#9 Manuchar Markoishvili

Marko'nun ligde lisansı yok... Bu maçı kaybetsek sonraki maçlar zaten öylesine oynanacak ve kendisini göstereceği bir alanda kalmayacaktı pek...Dolayısıyla sezonu kapatmış olacak yani oda...Bunu bilerek harika hazırlamış kendisini heralde...Keşke her oyuncu her zaman böyle yürekten ve konsantre oynasa maçları... Ama zor tabi çok fazla maç var...Devamını diliyorum...

Marko'nun ligde lisansı yok... Bu maçı kaybetsek sonraki maçlar zaten öylesine oynanacak ve kendisini göstereceği bir alanda kalmayacaktı pek...Dolayısıyla sezonu kapatmış olacak yani oda...Bunu bilerek harika hazırlamış kendisini heralde...Keşke her oyuncu her zaman böyle yürekten ve konsantre oynasa maçları... Ama zor tabi çok fazla maç var...Devamını diliyorum...

Cem abi Macvan'a geçici lisans çıkarılmıştı diye hatırlıyorum. Marko yerineydi hatta. Yani, istenirse Marko-Macvan değişikliği yapılabilir (eğer yanılmıyorsam)

Cem abi Macvan'a geçici lisans çıkarılmıştı diye hatırlıyorum. Marko yerineydi hatta. Yani, istenirse Marko-Macvan değişikliği yapılabilir (eğer yanılmıyorsam)

Evet Semihçim Macvanla Markoyu değiştirmiştik..Demek istediğim Marko'nun kendini gösterebilmesi için fazla şansı yoktu..Şu 1-2 maçta ekstra bir perfomans gösteremezse sezonu kapatmış olacaktı...Şimdi bir değişiklik hakkı varsa ciddi ciddi düşünülüyordur ...Bu şansını çok iyi kullanmak için mutlaka ekstra bir motivasyon sağlamıştır demek istedim...

Ama şu halde bile , Macvan'ı feda edersek Bonsu-Erceg ve Furkan kalıyor geriye...Bonsu'daki sıkıntıda çok bariz reaksyon süreleri çok geç pozisyonlarda...Dizlerinden yada başka bir problemi var..Ondan sonra başka bir transfer şansında yok yabancı...Ergin hoca pota altını o kadar riske edermi bilmiyorum...

Bu arada bu geçici lisans meseleside yönergede çok net değil... Marko sakatlandı bizde onun için (en az 45 gün olmak kaydıyla) belirli süreli bir sözleşme sunduk federasyona..Yönergede 'Son sözleşme tarihinde kulüp, hangi sporcusu ile devam edeceğini beyan etmek ve tercih edilmeyen sporcunun lisansını iptal ettirmek zorundadır'
şeklinde bir ibare ile tercihin yapılacağını belirtmiş...Şube Macvan için nasıl, ne kadar süreli bir sözleşme sundu federasyona falan bilmiyoruz...Belkide mümkün değildir Marko ile Macvan'ı yeniden değiştirmek sunduğumuz sözleşmenin şekline bağlı olarak...

Performansından bağımsız söylüyorum. Onu tekrar GS formasıyla görmek çok mutlu etti beni. Sanki sezon başından beri yokmuş, sezon öncesi ayrılmış gibi hissettirmiş. Hagi dışında sanırım Elmander'i tekrar GS formasıyla görsem bu kadar sevinirdim.

herkes yanlış biliyor olayı. 27.hafta sonuna kadar macvan ya da marko arasında tercih yapmak zorundayız. gerekirse macvan ile de devam edebiliriz.

Markoishvili'nin sakatlığının ardından TBF'in yeni uygulamasından yararlanarak Macvan'a "geçici lisans" çıkarmıştık.

"Sakatlığı sebebi ile geçici bir süre oynayamayacak olan sporcumuz Manuchar Markoishvili yerine Milan Macvan Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan geçici lisansı aldı.

Manuchar Markoishvili iyileştiği zaman durum değerlendirmesi yapılacak ve Milan Macvan ile devam edilip edilmeyeceğine karar verilecek."

Milan Macvan BBL İçin Geçici Lisans Aldı - 16.11.2013 15:08 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org

O zaman yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere inisiyatif bizde, hangi oyuncu ile devam edeceğimize biz karar vereceğiz, Macvan&Markoishvili arasında bir seçim yapacağız.

Hepimiz Marko'yu gözden çıkarmışken adam bomba gibi geri döndü. Bi bakmışız gelecek sezonun planlarında da yer almış :)

Aman nazar değmesin.

Şut ritmi hala normal düzeyinde değil ama tek bir adım bile geri adım atmadı hiçbir pozisyonda.Her topa elini soktu,her pozisyon savaştı.Teşekkürler Marko Paşa