Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Galatasaray, Galatasaray Medical Park, aslan kızlarımız, Sarayın Sultanları (nasıl diyorsak artık) finaldeler!

Uzun bir yazı yazmayacağım, olay net, hedef belli. 12.000 Galatasaraylı arıyoruz, şampiyonluk yolunda takımının yanında olacak.

Işıl sizi çağırıyor, Seimone sizi bekliyor, Tamika o tribünleri dolu görmek istiyor, Bahar ilk şampiyonluğu için taraftar desteği istiyor... Bir Galatasaraylı olarak, tüm kardeşlerim adına söz veriyorum;

KOL KOLA GİRİP SENİN YOLUNDA AND İÇTİ BU BÜYÜK TARAFTAR TEK VÜCUT OLUP SONUNA KADAR YÜRÜYEDUR GALATASARAY!
 
Bugün hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım kızlarımızın sayesinde. Keşke imkanım olsada İstanbul'ada gelebilsem maçlar için, bunu laf olsun diye değil çok içten söylüyorum. O ruhsuz futbolcuların maçlarına gidipde haftasonu Abdi İpekçi'ye gitmeyecek olan her bir taraftarımızada burdan sevgilerimi iletiyorum. Yolunuz açık olsun Sultanlar.
 
Bir yandan taraftarımıza güveniyorum doldurur diyorum salonu bir yandan tam dolmaz diyorum. Bir türlü emin olamıyorum aslında tam dolmasınıda istemiyorum çünkü salondan bilet almak istiyorum yakın biletix yok. Onun için benim isteğim 11999+ben :D
 
Taraftarın haberi olursa 12.000 kişlik salon rahatlıkla dolar. ama kadın basketbolundan uzak yaşıyor GS taraftarı.Bunu farkettirebilmemiz lazım. Medya da bir tane doğru dürüst GS'lı yok ki kanalından versin haberi. Eskiden Erol Aksoy-Cem Uzan sayesinde bir şekilde eli mahkum haberi vermek zorunda kalıyorlardı.

Gene de salonun sağlam atmosfere sahip olacağında herkes hemfikridir. Gerisi kızlarımıza layık hale getirmekte.
 
Bu takımın oyuncularının büyük çoğunluğu, öyle böyle değil sağlam Galatasaray'lı. Hocası Galatasaray'lı.Yabancıları için bile bunu diyebiliriz aslında Seimone Augustus, Nam-ı değer Prenses'imizin bizden daha az Galatasaray'lı olduğunu söyleyebilmek mümkün mü? Yıllar sonra Kaptan'ı Derya'dan beri aradığımız o kaptanı bulmadık mı ışıl ALben de? Basketbol efsanesi Tamika Catchings ile geleceğin efsanesi Sylvia Fowles'i bu parkelerde dost etmedik mi Sarı kırmızıya gönül verenlere?

Burda yazanların çoğu bilmez Bu takımın oyuncuları o gün kendi maçları yoksa Erkek Basketbol takımımızın maçlarını kaçırmıyorlar. Futbol maçlarımıza gidiyorlarmı bilmiyorum Yeni stad araziyi büyüttü rastlaşamıyoruz. Ama Işıl'ın kombineli taraftar olduğunu da biliyoruz. Her şeyi geçtim zor zamanlarında yanlarında olan taraftarlarla beraber kurdukları rüya bile ne kadar hoş. "İyi olmalıyız ki taraftar yanımıza gelsin Abdi İpekçi'yi sarı kırmızıya boyasın!" diyerek motive etmişler kendilerini. (Futbol takımımızın ruh durumunun tam tersine yani). Bu yüzden cumartesi (belki pazartesi de olabilir diğer eşleşmenin durumuna göre) GS-BJK futbol maçı bile olsa o salonda olmak her GS'lının birincil görevidir. GS salonlarda geri dönüyor arkadaşlar o salonu Sultanlarımıza köşk, rakiplere dar etmeliyiz. Taranto menageri Taranto Basket maçından 2 ay sonra verdiği demeçte "o maçtan sonra 2 hafta duyma zorluğu yaşadım" demişti. Bu final serisini rakiplere Formula 1 kıvamında yaşatmalıyız. Sağır edici, deli fişek gibi, hızlı ve olağan şekilde.

Taraftarı davet etmiyorum, onlar zaten gelecekler. Derdim GS'lı olmayanların içine o aşkın düştüğü gün olması.
 
Seri son maça uzarsa 12 bin kişi olacağına inanıyorum, fakat ilk maçlarda zor gibi gözüküyor.

Lanet olsun ki, Cumartesi olursa ilk maça ben bile gelemeyeceğim.
 
Armanın hakkını verenlerin yanındayız.Orada olacağız ... Tıklım tıklım olacak abdi ipekçi göreceksiniz. Futbolculara inat basketbolcu kardeşlerimizin yanındayız...
 
12000malesef olmaz keşke olsa keşke erkek takımımızdaki gibi muhteşem olsa o tribünler ama eğer seri 2 2 olursa tabiki son maçta dolabilir ama ben sanmıyorum ilk iki maçta olacağımı ben ve ailem sanırım 10 kişi her iki maçtada olacağız Allah büyük yüzümüzü kara çıkarmaz .
 
Salonda 10 bin taraftarımızın olması şampiyonluğu ne denli istediğimizin n büyük göstergesi olacak. Bu şekilde kimse önünde duramaz takımın. İtici güçle deplasmanda da maç alacağımızı düşünüyorum.
 
Bu arada ufak bir öneri.

Çok faydası olmaz belki ama maça yoğunlaşmak açısından, foruma giren herkes, direk bu başlığa yönlendirilmeli ilk girişinde. Böyle bir şey mümkünse tabiki...
 

Üst