İstanbul'da ki 2.maçta attigin 3luklerinle Banvit'in canini cok yakmistin. Bugun aynisini bekliyoruz insaAllah Aslan Parcasi Her attigin sayi olsun insaAllah
Seneye daha iyi bir oyuncu almak lazım bu mevkiye. Aklıma ilk olarak Sonny Weems ve Chuck Davis geliyor. Sonny Weems, Chuck Davis'e göre; Euroleague ve NBA tecrübesi olması sebebiyle daha önde duruyor. Ama 2 isimde SF pozisyonunda çok etkili isimler.
Doğru oyuncu olmanın önemini sahaya yansıtıyor Marko. Hücum performansı nasıl bir gününe denk gelirse gelsin savunmada hep konsantre ve etkili. Şut konusunda istikrar sorunu yaşadığı birkaç maç olmuştur, ama hücumda hep doğru tercihler yapmasının da altını çizmek lazım. Basketball IQ'su yüksek, Euroleague için ideal oyunculardan. Açıkçası kendisinden çok daha potansiyelli olan Jamont'a göre kalıp kalmaması konusunda kararım daha net: Kalsın.. Seviyoruz Marko Paşa'yı.
Bu sezon bize zor durumda verdiği katkıdan dolayı teşekkür edilip yerine başka oyuncu alınması yönünde düşünenlerdenim.
Onur abi, ben sezon başında pivot gündemimizde Joey Dorsey ve N'Dong varken; sürekli N'Dong`u isteyenlerdendim. Ayrıca 3-5 gün önce de foruma N'Dong`un bizimle kalması dileklerimi sunmuştum. Çünkü Galatasaray'a gelebilecek en iyi, en savaşçı ve en tecrübeli Avrupa'nın en iyi 3 isminden biriydi bence. Ve Galatasaray forması ona çok ama çok yakışıyordu.
Markoishvili zor dönemimizde geldi ve bize katkıları oldu ancak seneye hem rakiplerimizin daha da güçleneceği ve Avrupa'da final-four hedefi varken Markoishvili'yi yeterli görmüyorum. Çünkü daha iyileri var bence.