A Milli Erkek Basketbol Takımı

Cok yazik gercekten su vasat yunan takimina yenildik. Adamlar savunma sertligiyle aldilar maci. Biz de Melih , Bugrahan yan yana oynuyor. Cedi hakemlere bakiyor en ufak mudahalede.
 
Hidayet.

UzG.jpg
 
İlk çeyrekte bu kadar iyi oynamışken sonra böyle dibe vurmak inanılır gibi değil.
Takımda hem koç yok hem lider oyuncu.
Genç bir kadromuz var. Orhun Ene ile bu takıma yazık etmemek lazım. Orhun Ene yerine daha güçlü ve karizmatik bir Koç lazım. Orhun hoca Galatasaray'a gelsin diyenler de artık bu fikrinden dönerler inşAllah...

Hem Kadın Milli takımımız da hem Erkek Milli takımımız da ki bu başarısızlık Hidayet Türkoğlu'nun da sonunu hazırladı...
 
Son düzenleme:
Şu Genciz ondan kaybediyoruz saçmaligindan ciksak cok guzel olucak

Cagirin 2000 basketbol 2002 Futbol Takimlarini onlar cikip oynasin arkadas.

Alperen Sahanin en iyisi En karakter koyani idi.
Cedi Melih Dogukan boyle oynicaklarsa olmasinlar.
 

Murat Kosova herhalde herkesten beklerdi de Hido'dan beklemezdi böyle bir terbiyesizliği. Oturduğu koltuğa yakışmadığını her hareketiyle başarıyla sürdürüyor(!) Gün gelir devran döner yalakalık yaptıkların iktidardan düşer de seni de derhal postalarlar Florida'na. Trollerini de birilerine laf atmak için taşeron olarak kullanmaya devam edebilecek misin bakalım! Keşke aklımızda basketbolcu Hido olarak kalsaydın. Ama o saflığın sadece egon için profil resminde ve sözde yerli ve milli olarak amerikalıların taktığı ismini koyduğun profil adında kalmış!
 
Slovenya 96-85 Litvanya

Slovenya Olimpiyatlara kalan ilk takım oldu. Dallas Mavericksi finallere taşıyamayan Doncic bu sefer ülkesini olimpiyatlara taşıyor.

Doncic 31 sayı 11 ribaunt 13 asistle triple double yaptı.
 
Günün 2. olimpiyat finalisti Brezilyayı 75-64 mağlup eden Almanya oldu.

Almanya'da Moritz Wagner 28 sayı 6 ribaund ile oynadı.

Bence sürpriz bir sonuç oldu. Schröder olmadan Almanya iyi iş çıkardı. Brezilya grupta Hırvatları farklı geçmişti.
 
Sırbistan kendi sahasında 22 sayı geride son çeyreğe gidilecek birazdan. Eğer bir mucize olmazsa İtalya geçecek gibi.

Kokoskovun takım üstünde hiçbir ağırlığı yok. Fenerde de geçen sene ilk başlarda çok kötüydü. Sonra 10 maç aldılar euroelague de ama suni bir seri oldu.

Bu sene Fener iyi takım kurdu. Kokoskov hafif kalacak gibi geliyor bana.
 
Sırplarda ciddi kadro zaafiyeti oluştu diye biliyorum abi, yanlışsam düzeltin. Büyük ve önemli yıldızlar gelmedi diye aklımda kaldı, yanılıyor muyum yoksa ?
 
Sırplarda ciddi kadro zaafiyeti oluştu diye biliyorum abi, yanlışsam düzeltin. Büyük ve önemli yıldızlar gelmedi diye aklımda kaldı, yanılıyor muyum yoksa ?

Aslında Teodosic, Kalinic, Marjanovic, Micic, Bjelica, Jovic, Dobric var. Kötü kadro sayılmazlar ama bir Bogdanovic, Jokic, Guduric yok tabi. Onlar gelse bambaşka olurdu. Bogdan sakat ve Atlantada seri oynadı. Jokic affını istedi. Ama yine de İtalya'dan 20 sayı fark yiyecek bir kadro yok ortada.
 
Olimpiyatlara 3. vize İtalyanlara gitti, Sırpları 102-95 mağlup ettiler.

Maç boyunca farklı öndeydiler. Bir ara fark 25 sayıya kadar çıktı.

Polonara 22 sayı 12 ribaund.

Mannion 24 sayı,

Fontecchio 21 sayı.

Sırplar çok kötü bir turnuva geçirdiler. Grupta da diğer zayıf rakipleri karşısında zorlandılar epey. Normalde onların çıkması gerekirken, İtalyanlarn çıkması sürpriz olmadı bence. İtalya kesinlikle hakeden taraftı.
 
Olimpiyatlara son bileti Yunanistani 97-72 yenen Cekya aldi. Cekyanin kazanamadigi tek mac bizim mac oldu. Biz onlara 17 sayi fark atmistik ama bizim mactan sonra inanilmaz bir ivme yakaladilar. Auda 20 sayi, Vesely 16 sayiyla oynadi.
 
Tahminim hazirlanmasina yeteri kadar vakit yoktu. Zaten sakatlandiginda turnuvanin baslamasina 8-10 gun filan vardi. Wilbekin coktan tatildedir o vakitlerde.

Mesele şu ki ikisi de kadroya çağrılıp en son 12 kişilik kadro belirlenene kadar tutulmalıydı. 1'den fazla devşirmesi olanlar böyle yapıyor. Ama hem muhtemelen para vereceğimiz için hem de oyuncu kalibrelerinin yüksekliğinden ötürü getirilememiştir. Yedek konumdayken gelme motivasyonu olmayabilir para da söz konusu değilse. Ancak böyle bir durumda da daha düşük seviyede bir oyuncuyu daha devşirmemiz gerektiği anlaşılıyor. Ligimizde oynayan 1 numaralardan birini daha devşirmek elzem. Kadro yapında bu posizyona net 1 numara türk oyuncu monte edene kadar bir yedek plan için böyle bir oyuncu gerekli. Maması bitene kadar başkan olan zat sağ solla uğraşacağına bunlara baksın!
 
Devşirildikten bir yıl sonra yerine başka bir oyuncu devşirildiği için ben gelmek isteyeceğini sanmıyorum Wilbekin'in. Larkin elemelerde 1 maç oynadı diye hep Türk olarak oynayacak. Bence resmi maçlarda oynayana kadar da Türk statüsünde olmamalı. Ben sakat olduğunu bile zannetmiyorum açıkçası Olimpiyatlara gitsek iyileşir gelirdi.
 
Son düzenleme:

Üst