#8 Malik Hairston

Ergin hoca seni oynatarak taķima ve taraftara hakaret ediyor resmen. Bu takımda işin yok. En kısa zamanda kovulman dileğiyle ....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tam farkı 10 sayı üstüne çekiyoruz adamların 24 saniyesi dolarken bi bakmışız faul yapmış. Arkadaş ne savunması ya. Fenerbahçe finalinde şampiyonlukten eder bizi Allah korusun. Oyuna girince fark kapanıyor. Fenerbahçe serisi için tehlike arz ediyor.
 
Ergin hoca bence final maçlarında da ona görev verecek maalesef. Ama Malik'de eğer Avrupa piyasasından ekmek yemek istiyorsa uzun yıllar piyasada kalmak istiyorsa, çıkar Fener maçlarında uzun yıllar unutulmayacak maçlar çıkarır ve kendinin kim olduğunu gösterir. Al sana fırsat Malik...
 
Ergin hoca bence final maçlarında da ona görev verecek maalesef. Ama Malik'de eğer Avrupa piyasasından ekmek yemek istiyorsa uzun yıllar piyasada kalmak istiyorsa, çıkar Fener maçlarında uzun yıllar unutulmayacak maçlar çıkarır ve kendinin kim olduğunu gösterir. Al sana fırsat Malik...

Bundan daha iyi fırsat olamaz. En azından Bo,Emir ya da Bojan'dan birisini savunması ile ekarte edebilsin.

Hadi be Malik,kendine gel artık !!!
 
Shawn Marion'a yakin bir sut stili var ben hala umutluyum Hairston'dan, Fenerbahce serisinde iyi katki alabiliriz.

Tabii bunun icin adama alan acmak lazim, Fenerbahce dis oyunculari savunmakta zorlanan bir takim, yuzdeli sokarsak Hairston'i iceriden etkili kullanma firsati gelir mutlaka.
 
Hocam insallah işimiz o adama kalmaz :) Sinan Göksenin gibi oyuncular onun yaptıgı savunmadan daha iyisini yapıyor ayrıca dom doma da biraz sans verilmeli play oflarda dıştan şutları tehlikeli olabilir.
 
Final serisini her anlamda etkileyecek isim. İyi oynarsa kazanma oranımız %50 nin üzerine çıkar ancak kötü oynarsa takımada çelme takabilir. İki ucu keskin bıçak inşallah finalde yüzümüzü güldürür.
 
Hairston'un oynayacağı kesin. Bu saatten sonra değişmez, mümkünse şut atmasın. Her pozisyonda penetre etsin benim icin kafi. Zaten fazla süre alacağını tahmin etmiyorum 10 dk. civarı oynar.
 
Amerikalıların bir atasözü vardır 'Styles makes the fights' diye..Kavgaları dövüşçülerin stilleri belirler...Bu sözü çok sık kullanırlar ve rakipleri buna göre değerlendirirler...Basketboldada öyle çok etkisiz görünen bir oyuncu bir maçta ya da seride çok önemli işler yapabilir...Malik'te işten aynen öyle oynarsa Fener gibi takımlara karşı oynarki bunu ilk yarıdaki sahamızdaki maçta görmüştük...Malik konusunda tüm eleştirilere katıldığım gibi benzerlerini bende yaptım ama Fener serisinde Malik bizim için çok önemli...Çünkü Fenerbahçe atletik 2-3 numaraları olmamaları(ayrıca iyi savunmacı olmamaları) ve pota altında kaleci Pivotları olmaması sebebiyle penetrelere karşı oldukça kırılgan bir takım...Malik, Bogdan ve Emir savunmalarında çok kritik bir görev görebileceği gibi penetre üzerinden Fenerbahçe'yi dağıtma konusundaki tek silahımız...Bu seride Malik mutlaka kıpırdanmalı...Yoksa işimiz çok zor olur...
 
Malik şu son 1 aydır izlediğimiz Malik değil. Bunu kendisi de koç da iyi biliyordur bence. Bu nedenle çok fazla abartmamak gerek bu kötü performansını. Ekrem Memnun'un dediği gibi kim olduğunu hatırlasın, kendine gelecektir. Basketbol bir takım oyunu ve 2 oyuncuyla şampiyon olamıyorsunuz malesef. Malik'ten de katkı almamız gerek, ben alacağımızı da düşünüyorum açıkçası.
 
Bugün ki basın toplantısında koç Domercant kadroya dahil olabilir mi ? sorusuna; Kadroyu bozmak istemiyorum demişti.. Ya hocam Hairston hiç bir Play-Off serisinde varlık gösteremedi.. Zaten yabancı sınırından dolayı yerini Sinana kaptırdı ve ortalama 10 dakikayı bulmuyor süresi.. Madem kullanmıyorsun ver o 10 dakikayı Domercant'e Ülker Arenadaki maçlarda.. Oradaki maçlarda çok ekstra işler yapmamız gerekiyor maçlardan en azından 1ini kazanmak için.. Domercant bütün sezon bunu bekliyor olabilir. Atacağı el üstü, imkansız üçlükler bizi oradan Galibiyetle çıkarabilir.. Tıpkı Abdi İpekçide ki Lofton performansı gibi.. Böyle maçları kazanmak için atmak gerekiyor iyi savunma yetmez .
 
acıkcası bende malikin performansından memnun degilim fakat domdomum bu seneyi es gectigi de ortada eski domdom yok malesef gonul isterdi ki doya doya domdomu bu forma altında agız tadıyla izleyelim fakat bu olmadı. Ne kadar kızsak da mailkin savunmada aktif oldugu fenek kısalarının yumusak oldugu fenerle ilk oynadıgımız mactaki performansı ve pesinden ksk yı deplasmanda yenerkenki dixonu kilitlerken izledigim performası gosterebilecegini dusunuyorum. dedigim gibi elestirilerde sonuna kadar haklısınız keske domdomun gercek performansını nerdeyse alev aledıgı macları izleyebilsek
 
Kafa tamamen gitti,tamamen kontrolden çıktı.Ne yaptığını bilmediğine eminim şu aralar.Boş üçlüğü kullanmayıp dip çizgiye basmalar mı dersin,hücum fauller mi dersin.
 

Üst