Güzel haber,sevindim ama bugün açıklanır mı o konuda çok iyimser değilim açıkçası zira Galatasarayda gerçekleşen bir olayın aynı gün resmi siteden duyurulması çok alışık olunan bir durum değil.Zamanında Antonio Graves'in transferi öğrendiğim günden 1-1.5 ay sonra filan açıklanmıştı,benzer örnekler de çoktur..ama umarım bu sefer yanılırım ve resmi sitemiz herşeyi hızlı hızlı açıklar.1+1 Anlaşmışız akşam açıklanır diyorlar. Son günlerde aldığım en güzel haber
Güzel haber,sevindim ama bugün açıklanır mı o konuda çok iyimser değilim açıkçası zira Galatasarayda gerçekleşen bir olayın aynı gün resmi siteden duyurulması çok alışık olunan bir durum değil.Zamanında Antonio Graves'in transferi öğrendiğim günden 1-1.5 ay sonra filan açıklanmıştı,benzer örnekler de çoktur..ama umarım bu sefer yanılırım ve resmi sitemiz herşeyi hızlı hızlı açıklar.
sen Jeff Graves'i diyorsun benim söylediğim kuzeniydi onunGraves ne oyuncuydu ama
Müthiş bir 4-5 oyuncusuydu.
Gelmesini çok istemiştim.
Marko haberi çok güzel oldu. Umarım dogrudur bu haber
sen Jeff Graves'i diyorsun benim söylediğim kuzeniydi onun
He evet Can Bey
isim karmaşıkliği
Antonio da Fransa'dan gelmişti o sezon. Penetresi müthiş bir oyuncuydu. O sene Gurovic,Milojevic ve Zizic ile birlikte gelmiş ve şampiyon olacak kadro demiştik. Ama Murat Özyer'in guard tercihini o sene Alpella'dan aldığı Strickland ile kullanması ile o sezonu çöpe attık.
Sahi nerde şimdi Graves ?