Manu bence bizim takım için önemli bir parça halien geldi ve öyle olmaya devam edicek. şu anda piyasada onun işini yapcak ve ondan daha kaliteli adamları alabilceğimizi düşünmüyorum. bence bu yüzden en iyisi marco paşa
Marko sürekli itiraz eden bi oyuncu değil.O konularda çirkeflik yaptığını görmedim.İyi niyetli ve savaşçı bi oyuncu , yatan oyuncu değil savunmada da efor sarfediyor.Ama oyun tarzı olarak eski 3 numaramız Hawkins gibi yaratıcı ve bireysel oynayabilen değil de sistem içinde bi parça olarak oynayabiliyor o da genellikle kendisine şut hazırlanırsa oluyor.Aslında bu konuda guardlara çok iş düşüyor Domercant ve Marko'ya iyi pozisyonlar ayarlanması lazım.Adam Cantu'da da Gürcistan'da da gayet iyi bir 3 numara profili çiziyordu.Bizde de geçen sene daha çok top istiyordu eline ve sürekli hareket halinde pozisyona kaçıyordu ama bu sene sadece 4 maç oynasa da bu maçlarda istediği pozisyonları pek bulamadı.
Marcelus Kemp'in ucak biletleri hazirlanmistir coktan.
Malik Hairstone ne durumda ?
Bugün akşam bir konvoy kaldırıyoruz, Bursaya gidip Tofaştan Serhat Çetin'i kaptığımız gibi getiriyoruz.
Marcelus Kemp'in ucak biletleri hazirlanmistir coktan.
Milano'da parasini tikir tikir alirken zor gibi. Bence NBA'den free agent oyunculara yonelmeliyiz. Bu arada Malik Hairston'un kuluple sorunlari varmis, altyapi ile cikiyormus idmanlara. Yeni ogrendim bunu. Kapalim hemen )