Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Abi daha uzun soluklu yazını yazmadın mı? Şimdi yazdığının soluğu ne kadar :)

:) vallah düşünmeden direk aklıma geleni yazdım Eren. Ama şampiyonluk serileri böyledir. Benchi iyi olan kazanır. İlk beşi iyi olan değil. NBA'de baksan bu böyledir Türkiye'ye de baksan böyledir. Seri uzadıkça göreceksiniz sahada bizimkiler nasıl duracak onlar nasıl duracak. Sylvia genç Nevriye ve Matoviçe göre şansı bu ama 40 dakika oynamak onu da zorlayacaktır.
 
Bu ne ya! Forumda umutsuzluk belirtileri gözükmeye başlamış bazılarında! Tamam çok iyi oynamadık ama son topa kadar giden bir maçtı Işıl o son top kaybını yapmasa belkide maç bizimdi. İyi oyunumuzu sahaya yansıtırsak biz bu feneri süpürürüz. 2.maçın bizim olacağına inancım tam caferağadada 1 maç bizim 1 maç onların olacaktır ve 5. maçta kupa elimizde olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bunun dışında artık mağlubiyet havasından çıkıp 2. maça odaklanmalıyız. Güzel bir yazıyla 2. maç için başlık açılmasını bekliyorum. Ve 12 Nisan 2011 saat 20:00 de 12 000 kırmızılıyı Abdi İpekçiye beklendiği çağrısı yapılsın
 
2-0 geriye de düşsek,bu seriyi söke söke alacağımıza yürekten inanıyorum.
Hayatında ilk kez blok yapmanın gururuyla taraftarları el kol hareketleriyle durarak tahrik eden Angel'e,her türlü cisimde anons yaptırmasını bilen Recep Ankaralı'nın neden teknik faul çalmadığını sormak isterdim?
Bir not da hocamıza:Madem 3.periyotun sonunda Tamika'yı kenara alıyorsun,dinlendiriyorsun(hak veriyorum,kızcağız çok yoruldu Sylvia ile beraber)neden 4.periyotta onunla başlamıyorsun?4.periyotun başlarında 3 dakika sokamadı Tamika'yı oyuna ve maç orda koptu,gitti.
Herşeye rağmen sonsuz güveniyorum bu takıma!!!!
Bugün daha iyi takımız biz,ezdik geçtik diyen karşı yaka o zaman yine (Turgay Atasü istifa,Federasyon istifa,Penny olsa,Diana olsa)diyecek.Bugün kraliçe olan angel yarın seri uçup gidince bir anda ırkçılık muhabbeti yaptı denecek.Güzel günler çok yakın.Kimse karamsarlığa kapılmasın.Şampiyon olacağız!!
 
Bu arada unutmadan şunu da söylemek istiyorum.Salı günü Abdi İpekçi'ye 12000 kişi geleceğine,3000 basketboldan az çok anlayan kişi gelsin,tercihimdir!
 
Benim içim rahat çok güveniyorum takıma, oynayabileceğimiz en kötü oyunu oynadık, ona rağmen kazanbilirdik. Tek ihtiyacımız olan konsantrasyon.
 
İmkansızlıktan maçı fb tv de izlemek zorunda kaldım. Mehmet Baturalp ve spiker arkadaş "formundaydı" yine. Her harekete faul ya da hatalı yürüme yapıyorlar diye ağladılar resmen. Tribünlerin sesini de kısmışlar, bana da tv başında sinir krizi geçirmek kaldı.
İlk periyodunu izleyemediğim maça gelirsek, özellikle 3. ve 4. periyotlarda çok basit sayılar yedik. Hücumda da çok üretken olduğumuzu söyleyemeyeceğim. Son periyotta, Gülşah ın attığı o ilk 3sayılık baskete kadar, yapabildiğimiz 2 sayı var. Koskoca bir periyodun yarısına kadar 2 sayı attık yani. Boş şutlar da çok kaçırdık. Bahar ın birkaç tane boş pozisyonda 3 sayılık şut denemeleri vardı. Eğer bunlardan en az bir tanesi isabetli olsaydı, belki de işi son dakikalara bırakmayacaktık.
Bundan sonrasına gelecek olursak, ben hiçbir şekilde şampiyonluğun kaybedildiğini düşünmüyorum. Eğer 11 senelik özlemi dindirmek istiyorsak, önümüze çıkan ilk engelde pes etmek olmaz. Ben takımıma ve teknik kadroya güveniyorum. Bu işi yarım bırakacaklarına ihtimal vermiyorum.
 
Öncelikle son 2maçta onları yenmemiz ve onlara göre ayaklarımız biraz daha yere basmıyordu.Bi uyarı almamız lazımdı,bu uyarıyı keşke kazanarak alsaydık.Ki ofırsat ayağıza kadar geldi,olmadı.İşi caferağada bitirirz diyordum,rotarlı olacak bizim önümüzde kaldırcaklar kupayı belkide.Salı günü daha az kişi oluruz tribünde muhtemelen.Neyse canları sağolsun ama onlara güvenimiz sonsuz kalkıcak o kupa ellerinde
 
Torunlarımıza anlatacağımız maç sonuyla rakibin fişini çekecekken anlaşılamaz bir hatayla tuz buz oldu planlar.Daha potansiyelli olmamıza rağmen rakibin doğru basketboluna yenildik.Can sıkıcı nokta bu serinin devamı açısından.Son çeyreğin başında 6 dk oyundan kopmamızın açıklaması olamaz.Kendi sahamızda finalin ilk maçını oynadık sonuçta.Kafaca daha güçlü olmalıydık.
Furkan Çolak'ın maç sonu beni teselli etmeye çalışırken söyledikleri çok doğru.Biz kızlara inanmazsak,desteğe ön ayak olmazsak şampiyonluk falan demeyelim.Salı kazanıp Caferağa'daki ilk maçı finale dönüştürmeliyiz.Son 4 dakikayı takımın nasıl değerlendireceği serinin sonucunu belirler.
 
