7DAYS Eurocup 5. Hafta | Asseco Arka Gdynia 78-83 Galatasaray Doğa Sigorta

3.periyodu saymazsak maçın genelinde iyi oynadık. 3.periyotta yaşadığımız skandalın tarifi mümkün değil. Bu arada Jones için bence haksızlık yapıyoruz. Bugün gerçekten hem savunmada hem hücumda çok iyi oynadı. Moore savunmada hep doğru yerde, hücumda şutunu geliştirebilse veya alçak postta repertuarına 1-2 eklemeler yapabilse gerçekten özel bir oyuncu haline dönüşür. Sezon genelinde serbest atışlarda çok kötü gidiyoruz. Auguste zaten kötüye alıştırdı ama Whittington bugün hiç gününde değildi. İlerleyen haftalarda serbest atışlarda başımız ağrıyabilir.
 
Valla sevindim ya. Her branşta şöyle deplasmanlarda sinmeyen takım görmek istiyorum. Ergin hoca döneminde süperdik ama o dönem de şu deplasman mevzusu çok canımızı sıkıyordu. Nihayet kendi oyunumuzu her sahada dimdik ortaya koyuyoruz.
 
İlk yarı çok güzel domine ettik. 3.periyot kabus gibiydi ama 4.periyotta verdiğimiz reaksiyon da ayrı bir sevindirici konu. Lazeric Jones sorumluluk aldı ve ekstra oynadı desek yeridir. Devamlı hale getirecek mi benim için hala bir soru işareti. Takıma ve koça tebrikler.
 
Şikecilere ders verdiğimiz maçtan sonra mental olarak bir düşüş bekliyordum ama maçın belli bölümleri dışında takım hep oyunun içindeydi ve istediği zaman adeta ben maçı alırım havasında oynadı. Bunu görmek muazzam.
 
3. Çeyrekteki kötü oyunun Lazeric ile ne alakası var allah aşkına ezbere yorum yapmayın yahu!
O oyun tek kişiye bağlanmaz zaten sadece takım halinde başarabilirsin onu da benim Lazerici yermek için herhangi bir bağlantı kurmama gerek yok kötü bir pg kendisi bundan daha da önemlisi şutu veya doğru düzgün oyun aklı olmadığı için bu takımın işini zorlaştırıyor sahada kaldığı her saniye .Ayrıca maç topunu da kullanmasına ayrı uyuz oldum sanki son 4-5 şutunu soktu eli sıcak sanki takımın yıldızı paşa gayet de dengisiz bir penetre ile saçma sapan bir yere girip topu sol eliyle sallamak zorunda kaldı şansına girdi.
 

Üst