7. Uluslararası Banvit-TÜBAD Turnuvası

Önde veya geride olalım fark kaç olursa olsun gayet rahat maç izliyorum.
Hele N'dong oyundayken rakip uzuna top geldiğinde yine blok yiyeceğini bildiğimden biraz da üzülüyorum :))
Kötü oynayan bir veya iki oyuncu yüzünden maç kaybetmeyeceğimize de inanıyorum, çünkü her oyuncunun en az onun kalitesinde olan yedeği kenarda bekliyor.
Mutlaka bizi yenecek takımlarda olacaktır ama rahat yenecek takım olacağını hiç sanmıyorum.

Çok mu iyimserim acaba ?

Tam kadro olamadık bir türlü Domercant yoktu,Gordon sakatlandı şimdi de Hawkins.Maça gelince Rixos'ta ki gibi olacağını sanmıyorum daha fazla zorlar Banvit bu sefer.

Takima macvan disinda herkes alisti. ndong ve dudley cok iyiler cenk de katki veriyor bu turnuvada gayet iyi gecirdi. macvan sutu olmayan bir 4numara imaji ciziyor ki macvanin sutunun oldugunu hepimiz biliyoruz o sutlar ne zaman girecek bekliyoruz. macvan savunma olarak da etkisiz

Darbeye dayalı bir sakatlık dize sorun çok fazla olmaz... Röntgen teknisyeni olarak bana güvenin... Eğerki kırık yoksa ama olacağını zannetmiorum. Düşerken olsaydı daha fazla üzülürdük. 1 hafta içinde en geç maça çıkar gözbebeğimiz..

şuan üzerine basmakta zorlanabilir ama yarına bişeyi kalmaz gözbebeğimizin.. Tr kupasına kadar riske etmemek lazım ama bence hatta ülker maçına kadar bile olabilir..

domercant ve engin yokken bile deplasmanda banvitle başa başa oynuyoruz ligin en önemli deplasmanı ülkerle birlikte umut verici

ilk kupamız hayırlı olsun ekselanslarına saygılarla (HAWKİNS)

79-73 Kazandık banvit turnuvası şampiyonuyuz. Aslında en çok sevindiğim ntvspor spikerleri banvit öne geçince çoştular sonra biz öne geçip maçı alınca acayip susmaları çok hoşuma gitti.

Maçta banvit ilk kez öne geçmişti meja nın üçlüğü ile o anda atılan 3lük sonrası bayülken süpperr diye bi nara attı:) maç bitincede sustu ekselanslarına saygı duydu:d hepiniz saygı duyacaksınız bu sene bu takıma:D banviti 2 kez hemde biri deplasmanda diğeri de istanbul dışında olmak üzere 2 kez yenmekte geleneğimizin bozulmadığı anlamına gelir.. Bu sene bjk yide 2 kez yenersek alttakilerden süpriz mağlubiyet gelmezse 26da 26 yaparız 4 maç kalıo ülker iç-dış efes iç-dış 4 maçta 2 galibiyet sezonu lider bitirmemizi sağlar..

David Hawkins 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist
Cenk Akyol 13 sayı,
Ersin Dağlı 10 sayı, 9 ribaund
Furkan Aldemir 10 sayı, 5 ribaund

bu arada milan macvan realitesini gördük bir kez daha. maç boyunca sessizdi ama en kritik anda kaldırdı attığı 3lüğü ve maçı alan isim oldu bence. henüz 22 yaşında ve eli hiç titremiyor, bu yüzden yıldız oluyor oyuncular işte.