Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Aslında böyle bir maçta böylesi bir geri dönüşten sonra galibiyet inanılmaz olurdu fakat Tamika güvenmedi galiba kendine, penetreye devam etse en azından faul alırdı veya potaya gönderse topu bugün 21 ribaund alan Fowles gibi birisi var içeride illaki bi'şeyler olurdu. Bir de oyuncularımızın şut kullanırken korkmamaları gerekiyor. Bugün geri dönüşün başlangıcı olan Gülşah'ın üçlüğünde top 4 kere boş olan Işıl ve Gülşah'ın eline gitti geldi en sonunda soktu Gülşah. Fowles'ın bugün o yaptığı bloklar ne kadar hırslandığını göstermiştir bence, Angel'a '' Hadi len ordan '' dedi bir bakıma.

Salı günü ise bugünden daha az seyirci olacaktır. Oyuncuların kesinlikle morallerini bozmamaları gerekir, daha hiç bi'şey bitmedi. Salı günü iyi bir oyun ve iyi bir galibiyet ile mesajı vermeliyiz onlara. 3. maçta ise dananın kuyruğu kopacaktır bence. Bundan sonraki maçlarda hakemleri de yenmemiz gerektiğini söylememe gerek yok sanırım, bugün abarttılar zaten iyice. Umarım takım konsantrasyonunu kaybetmez ve son periyottaki geri dönüşü bundan sonraki maçlara yansıtır.

Sizlere inanıyor ve güveniyoruz !
 
İlk iki periyot hakemler kesinlikle rezildi..
2.yarı etkileri azaldı ama bu sefer biz sahada yoktuk..
Maçın sonunda geri dönüşün kralını yapacaktık ama son hücum elimize yüzümüze bulaştı..

Bu kadar dağılmamıza rağmen maçı alabilirdik..
Bu bence 2. maçı kolay kazanacağımızı ve Caferağa'dan da bir galibiyet çıkaracağımızı gösteriyor..
Biraz daha coach maharetine ihtiyacımız var sadece..
Ratgeber gibi antipati yayan bir adamı Ceyhun Hocanın yenmesi lazım..
Bugün maçta böyle hissettim nedense..
Biraz daha sihir..
 
Bu takımla gurur duymamak ayıp olur gerçekten.Tarihi bir geriş dönüş olucaktı ama kısmet değilmiş.Kolay değil bu kadar art niyetli ve taraflı hakemlerle baş etmek.İlk yarıda Tamika'nın bloğuna faul diyen,Işıl a atılan dirseği görmeyen,Matovic in ve Angel tüm tahriklerine göz yuman hakemler biraz işlerini doğru yapsalar zaten kızlar bugün de alıcaktı maçı.

Bizim oyunumuza bakarsak,daha önce kazandığımız maçlara göre daha fazla ribaund verdik rakibe.2-3 kez üst üste hücum ettikleri toplar oldu ve çok fazla boş şut kullandılar, buda iyi bir yüzde getirdi onlara.Biz ise kötü 3 lük attık aklıma ilk gelen Bahar ın aynı noktadan kaçırdığı 3lükler var,ki Bahar bir daha bu kadar kötü atmayacaktır.Yapmamız gerekene gelirsek içerden oynamaya devam etmeliyiz zaten Nevriye ve Matovic 40 a yakın oynuyor ki Matovic in ciddi faul sorunu var.Fowles onlara karşı daha diri kalıcaktır elbet seride.

Tamika,Seimone,Fowles,Işıl,Bahar,Gülşah,Tuğba,Hodges,Nihan bizim kadromuz gerçekten iyi onlardan.Nasıl Vj ile Sophia yla çıktıysak zamanında o Caferağa'dan bu sefer de kupayla döneceğiz! Salı günü tokatı atacağaz gerisi gelecek bu camia inanırsa herşeyi yapacak güce sahip.

Haydi Aslanlar,haydi GALATASARAY
 
Milyonlarca Galatasaray taraftarını o iğrenç kanala ve bunak batura muhtaç bırakan adamlarada yazıklar olsun.Üye olmasına olacağızda Galatasaray'ı halktan uzaklaştırmak sizin ne haddinize ?
 
Alabileceğimiz maçı verdik. Fark 14'e çıktığında yanımdakilere ( ki babam ve amcam vardı ) bu maçı alacağımızı söyledim. Tabii inanmadılar, maç gitti falan dediler ama ısrarla galip geleceğimizi söyledim. Farkı ikiye indirdiğimizde ise hepsi heyecanla takip ediyordu. Ben çok rahattım, son saniye de "işte bu" diye sıçrayacakken bir anda koltuktan kalkamadım. Kötü oynamamıza rağmen alabilirdik, olmadı. Bu kadar çok ribaund verirsek maalesef yenilgi kaçınılmaz olur.

