Ndong hakkındaki yorumlar cidden korkunç. Hazırlık maçlarında neredeyse hiç içeriden oynamadığımız ve Ndong un Rixos tan hemen önce geldiğini ve kişisel antrenmak+takımla birlikte çalışma eksiklerini düşünecek olursak şu ana kadarki performansı bence fazlasıyla yeterli. Kaldı ki bu adama Rixos Cup ta top indiğine de pek şahit olmadım. Yaşı var alacağı dakika sınırlı geyiğine de hiç girmiyorum, Santiago ya da Ortiz den bahsetmiyoruz sonuçta burada.
Ndong bitikse Aleks Maric e ne demeli? O da mı işe yaramaz? Daha bu maça kadar ikili oyun görememiştik durun bakalım, rakibin guardı düşünce Furkan üzerinden iki defa sayı bulduk Ndong gitsin oldu şimdiden. Aynı arkadaşlar daha hayatlarında canlı izlemedikleri savunma yapmaya tenezzül etmeyen İlkan ı Oktay Hoca nın rotasyonuna uyum sağlayamayan 4 numaraların yerine ikame ediyorlardı.
Macvan konusunda da aynı fikirdeyim. Ben de iyi bulmadım, ayakları yavaş filan ama alışınca görmek lazım, maçlar özelinde eleştiri getirmek daha mantıklı.
Rakipte ise Nikita Shabalsky yi beğendim. Şut mekaniği, parmak ucu hassasiyeti filan oldukça iyi ve iyi pozisyon alıyor ama içerden pek oynamıyor sanırsam.
Ndong ile santiago arasında hepi topu 1 yaş fark var..yaşları üzerinden yapılacak bir degerlendirmede farkları yok kısacası...
Ndong geçen seneki lakovicimiz olacak...gelmesi taraftarı hiç degildim.benimsemeyecegim de ndong'u.