A Milli Erkek Basketbol Takımı

Miro Bilan’a kariyer gecesini yaşattık resmen. Kaan Kural çok güzel özetledi. Adamı Shaq’a çevirdik.
 
Son düzenleme:
Genel kadrosu ile gelirse ispanya rahat 1 olur. bizde larkin'in uyumu önemli, eğer uyum sağlarsa 2. için en büyük aday bence biziz. 3. için ev sahibi gürcistan, rusya'ya sürpriz yaparsa şaşırmam.
 
FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'ne katılmak için Perşembe günü Kanada'nın Victoria şehrine gidecek olan A Erkek Milli Takımımızın 14 kişilik kadrosu belli oldu. Kadrodan çıkarılacak son 2 isim için karar Kanada'da verilecek.

Larkin - Berk - Doğuş Ö.
Furkan K. - Melih - Buğrahan
Cedi - Şehmus - Metecan
Ersan - Alperen - Sadık
Sertaç - Ömer Faruk
 
Shane, Şehmus, Cedi, Ersan, Sertaç ilk 5 olur.
Buğra, Furkan, Metecan, Alperen, Ömer Faruk ikinci beş olur. Berk ve Melih de diğer 2 isim olur..

Doğuş ve Sadık kadrodan çıkarılır gibi...
 
FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'ne katılmak için Kanada'nın Victoria şehrine gidecek A Erkek Milli Takımımızda Shane Larkin sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Kötü oldu 🤦‍♂️
 
Wilbekin gelir mi acaba? Düşünmekteyim. Yoğun bir sezon geçirdi. Hem biz birinci opsiyon olarak Larkin'i aldık. 2 senedir hiç onu düşünmedik. Biraz alınmış olabilir. Hem de dinlenmek isteyebilir yazın. Ama gele de bilir. Bakalım. Gelirse iyi olur. Bir de şöyle bir durum söz konusu mu acaba? Yani devşirme oyuncu bildirdik mi biz? Wilbekin'e geçebilir miyiz şu anda bu turnuva için. Öyle özel bir durum var mı?

Edit: Zaten ilk macimiza 30 Haziranda cikacakmisiz. Wilbekin gelse bile hazir olmayacak. Almazlar o yuzden. Mevcut kadroyla giderler. Ya da kesilen birini alirlar kadroya.
 
Son düzenleme:
Yerini bulamadım ama buraya yazayım. Dream Team açıklanmış.

Damian Lillard – G – Portland Trail Blazers
Bradley Beal – G – Washington Wizards
Devin Booker – G – Phoenix Suns
Zach LaVine – G – Chicago Bulls
Jrue Holiday – G – Milwaukee Bucks
Kevin Durant – F – Brooklyn Nets
Jayson Tatum – F – Boston Celtics
Khris Middleton – F – Milwaukee Bucks
Jerami Grant – F – Detroit Pistons
Kevin Love – C – Cleveland Cavaliers
Bam Adebayo – C – Miami Heat
Draymond Green – C – Golden State Warriors

Harden, sakatlıgından dolayı cıkarılmıs yerine Jerami Grant ve en son olarak da Zach LaVine eklenmiş.

via fersu yahyabeyoglu.

Kevin Love bu kadroda ancak havlu sallar. Yine inanılmaz bir kadro. Bence olimpiyatlar da basketbol branşı oynanmasın. Madalyalar direk ABD'ye verilsin :)
 
Alperen ve ömer faruk umut veriyor, yıllar sonra pota altımız bu kadar güçlü. izlediğim maç ile de şansımız çok düşük olduğunu düşünüyorum. larkin olsaydı bir şansımız olabilirdi. yine de gelecek adına umutluyum.
 
Uruguay kadrosu da fena değilmiş. Eski oyuncumuz Fitipaldo da oynamış. Malum şahıs malum olaylara bulaşmasa pota altımız kusursuz olurmuş.
 
Bizimkileri izledim. İyi bir oyun ortaya koymadık. Maçı kazanmış olmamız kimseyi aldatmasın. Rakibimiz çünkü Uruguay değil. Yunanistan ve Kanada. Kanada-Yunanistan maçını da izledim. Kanada da 6-7 NBA oyuncusu var ve evlerinde oynuyorlar. Yunanistan maçına hazırlık maçı yapmadan çıktılar. İlk yarı tutuktular ama ikinci yarı ağırlıklarını koydular. Wiggins, Joseph, Barrett, Alexander, Powell ve Dort NBA'de oynayan önemli oyuncuları.Kanada ayrıca çok atlet ve açık sahada çok etkili takımlar. Tek zaaf gösterdikleri nokta pota altı. Daha önce Fenere gelen Anthony Bennet var. Bu 2 gruptan sadece 1 takım olimpiyatlara gidecek. Şansımız biraz az bana göre ama belli de olmaz. Favoriler her zaman kazanmıyor.
 
Son düzenleme:

Üst