#9 Manuchar Markoishvili

Bu adam alev aldığında durdurabilmek hakikatten imkansız. Boş ya da değil mancınık gibi yolluyor şutları.

O son pozisyon da müthiş bi talihsizlik yaşadı, ben önce topu kaybetti sandım ama net faulmüş...
 
Helal olsun sana, aldığın paraya. Bu gece en cok senin emeğini çaldılar ama sende bu karakter varken biz bunlara iki maçta vurur geçeriz aslanım.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Bir Gürcü malesef bizim türk oyuncalardan fener maçının bizim için nekadar çok önemli olduğunu daha iyi anlamış helal olsun sana.
 
Kötüde oynasa, şutuda girmese, o verdiğin mücadelenle bu taraftarın gönlünde taht kurdun. Keşke diğer bazı oyuncularda senin gibi olabilse, sadece hücum anlamında değil KARAKTER anlamında.Sen bu taraftar için bir numarasın, soktuğun üçlükler için değil, her topa ölümene atladığın için. Teşekkürler MARKO PAŞA....
 
Büyük karakter koyuyor ne zaman ona ihtiyacımız olsa takımı sırtlıyor Şuan TBL de oynayan en iyi yabancı oyuncu bence Bu yıl şampiyon olursak inşallah olacağız elimizde zor tutarız
 
Umarım paşayı kadroda tutabiliriz. Ergin hocanın sisteminde Arroyo'dan sonra en önemli isim. Ve işin ilginci biz sadece 2 yabancı isimden katkı alabiliyoruz.
 
Mükemmel bir maç çıkardı bir kez daha. Hani ayırmak olmaz ama takımda en çok sevdiğim oyuncu olduğunu söylemeden de geçemiyorum. Final serisini alıp şampiyon olursak -şimdiden- unutulmaz oyuncular arasına girecek bütün Galatasaraylılar için.
 
Yine maç tam Fener lehine dönüyorken, sahneye çıkıp 47-47'den 61-49'a getirtti. Sezon sonunu beklemeyin yarından itibaren imzalayın şu adamla 3 yıl.
 
Bu güzel adama olan hayranlığım zaman içinde daha da katlanarak artıyor. Tam bir komple oyuncu cidden. Oyunun kritik anlarında sorumluluk almaktan da hiç çekinmiyor, gereğini yapıyor. Şu ana kadar kalitesinin altında bir kariyere sahip olmuş bana göre, böylesine kaliteli bir takım oyuncusunu hazır yakalamışken de uzun soluklu bir yeni sözleşme yapalım, kafamız rahat olsun.
 

Üst