Bunu artık "avans" verdik, ikinci maç çok farklı olacak ve alacağız. İnancımız tam. Ne demiştik; "Yürüyoruz biz bu yolda göğüs gerdik zorluklara.."
 
Takımımıza güveniyoruz ama hakemler Caferağa'da maç kazanmamıza izin verir mi ciddi şüpheliyim.

İlk devre Fenerbahçe'yi oyunda tuttular çaldıkları faullerle. Engin Kennerman Galatasaray düşmanı, Recep Ankaralı desek Engin'i de geçti, Erşan Kartal hepten sabıkalı, dürüstlüğüne güvenebileceğimiz bir hakem kalmış olmalı piyasada. Emeğe saygı...
 
Bir şeyler yazmak istiyorum da, maç sonunda Işıl'a ana avrat küfür eden birisine denk gelince tüm şevk gitti içimizden.

Yılma kaptan, bizler yanındayız. O kupa ellerinde kalkacak.
 
Kendi kendime acaba bende mi bir sorun var bu kadar rahatım diyip foruma giriyorum ama görüyorum ki herkes aynı :)
3-1 mi olur 3-2 mi onu düşünüyorum sadece.
 
Yani beklediğim çıktı demek istemiyorum hakemler konusunda ama malesef öyle oldu. Son periyot hariç kötü oynadık evet ama geçtim evsahibi avantajını, kritik yerlerde hep kararlar Fenerbahçe lehine oldu. Maç koptuktan sonra bizim lehimize çalmaya başladılar ama iş işten geçmişti. Hele ki son topta Işıl kesinlikle hatalı yürüme yapmadı. Zaten koşarak içeri geldiği için ki sanırım ribaunta giriyordu, topu kontrolüne tam aldığında yere vurdu zaten. Tamika gibi bir oyuncuya orada o topu fırlatıp sorumluluk almamak yakışmadı. Kendi de bunun muhasebesini yapıyordur eminim. Onun kullanması gerekiyordu.

Şimdiki senaryo hakemlar ikinci maçta bize çalıp günah çıkarırlar ama bilindik senaryo Kadıköyde devam eder ve biz şampiyon falan olamayız. Şampiyon olmak istiyorsak ne yazık ki hakemleri de yenmeliyiz. Bu kadar çok hakem konuşmak istemezdim ama malesef olaylar çığırından çıkıyor.

Saygılar.
 
Yani beklediğim çıktı demek istemiyorum hakemler konusunda ama malesef öyle oldu. Son periyot hariç kötü oynadık evet ama geçtim evsahibi avantajını, kritik yerlerde hep kararlar Fenerbahçe lehine oldu. Maç koptuktan sonra bizim lehimize çalmaya başladılar ama iş işten geçmişti. Hele ki son topta Işıl kesinlikle hatalı yürüme yapmadı. Zaten koşarak içeri geldiği için ki sanırım ribaunta giriyordu, topu kontrolüne tam aldığında yere vurdu zaten. Tamika gibi bir oyuncuya orada o topu fırlatıp sorumluluk almamak yakışmadı. Kendi de bunun muhasebesini yapıyordur eminim. Onun kullanması gerekiyordu.

Şimdiki senaryo hakemlar ikinci maçta bize çalıp günah çıkarırlar ama bilindik senaryo Kadıköyde devam eder ve biz şampiyon falan olamayız. Şampiyon olmak istiyorsak ne yazık ki hakemleri de yenmeliyiz. Bu kadar çok hakem konuşmak istemezdim ama malesef olaylar çığırından çıkıyor.

Saygılar.

sen hakemler hakkında konuşmak istemiyorsun ama hakemler öyle bir maç yönetiyor ki konuşturuyorlar kendilerinden.gerekirse bu hakemleri de yeneceksin şampiyonluk için.
 
Hiçbir şey bitmiş değil.Takımımıza sonsuz güveniyoruz.Galibiyeti kıl payı kaçırdık.Onları Caferağa'da yenebiliriz.Bu gücümüz var.Salı günü galip gelirsek ben inanıyorum ki şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.
 
