650 bin dolar alıyor bu arkadaş bu paraya çok çok daha fazla katkı veren bir pivot alsaydık mesela Maciej Lampe. Şu an o 2 3 mağlubiyet azdı belki de

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hücümda katkı alamıyor olmamız neyse de savunmada felaket takım savunmasına katkı vermediği gibi resmen baltalıyor savunmayı.Bir de yerine girdiği oyuncu Lasme olunca gece ile gündüz gibi fark oluyor.Lasme yardım,ikili oyun savunması gibi takım savunmasına ilişkin hemen tüm hamleleri kusursuza yakın yer ve zamanlama ile icra ederken Dorsey yapmadıkları veya yapamadıkları ile takım savunmasına zarar vermekle kalmıyor yanlış yerde yada yanlış zamanda/zamanlama ile yaptıkları ile savunmayı büsbütün baltalıyor.Tüm bunların üzerine profesyonel olmayan tavırlarda eklenince takımın hem teknik hem psikolojik açıdan kimyasına zarar verdiğini düşünüyorum.Aylardır sabrediyoruz bir değişiklik yok.Hücüm yada rebo olarak katkı aldığmız bazı maçlar oldu ama savunmadaki sorun ve disiplinsizlik meselesi kronik hale geldi malesef.

Davis için Dorseyden vazgeçmek hiç ama hiç aklıma yatmıyor. Bence takas falan olmuyorsa Dorsey çok çok ağır bir disiplinsizlik yapmazsa bir daha sezonu tamamlamasında fayda var. Çok ilginç bir karakteri var Play offlarda çok ilginç maçlar da çıkarabilir.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İLk alındığında o gün hepimiz gibi bende çok sevinmiştim. Ama daha sonra düşündüm bizim takım iki tane üst düzey pivotu kaldırmaz ki Dorsey gibi disiplin sorunu olan oyunca olunca bu daha gün yüzüne çıktı maalesef.
Yönetim yönetim olsa biraz akılları çalşsa futbol takımı gitti bari basketboldan kurtaralım bu seneyi deseler transfer yapsalar ne güzel olur.

Hani duygusal falan deniliyor ama biraz çabala be Dorsey. Savunmada verdiği katkı 0. Hücumda ise kafasına estiği zaman oynuyor. Dünden sonra Dorsey'den şahsen umudumu kestim.

Hocanın bileceği iş tabi ama Dorsey'den memnun olmadığı yaptığı açıklamalarla ortada. Bir süre daha tahammül edilebilir kendisine ama bu şekil devam edecekse hiç zorlamaya gerek yok.

Dorsey'nin keyfi gelicek diye beklemenin bi alemi yok. Bu saatten sonra anca antreman yapar, performans duşuklugu veya yetenek azlığı olsa anlaşılır durum ama bu adamın derdi kafada. Adam sporcu deil, işine saygı duymuyor, takım arkadaşlarına saygı duymuyor. Dün ilk devre iki dakikada takımı dağıttı. Kutay bey cok dogru yazmış, lasme nerde dorsey nerde. Maç bitmiş, takım müthiş bir galibiyet almış adam sevinmiyor bile.

Bu lakayıt, yaptığı işe saygısız bir oyuncu uzun süredir görmemiştim. En erken zamanda yolların ayrılmasını diliyorum, adam da hersey var ama burda bazen eleştirilen göksenin onda biri kadar yürek yok.

Hocasına, takım arkadaşlarına ve taraftarlara saygısı yok...Daha kötüsü kendisine saygısı yok.Spor ahlakını da geçtim bu adamın kişilik zaafiyeti var.Bu maçtan sonra ve Ergin Ataman'ın bu açıklamalarından sonra iflah olmaz.Eurohoops da Sportando da Ergin Ataman'ın açıklamarını haber yaptılar.Keşke biraz daha sakin kalabilseydi Ergin Ataman...
Kuzmic-Mbakwe takası haberini okumuştum.Mbakwe veya Kuzmic'le Dorsey'i takas etme imkanı doğarsa hiç kaçırmayalım bu fırsatı.

Ergin hocanın dün akşamki maçdan sonra yaptığı açıklamalardan sonra nasıl bir reaksiyon vereceğini çok merak ediyorum dorsey'in.Ergin hocanın onu kazanması için yaptığı açıklamalardır belkide,normalde mental olarak başka bir oyuncu olsa ekstra motivasyon olur yahut kendine çeki düzen verirdi ama bahse konu kişi dorsey olunca ümidim biraz daha azalıyor..

Zaragoza maçında bütün takım ve teknik ekip otobüsten indi, salona doğru 50 metrelik mesafeyi yürüyerek katetti, Dorsey hala otobüsteydi ve müzik dinliyordu.
Salona varıldığını dahi bir süre farkedememiş olabilir.
Böylesine bir potansiyelin harcanıyor olmasına üzülüyor insan.