#6 Joey Dorsey

Ted maçında oyunda olduğu sürece bencede kıpırdanma göstermişti fena değildi. İkinci yarı hiç oyuna girmedi, hatta tribünde birbirimize sakatlığımı var falan diye sorduk. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama bir çözüm bulmamız şart artık bu konuya. Umarım kazanabiliriz Dorsey'i.

Ted Kolejliler maçı kendisini kazanmamız için fırsat maçlarından biriydi görece olarak daha zayıf bir rakip olduğu için. İlk yarıda forma giydiği sürede hiç fena değildi, 1-2 asist de yaptı. Ama nedense 2. yarı koç kendisine süre vermedi. Ve bence güzel bir fırsat maçını değerlendirememiş oldu Ergin Ataman. Uzun rotasyonumuz gerçekten çok dar ve Dorsey'in form tutması çok ama çok önemli. Koçun da bu konu bir tık tolerans gösterip gerekirse süresini de arttırarak, gerekirse ilk 5te başlatarak falan bir şekilde takıma monte etmeye çalışması lazım. Ben kendisinden hala ümitli olanlardanım, umarım Dorsey'in Galatasaray serüveni hüsranla noktalanmaz.

Markoishvili de ilk geldiğinde tıpkı Dorsey gibi takıma hiç uyum sağlayamamıştı.Ben zamanla Dorsey'in de Marko gibi takımı benimseyip uyum sağlayacağına inanıyorum.

Dorsey den ne kadar istediğimizi alamasakta Dorsey gibi bir oyuncu için sabretmeye değer. En azından şu an için çok erken

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer gerçekten bir tellif varsa ve oyuncu da gitmem demiyorsa düşünmekten değerlendirmekten zarar gelmez bence (ki haber asparagas da olabilir ayrıca Dorsey daha önce Olyden sakallı yuzünden ayrılmış deniyor eğer doğru ise teklif olsa bile Dorsey gitmek istemeyebilir) .Normal şartlarda Dorseyden vazgecmek içim erken doğrudur ama vazgeçmek için zamanın geldiğini düşündüğümüzde oyuncuya talip üst düzey bir takım çıkma olasılığı düşük .Hal böyle olunca görece yüksek meblağ içeren garanti kontrattan elini kolunu sallayarak çıkamazsın oyuncu bir miktar fesih bedeli alır ama gercekten şu an oyuncuya talip klüp varsa en kötü olasılık hiç tazminat ödemdeden kontrattan çıkarsın hatta belki bir miktar çıkış ücretini sen (klüp) alabilirsin .

Sonuç olarak gercekten böyle bir teklif varsa Olynın tutumu Dorseyın tutumu ve piyasaki alınabilecek oyuncu opsiyonları göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yapmakta fayda var diye düşünüyorum

Oly Dorsey'i cok istiyosa 100-150 bin dolar civari buy-out bayilsinlar. Sonucta bizim Dorsey'i gondermek gibi bi niyetimiz yok.

Bu arada Begic hala bosta...

Bence bir tane boylu poslu bir uzuna ihtiyacımız var. Normalde tabi ki Dorsey'i Begic'e tercih ederim. Ama şöyle 2.10 üstü, sert bir uzun eşleşme sorunlarımızı giderebilir.

2 metre civarı atletik uzunlarla, tüm ikili oyunları değişerek savunma şansı oluyor ancak bu sefer de boylu poslu bir uzun içerde sorun yaratıyor. Bir Mahalbasic neler yaptı

Dorsey için eğer gerçekten böyle bir gelişme olursa buy out alınıp gönderileilir. Ütreki bir arkadaşın dediği gibi Dorsey bu formuyla devam eder ve devra arasında göndermek istersel ne Dorsey gider, nede gidebileceği bir takım bulabiliriz.