Torunlarımıza anlatacağımız maç sonuyla rakibin fişini çekecekken anlaşılamaz bir hatayla tuz buz oldu planlar.Daha potansiyelli olmamıza rağmen rakibin doğru basketboluna yenildik.Can sıkıcı nokta bu serinin devamı açısından.Son çeyreğin başında 6 dk oyundan kopmamızın açıklaması olamaz.Kendi sahamızda finalin ilk maçını oynadık sonuçta.Kafaca daha güçlü olmalıydık.
Furkan Çolak'ın maç sonu beni teselli etmeye çalışırken söyledikleri çok doğru.Biz kızlara inanmazsak,desteğe ön ayak olmazsak şampiyonluk falan demeyelim.Salı kazanıp Caferağa'daki ilk maçı finale dönüştürmeliyiz.Son 4 dakikayı takımın nasıl değerlendireceği serinin sonucunu belirler.

Rahat ol kardeş sen şampiyonluk bizim olacak. Senin seriyi Caferağa'da bitirip, hem şampiyon olup hem de Caferağa'nın kapanışını yapma dileğin var ya... Ben eminim öyle olacak ;). 1 avans 3 te biter.
 
Maç sonu oturdum yerimden kalkamadım. Beni kendime getiren bir gerizekalının Işıl'a ettiği küfürler oldu. Sabrettim etmesine de uzun sürünce, sınırları zorlayınca kalktım ayağa. Üzerine yürüdüm alıp götürdüler adamı oradan. Bunu yapan 16-20 yaşlarında bir genç kardeşim olsa adamın kanı kaynıyor iki teselli etmek lazım derdim. Bunu söyleyen 40-45 yaşlarında muhtemelen fener maçından fener maçına oralara gelen bir maldı.

Maça gelince söylenecek hiçbirşey yok arkadaş. Hakem denen rezil rüsva insan müsvettelerinin yaptıkları ortada. Taraftar nasıl tepki verecek ki? Küfür olmamalı, sahaya bişey atılmamalı. Bir tek yuh deyip ıslık çalıyoruz. Onu da tınlamıyorlar zaten. Takımı yıldırdılar, sonra hiçbişey olmamış gibi aynen devam. Adam(!) gibi masaya yumruk vuracak biri de olmayınca bu işler nasıl yoluna girecek bilmiyorum. Bu takım sahipsiz değil, değil de yönetimsiz olunca böyle oluyor işte.

Ben zaten iki maçı da planlarım arasına aldım ona göre kendimi ayarladım. Bu takım bunu başaracak. Alacak o kupayı. Eğer son maçta alırsak ve Işıl kupayı kaldırırken ben o herifi bulabilirsem......

Haydi kızlar ele güne karşı, ite köpeğe karşı, yanıbaşımızda oturan birkaç şerefsize karşı alın şu kupayı!
 
Son 3 dakikada 14 sayı geriden gelip kazanma fırsatını rakibine ikram edince insanın isyan edesi geliyor!..

Sonuca isyan etsem de takıma kızamıyorum. Çünkü o geri dönüşü yapan da onlardı. Ve biliyoruz ki onlar bizden daha fazla kahroldu. Işıl´a da kızamıyorum son topta. Tamika süreyi eritti eritti, bombayı Işıl´ın eline bıraktı. Yalnız şu da var, yenilginin sorumlusu Tamika da değil; salonda bulunan ve gelme fırsatı olup gelmeyen herkesti bana göre. Hakemler sahada Sarayın Sultanları´nı ezerken izlemekle yetinen Polat´tan, takımın bocaladığı anlarda daha fazla destek vermeyen tarafatara kadar...

İnanıyorum ki Sarayın Sultanları Aras´ı yanıltacak ve seri son maça kalacak. Kızlar kupayı Abdi İpekçi´de kaldırmak istedi, o kadar!
 
Ben takıma güveniyorum diyerek başlamak istiyorum, ümitsiz değilim,tam tersi alırız bence..
Hakemler berbattı,kararlar yersiz ve yanlıştı..
KIzlar ribountlarda kötüydü,
Fb dış atışlarda iyiydi..
Gülşah şahaneydi..
Hakemler berbattı,kararlar yersiz ve yanlıştı..
Kızlar kopup geri geldiklerinde ise son hücuma kadar herşey çok iyiydi..
..
Daha iyi olacak..
Taraftara gelince, bence iyiydik,salon dolmamış vs diye gelenlerinde kendisinin kötü hissetmesini sağlamak olmaz..
Bence kızlar kadar taraftar da konsantreydi maça,yoksa hakeme o kadar tepki verilirmiydi...
 

Üst