#8 Malik Hairston

Malik tamamen özgüvenini yitirmiş durumda. İlk maçlarıyla şu halini kıyaslarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Boş kaldığında dahi potaya gitmiyor. Karşısında ufak bir direniş görse dahi hemen panikliyor ve top kaybı yapıyor...
 
Maalesef öz güvenini tamamen kaybetmiş durumda. Milano'da ki Hairston'la takımımızdaki Hairston arasında çoook fark var. Alınırken bu kadar kötü olacağını hayal etmemiştik.
 
Öz güven de öz güven çocuk mu oynatıyoruz yahu kaç yaşında adam öz güvenini kaybetmiş diye bahane mi olur. daha fazla dayanamıyorum nereye gidiyorsa gitsin arkadaş.
 
Malik Hariston tam bir fiyasko cikti bizde 2-3 mac oynadi, ama bize kucuk maclarda oynamak icin almadik bu oyuncuyu buyuk maclarda bize katki saglasin diye aldik 3-4 dakika oynadi son macta 2 top kaybeti, oynasa biz ondak cok sey bekledik gerdike kalan kariyerini gordumuz zaman herkes tahmin ediyorum bu hariston icin baska oyuncu oldunu sanarlar!
 
Hücumda inanılmaz bir özgüvensizlikle oynuyor ancak savunmadaki çabasını göz ardı etmek istemem. Mccaleb'e çok iyi savunma yaptı. Hücumda biraz kıpırdansa seride daha avantajlı hale geçeceğiz. Biraz özgüven hadi Malik.
 
Açıkçası,kendisine verilen süreye de, paraya da yazık. Hoca,hala neden Domercant'ı bir maç bile olsa denemedi ,anlayamıyorum.
 
Ben "Hairston iyi savunmacı" sözüne pek katılmıyorum. Tuttuğu oyuncu yön değiştirdiğinde diğer yöne savruluyor ve adamını kaybediyor. Domercant oynarsa hücumda 3lükleri göndereceği gibi savunmada ömer onan ve melihi tutabilir.
 
Son maçta hatırlayın hucum ediyoruz malik çapraz 3 lük çizgisinde bomboş önüne adam bile gelmiyor kaldırıp atacak cesaretini de kaybetmiş maalesef...Domercant iyidir kötüdür tartışırım 6/0 çekse 7. ciyi yine sallar tercihin malike kaymasını savunması iyi bu yüzden katlanıyoruz dersem burdaki çoğu arkadaşın basketbol kültürüne hakaret etmiş olurum kaç maçtır ne savunma ne hucumda varlığı yok domercant şu malikten daha ne kadar kötü iş çıkarabilir ki !!! Koçun bildiği bişey vardır bu durumdan kendisinin de pek haz ettiğini sanmıyorum lakin o biliyor görüyor belki domercantın şut atacak dermanı bile yoktur kim bilir ?
 
Sanki gerçek Hairston'u götürüp yerine benzeyen bir adam göndermişler gibi oynuyor.
Bu adamın ciddi bir sorunu var para mı sağlık mı yoksa başka bir konu mu bilemiyorum ama bir oyuncu kısa bir sürede kapasitesinden %90 kaybetmez.
Bildiğimiz Hairston olsa çok şey fark ederdi bu seride.
 

Üst