Aslında Lasme + uzun boylu uzun yapılacaktı ama dorsey güçlü olduğu için boyuna pek takılmadı ama dorsey de henüz form tutamayınca... vazgeçilen ismin Joey Dorsey olması biraz ağır olur, sabredelim. Jawai Oly maçında patlamıştı tam

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal koşullarda "Money Talks" demeliydim. Fakat bu saatten sonra işe yarar bir uzunu nereden bulacağız? En fazla Patric Young gibi, gelişmeye açık, liseden yeni çıkmış tek yönlü oyuncular, ya da Maric gibi beli dönmeyen, yaşlılıktan dolayı hücum gücü sınırlı, ancak hantal ve uzunları tutabilen ama atletiklere karşı maskara olan oyuncu bulabiliriz.
Oly'nin istediğimiz parayı verebilecek bütçesi var mı? Şu sezonun en civcivli zamanında isimli bir transfer için 150.000 USD buyout bence az.

Joey Dorsey'i beğeniyorum ve çabuk vazgeçme yanlısı değilim. Ancak eğer Oly'e gitmeyi istiyorsa yani burayla kafaca bağı koptuysa gönderilmeli. Ve arkadaşların dediği gibi kalıplı fundemanteli olan bir uzun alınmalı. Şu Haddadi'nin hâlâ zamanı gelmedi mi?

Arkadas dorsey gibi uzunumuz var burun kiviriyoruz. Gitsin diyoruz yerine gelecek kimse yokken hemde... cidden saskinim tamam dorsey istenilen seviyede degil ama gecen iki senedeki uzunlarla dorseyin su hali bile kiyaslanamaz...

Arkadas dorsey gibi uzunumuz var burun kiviriyoruz. Gitsin diyoruz yerine gelecek kimse yokken hemde... cidden saskinim tamam dorsey istenilen seviyede degil ama gecen iki senedeki uzunlarla dorseyin su hali bile kiyaslanamaz...
İmza...
Bahsettiğimiz adam joey dorsey ya bırakalım gitsin ne kadar basit söylenmesi değilmi! Böyle potansiyeli olan birini bulmamız için 10 yıl bekleriz artık! Bu adam daha önce neleri başardıysa yine başaracaktır eminim. Bişeyi bir kez başardıysa ikinci kez yapabilir biraz sabır daha yolun başındayız tam olarak şubat mart gibi asıl zorlu yarış başlıcak o dönem lazım bize dorsey acele etmeyin daha zaman var:)

Ben de eğer Oly gerçekten talipse ve eğer hatırı sayılır(300.000USD civarı) bir buy-out ödeyecekse Dorsey'i göndermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Kaliteli olabilir, potansiyelli olabilir, howard'ın yedeği olmuş olabilir ama 11 resmi maç oynandı ki bu önemli bir rakam henüz dorsey'den hiçbir şey göremedik. Yani göremedik diyorum ama aslında sahada basketbolla uzaktan yakından bir alakası olmadığını gördük bir kısmımız. Adam eğlenmenin derdinde, rakip oyuncuyla şakalaşmalar sürekli muhabbet etmeler, rakip benche gidip milletle konuşmalar, garip atışlar denemeler, benim atacağım boş atışları(smaçları) ters turnike denemeleri yüzünden atamamalar falan.

Zaten yaklaşık 8 kişi rotasyonla oynuyoruz, ben dorsey'e yeteri kadar sabredildiğini ve sahada gereken şeylerin görüldüğünü düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Begic boşta o denenebilir veya nba'den kesilecek uzunlar ve veya d-leaguden potansiyelli gençler denenebilir. Belki patrick young gibi bir piyango bulabiliriz.

Burada önemli olan Dorsey'in niyeti. Yani eğer gitmek istediği halde takımda tutarsak pek verim alacağımızı sanmıyorum. Kalmak isterse zaten problem yok benim açımdan.

Ama Oly çok ısrarcıysa 250-300 bin dolar civarı buy-out bayılmalı. Sonuçta Dorsey gibi bi uzunu sezon ortası hayrına bırakacak halimiz yok.