A.İpekçi'de daha etkili nasıl oluruz?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

A.İpekçi'yi nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
G

Guest

Misafir
Yıllar sonra ilkkez takımımız A.İpekçi'de bir maça çıktı, bizlerde tribünde idik, olumlu olumsuz bir çok şey gözümüze çarptı, bence bunları burada konuşup, nasıl daha etkili ve daha fazla olacağımızı tartışarak, her maç daha iyi olabiliriz.

İlk görüşler benden olsun!

Hafta içi olmasına, Oyak gibi zayıf bir takım ile oynamamıza hatta biletler 10 lira olmasına rağmen, 1500 civarı insan vardı, A.İpekçi'de kesinlikle taraftar olarak sayımızın artacağı aşikar.
Bu maç cumartesi veya pazar olsaydı, dünkü rakamın 2 katına çıkacaktıkki, Oyak ve dengi takımlara karşı bu kadar taraftar gelmesi fazlasıyla yeterli olacaktır!

2. bir konuda salonun konforu, gerçekten bize layık bir salon, heryerden müthiş bir seyir keyfi var, ben dünkü yerleri gördükten sonra ilk işim kombine almak olacak!
Bir dahaki maçtan itibaren biletler 5 ve 10 lira olacak bu müjdeyide verelim!

Olumsuz olan tek nokta, tribünde derli toplu oturamayaşımızdı bence!

Birde yapmamız gerekenler var bence, bunların başında Zeytinburnu ve çevresinden gelen arkadaşların, daha fazla taraftar çekmeye çalışması lazım.

A.İpekçi ve çevre okullarda okuyan kardeşlerimin, okullarındaki GS lileri özendirmesi lazım, bu konuda çok önemli.

Son önerimde maçlardan en az 1.30 saat önce salona gelip, salonun önündeki geniş alanda sohbet etmemiz, tıpkı A.Samiyen sokaktaki gibi.

Bence gayet iyiydi. Cunku oncelikle Pazartesi gibi bir gunde idi. Sonra sonucta Oyak macı idi. Biletler 10 tl olmasına ragmen rakam iyi. Seninde dedigin gibi bu mac en azından Cumartesi falan olsaydı sayı cok daha fazla olurdu. Ama ileride cok daha farklı olacak insallah hersey. Yapılması gereken cok basit. Aslında herkes yanında en az 5 kisi getirsek cok daha farklı olur hersey.

Kemik tayfa geldi sonuçta. Eklenen var mı? Yok.
Geçen seneden fark var mı? O da yok. Salonun büyüklüğü dışında.
Geçen sene ortalama kaç kişi geliyorsa o kadar gelir her maça. Yani dün akşamki kadar.

Kerem!
Dün farkındamısın bilmiyorum ama Pazartesi idi!
Ayrıca kemik tayfa göbekteydi, ve yanlarındaki bloklarda aileler vardı, hafta sonu oynanacak maçlara daha fazla taraftar geleceğide aşikar!

Niye sakin yazmıyorsun abi? Tartışamayacaksak yazmayalım hiç. Biraz saygılı olsan karşı düşüncelere.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kemik tayfa geldi sonuçta. Eklenen var mı? Yok.
Geçen seneden fark var mı? O da yok. Salonun büyüklüğü dışında.
Geçen sene ortalama kaç kişi geliyorsa o kadar gelir her maça. Yani dün akşamki kadar.

Kerem'e katılıyorum.

1)o salonda kesinlikle 1500 kişi yoktu.en iyimser rakam 1000 diyebilirim,ki bence o kadar bile yoktu. lütfen birbirimizi kandırmayalım...
2)seyirci profilinde geçen seneden herhangi bir farklılık yok.geçen sene gidenler bu sene de şimdilik gitmeye devam ediyorlar...
3)seyirci sayısının artması için bir sebep yok...
4)çünkü takımda Rancik ve bir parça da Washington'dan başka heyecan verecek adam yok...
5)çok değil 5 maç sonra bence sevgili Eyüp bile maçlara gitmemeye başlayacak...
6)çünkü artık bu sahipsizlik ve vizyonsuzluk kabak tadı vermeye başladı...
7)NOKTA...

herkese selamlar...

Sakinim, ne saygısızlığı yaptım?
Doğru bildiğimi savunuyorum, ama senin ne yapmak istediğini anlamak zor!

