#9 Manuchar Markoishvili

Bakın göreceksiniz bu takımda,bu felsefede basketbol oynadığımız sürece sıradan bir adam olur.Alın banvite koyun orda farklı olur.
 
Adam takımın en iyisiydi. :)

Şaka bir yana ben Markoishvili'nin takımın şu sisteminde yararlı olacağını daha doğrusu takımı yukarı taşıyacağını pek düşünmüyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama aynı düşünüyoruz.

Peki o zaman sorun Markoishvili'de mi Ataman'da mı onu sorgulamak lazım.
 
İki maçtır baya etkili oynuyor, özellikle savunmada.

Daha da iyi olacağını düşünüyorum. Yakından takip edenler ritmini bulduğunu rakip takımın sinir sistemini çökertecek derecede iyi üçlük attığını hatırlayacaktır.
 
Az önce twitterdan duyar duymaz buraya koştum, dedim yok ya artık şakadır, bu kadar da olmaz. Ama galiba doğru haber, burnu kırılmış.

Çok enteresan hakikatten, bir takımın bir sezonda bu kadar şanssızlık yaşaması tarihte görülmüş şey değildir zannetmiyorum bir eşi benzeri olsun.

İnsan gerçekten tarif edecek kelime bulamıyor artık...

Neyse... Allah beterinden saklasın ne diyelim!!!
 
Bence kurban kesmek lazım.Üzerimizde büyük nazar var. Sezon başında çok göze geldik. Özelliklede spiker Badem süper kadro kurdu Galatasaray deyip durdu devamlı...
 
Takımda kim iyi oynasa kim sivrilse başına bir iş geliyor inanılmaz bir şansızlık var takımın üzerinde toplam dört sezonda yaşanıcak sorunlar bir sezon dolmadan bizim başımıza geldi
 
Bu şikeciler bir ara büyü-muska işlerine sarmıştı (karışmadığı pislik yok adamların anasını satiyim) Afrika büyüsü falan yapmasın bu adi herifler? Sato'da tam büyücü tipi var zaten :confused: :)
 
Buaralar çok fazla katkı vermeye başladı. Hem şutu hemde savunması iyi. Şu maskeyide çıkarırsa dahada açılır.İyiki transfer etmişiz...
 
Takımı biraz da düzen içinde oynamaya itti aslında onun transferi. Bu da bize yarıyor bence. Bunun üstüne biraz daha gitsek ve uzunları da bu düzenlere daha fazla dahil etsek zaten iyi olan savunmamızın yanında hücumda da belli bir standardımız olacak. Marko da işin iki tarafında çok iyi katkılar sunuyor. Aynen devam etsin aslan..
 
Sezon başında Nocioni ile birlikte gelmesini çok istemiştim, çok temiz bir şutör.. Umarım play off'da daha iyi bir performans sergiler.. Savunmadaki gayreti müthiş.
 

Üst