2'de 0 serbest atışı da var oh mis.. Dom-Dom gelsin artık.
Beyler çözümü olan varsa buyursun.Bizim menajerlik şirketimizin oyuncusu değil,öz kardeşimiz değil,altyapıdan çıkmadı,ben de ananas fırlattığını düşünüyorum.Yalnız şu işi nasıl çözeceğimizi yazmadan ''kötü adam,oynamasın'' diyen de hariçten gazel okuyor.Unutulan bir şey var, bizim pek sert olmayan bir pota altımız ve Arroyo'muz var, böyle bir takımda maç içinde çıkıp iki üçlük atsın diye Domercant oynatılacağına, hücumda beklentilerin çok altında kalsa da fiziki olarak savunmaya en yatkın ve kısa savunmasını en etkin tutacak oyunculardan biri, Malik oynatılır. Bu seneye kalmalı demek değil, ama şu dönemde takım içi fazla opsiyonumuz yok. Hücumda çok akışkan bir oyun oynamadığımız, set tempomuzun çok yüksek olmadığı da ortada. Hal böyle iken savunma vidaları biraz daha sıkıştırmak için Malik'in de bu işin bir tarafından tutması lazım.
Beyler çözümü olan varsa buyursun.Bizim menajerlik şirketimizin oyuncusu değil,öz kardeşimiz değil,altyapıdan çıkmadı,ben de ananas fırlattığını düşünüyorum.Yalnız şu işi nasıl çözeceğimizi yazmadan ''kötü adam,oynamasın'' diyen de hariçten gazel okuyor.
Hairston'a mecburuz,tek tük şut sokamazsa da şampiyonluk gelmeyecek.Acı ama böyle.
Onu diyorum, savunma diyoruz da yaptığı top kayıpları direk potamıza sayı olarak dönüyor, attığı şutlar intihar sebebi zaten.oynadigi 8 dakikada macı kaybettik zaten. Oyuna girdikten sonra yaptigi 2-3 sacma hücum potamiza fastbreak olarak dönünce banvit maca ortak oldu . Her sayinin öneminin oldugu bir ortamda senin cemberden donen topun sana fastbreak olarak (dört sayi ) geri dönüyorsa o macı kazanamazsin.
keşke macvana lisans çıksaydı malik yerine