#6 Joey Dorsey

Bir prensip anlaşmamız daha oldu. Bu sene liglere katılmak konusunda da prensip kararına varılmış sanırım. Katılabiliriz katılamayız, oyuncularımıza lisans çıkarabiliriz çıkaramayız o sonraki problemimiz. :)

Biraz daha konsantre,biraz daha gayret.Sen de takıma uyum sağlayınca önümüz çok çok açılacak.

Antepte oynadığını yarısını oynasa o bile mutlu edicek bizi nedense cok beklenti içine girdiğimiz adamlar bizi hüsrana ugratıyor örneğin jawai ondanda cok verim almak için cabaladıkta olmadı inşAllah yanılırız.

Dorsey oynarken bence zevk almaya çalışıyor. Biraz da bu olumsuz etkiliyor bunu. Verilen görevden ziyade artsitlik hareketler yapmayı seviyor.

Dorsey şu an bildiğimiz Dorsey değil. Ama Jawai, Vogoikas gibi oyunculardan bir farkı var. Adam bu haliyle bile takıma fayda sağlıyor. Ama potansiyelinin üçde birini bile yansıtamadığı bir gerçek. 1-2 ay içerisinde toparlanacağını, onun takıma, takımın ona alışacağını ümit ediyorum. Ama şu an bile, Dorsey'den vazgeçmem, o oyundayken içeride o kadar çok yer kaplıyorki, kısalar drive edemiyor. Bu da savunmasındaki oyun zekasından kaynaklı birazda...

Emrah'a katılıyorum, Dorsey hala bildiğimiz Dorsey gibi olmasa da gayet katkı veriyor. 10 sayı 6 ribaund dünkü katkısı mesela.

Şu ana kadar Eurocup istatistikleri: 7 sayı, 7.8 ribaund, 1.3 blok. Bence hiç de fena değil.

Artık toparlanması lazım. Hiç konsantre değil. Fizik olarak zamana ihtiyacı olup olmaması ayrı konu fakat mental sorunları var gibi. Ciddiye alması gerek oyunu. Takım arkadaşlarının emeğine saygı göstermeli en azından.

Şu ana kadar takımımızın bu seneki hayal kırıklığı oldu. Beklentilerin %30-40 ı kadar verim verebilseydi belkide yenilgimiz yoktu. İnşallah toparlayıp bu kadar güzel bir kadro kurduğumuz senede biraz katkı verir. İşin doğrusu onun verimine ihtiyacımız var.

Smaç haricinde basket attığını görmedim, savunmasını ise hiç konuşmaya bile gerek yok

İnşallah toparlar yoksa başarı hayal olur

bence dorsey in sorunu formsuzluk degıl ısteksızlık bu yuzden ya sorununu halletmelı ya da gıtmelı cunku su anda takımda aksayan tek yon o