Ali abi saygılar!
Ben hep salonda olacağım o konuda şüphen olmasın, ayrıca dün kesinlikle 1000'in üzerinde bir taraftar vardı, Pazartesi günü oynanan vede rakibinde Oyak olduğu bir maç için bence son derece iyi bir rakam!
Bu takım şampiyon olamaz, buna katılıyorum, ama bu takım geçen seneden daha iyi bir takım!
Yetermi bize? yetmez tabiki, bunun için yapılması gereken ne olursa olsun takıma sahip çıkmak!

Nilay KIZILOK' Alıntı:
5. şıkkın olması imkansız.

Nilaycım,

mazosiştliğin bile bir sınırı vardır ama Eyüp'ün acı çekme eşiği hakikaten biraz yüksek. onun için dediğin gibi olma ihtimali de hiç düşük değil galiba :)

Abi acı cekmek degil cok seviyor. Bir seyi cok sevince herseyine katlanırsın. Ayrıca bende orda olsam surekli bende kovalarım.:)

Ali Alpar' Alıntı:
Nilaycım,

mazosiştliğin bile bir sınırı vardır ama Eyüp'ün acı çekme eşiği hakikaten biraz yüksek. onun için dediğin gibi olma ihtimali de hiç düşük değil galiba :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Sakinim, ne saygısızlığı yaptım?
Doğru bildiğimi savunuyorum, ama senin ne yapmak istediğini anlamak zor!

Herşey o kadar güzelki abi bu da hoşuma gitmiyor ve çomak sokuyorum durmadan.

Polemiğe gerek yok aslında. Birazdan başka birileri gelecek ve yazmayın kardeşim, moralimizi bozmayın, biz yazalım sadece, farklı düşünüyorsanız yazmayın diyecek.

Değişen birşey olacak mı? Olur inşallah.

Konuyu çarpıtma Kerem!
Yaptığın şey umutsuzluk, ve bunu yaparkende bazı şeyleri dahada negatif göstermeye çalışıyorsun!
Tepkim buna! Senin dahada kötü gösterme hakkın var ok, benimde savunma hakkım var!

Bu takım Kepez'i yenip geldiğinde bir sonraki hafta salonda kaç kişi olacak göreceğiz!

Ayrıca aylar geçsin, A.İpekçi faydalımı olmuş zararlımı olmuş bunuda göreceğiz!

Sen bildiğini yap, ben bildiğimi, ama lütfen benim yazılarımı ve görüşlerimi küçük düşürmeye çalışma!

Bir şey olmayacağını düşünüyorsan, şu sözü hatırla ''BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN BİZE YETER''

Dün akşam televizyonu açtığımda sesi kısıktı ve maç seyircisiz oynanıyor sandım. Ekrandaki tribünler boştu. Sesini açınca seyircili olduğunu anladım. Orada etkili olabilmek için 3500-4000 ortalama şart. Bunda en büyük iş İstanbuldaki arkadaşlarımıza düşüyor. Hadi neyse erkek maçlarında belli bir ortalama tutturulur da, bayan maçları facia olacağa benziyor.

Bazılarımız salona taraftar çekmeyi iş edinirse, ben güzel bir kalabalığa oynayacağımızı düşünüyorum!

Biz diye sordun, kendinede sordun değilmi?
Protesto etmek bir sahiplenmedir, bu taraftar takımını sahiplensin önce Şamil!

Bence iyi taraftar vardı.Ses hep üst düzeyde geldi taraftarın sayısına oranla Tv'den...Eyüp abi Melih'in arkasında idi sanırım.Melih' e markaj uyguluyordu sanırım taraftarlar azdı falan demesin diye :)

bakın asıl erkekler maçına hep seyırcı geliyor ama bayanlar maçı için cumartesi gunu bir avuç hayrandan başka kimse gelmeyecek ama bunu seyırcı çekmek için he galatasaraylı
arkadaşlarına haber verse yada yanında 1 ve ya 2 kişi getirse basketbol maçlarına dun yaklaşık 1000 kilşi vardı salonda 1000 x 2: 2000 kişi eder

bu arada takıma destek için ve rahat maç için kombıne alın bıyelet fıyatlaruda bence düşmez çünkü kira fazla öduyoruz o salona