Bu forum bazı arkadaşlar ne güzel polyana oluyor, kral çıplak demek bu kadar zor değil.biz bu adama 500000 euro bonservis verdik 5 sentlik bir hüneri yok 4 maç sonunda bu adamı alınmasında kimler aracı oldu merak ediyorum
Blake Schilb gibi bir adamdan vazgeçip Marko'yu almanın mantığını bende anlayabilmiş değilim.Üstelik bonservis verilip alınması ve 1,5 senelik sözleşme yapılması daha da komik gelecek seneyi düşünen yok Domercant gelince Marko'nun turşusunu kurmayı planlıyoruz sanrım.
Çok uzun bir hazırlık süresi olacak yeni sezona kadar ben eski haline dönmese bile iyi bir seviyeye ulaşacağını düşünüyorum.kardeşim 33 yaşına gelmiş domercant'ın bu kadar agır bir sakatlıktan sonra eskisi gibi dönemeyecegini gözardı etmiyorsun dimi?
Kimkiden ayrılan revers son anda almadık Yarı fiyatına bonservis vermeden. Birisi benim mesajlarımı neden siler
Neden bazı insanlar "herşeyi sadece ben bilirim" havasındalar anlamıyorum, çok yazmıyorum ama yıllardır hem de uzun yıllardır bu forumu takip ediyorum, bazı isimler sadece muhalefet etmek için buraya yazıyorlarmış hissi uyandırıyor bende, hiç mi düzgün giden, doğru yapılan bir iş yok bu şubede?