Moral bozmaya gerek yok. Salı ben de gidiyorum maça. Benim gittiğim maçları hep kazandık. Yine kazanırız İnşallah. Sühan Cem'e katılıyorum Nevriye'nin bugün belini bükecek hali yoktu. Bahar maç başı mahvetti. Serinin devamında herşey bizim lehimize şekillenecek İnşallah.
 
Aynen öyle moral bozmaya gerek yok.Son dakikalarıyla efsane olabilecek bir maçtı ama olmadı. Bir anlık bir olay.Tamika içeri girse , Işıl önce topu yere vursa falan filan uzar gider.O kadar ihtimal içinden kötü olanı oldu.Bir an oyundan koptu bütün takım. Özellikle Seimone'un üst üste top kayıpları ve kaçan şutlar.Biri bile girse çok dğeişik olurdu son bölüm. Bugün kişisel nedenlerden dolayı gelemedim Salı günü hıncımı çıkarırım diyordum ama sağolsun güzelim okulum maç saatiyle aynı saate vize koymuş.5.maça kalırsak o gün de vize var.Ama iş oraya kalırsa erken çıkıp son 5 dk'sı bile olsa yetişirim.
 
B_3fbf1e847403dc8ba13d9fd8fb4e3b9d.jpg
 
Yılmak bize yakışmaz onlardan daha iyiyiz bugün takımda bir heyecan vardı 10 bin kişinin önünde oynarken. Kesin kazanmayı gerektiren aşırı stres vardı. Bence bugün bunu üstümüzden attık. salı günü yeneceğiz inşallah kimse üzülmesin biz caferağa da bir maç mutlaka alırız. Biz bu kadrodan daha aşağı durumlarda caferağa da onları dağıttık.
BEN ÇOK RAHATIM ARKADAŞLAR ŞAMPİYONLUK BİZİM OLACAK
 
Yılmak bize yakışmaz onlardan daha iyiyiz bugün takımda bir heyecan vardı 10 bin kişinin önünde oynarken. Kesin kazanmayı gerektiren aşırı stres vardı. Bence bugün bunu üstümüzden attık. salı günü yeneceğiz inşallah kimse üzülmesin biz caferağa da bir maç mutlaka alırız. Biz bu kadrodan daha aşağı durumlarda caferağa da onları dağıttık.
BEN ÇOK RAHATIM ARKADAŞLAR ŞAMPİYONLUK BİZİM OLACAK
bence maçın son 5 dakikasındaki mücadeleyi görmek bile caferağada bir maç kazanacağımıza dair umut veriyor benim açımdan.yeterki o 5 dakikada ki gibi mucadele gücümüz hiç azalmasın fark kaç olursun.
 
Bu arada unutmadan şunu da söylemek istiyorum.Salı günü Abdi İpekçi'ye 12000 kişi geleceğine,3000 basketboldan az çok anlayan kişi gelsin,tercihimdir!

Bilinçlenelim evet. Lütfen arkadaşlar.. Rakip hücumdayken ıslıklayalım, yuhalayalım (bana da biri ıslık çalmayı öğretsin boğazlarım mahvoldu :)). Fark 20 de olsa yuhalayalım. Bugün fark açılınca bunu unuttuk! Neden?? Rakip pota arkasında belli bir sayıda yoğunlaşalım, atkı vs sallayalım hücumları esnasında, el sallayalım. İlk maçı kazansaydık mükemmel bir sinerji olacaktı ama olsun, hala arkalarındayız onların. Sahaya birşey atmayalım. Allah aşkına ne olacak rakibin kafasına gelse? Gelir, 2 dk sonra ufak bandajla geri döner bitti o kadar. Hakeme gelse zaten bittik. Lütfen ne gerek var. Orada attığınız cisimden, rakibi yuhalayarak yaptığınız baskı 20 kat daha değerli! Ayrıca tezahüratlarımız daha bilinen şeyler olmalı ve çok uzun şeyler olmamalı. Takımı arkadan itmeliyiz tezahüratlarımızla.. Bilmiyorum haksız mıyım? Hakeme de toplu küfretmeye ve cisim atmaya gerek yok. Saha içi tribünden bence gereken şeyler zaten bire bir yapılıyor..
 
35:15 bu rakam not düşülsün bir kenara. O an itibariyle bu seri bitti benim için. Kupayı Caferağa'da kaldırırız büyük ihtimalle.
 
Bu kadar çok hücum ribaundu verdiğimiz, guardlarımızın bu kadar silik oynadığı ve hakemlerin bu kadar taraflı olduğu bir maçı son topta kaybetmek gerçekten çok üzücü. Bu kadar soruna rağmen maç sonucu 74-77, bunu hesaba katınca insan ümidini koruyor açıkçası. Ancak kupayı kaldırmamız için öncelikle oyun kurucuların bi silkelenmesi gerekiyor. Ayrıyetten Melisa Can'ın rotasyona dahil olması gerekiyor... Salı günü kanımca 2-3 bin civarı bir topluluk olacaktır. Necati Başaran'ın da dediği gibi basketbol açısından bilinçli bir topluluk benim de tercihimdir. En azından bayan maçında ne Efes ne Ülker ne de Telekom diye kel alaka tezahuratlar duymayız herhalde. Salı günü tekrardan ayağa kalkmak dileğiyle...
 

Üst