Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Hiç kimse ne Tamika'ya ne de başka bir oyuncumuza birşey demesin Hakemler maçı verdi.Catchingsin pozisyonunda nasıl steps vardı anlamadım.Bu sonuncusu olduğu için söyledim ama hakemler en az 10-15 yanlış karar verdiler.Allahından bulsunlar ! Ama birşey bitmedi ! Salı 1-1 sonra caferağada 2-1 yapar,ezer geçeriz !

Hiç kimse ne Tamika'ya ne de başka bir oyuncumuza birşey demesin Hakemler maçı verdi.Catchingsin pozisyonunda nasıl steps vardı anlamadım.Bu sonuncusu olduğu için söyledim ama hakemler en az 10-15 yanlış karar verdiler.Allahından bulsunlar ! Ama birşey bitmedi ! Salı 1-1 sonra caferağada 2-1 yapar,ezer geçeriz !
Bu Recep Ankaralı ve arkadaşları maçı resmen katlettiler....

Bu turgay demirel ile bizim ülke içi başarı sağlamamızz zor, adam da 20 yıldır oradan ayrılmıyor... Aziz yıldırımın himayesinde, ebvleri bile bitişikmiş denildiğine göre, Aziz efendi himmet etmiş turgay demirele.....

teknik olarak şunu söyleyebilirim: Gülşah son haftaların formda oyuncusuydu, daha önce oyuna dahil edilebilirdi. fenerbahçe çok yüksek yüzdeli oynadı. bir türlü yüzdeleri düşmedi. maçın sonlarındaki hırs ve mücadele maçın başında olsaydı belki fenerbahçe'nin direncini kırabilirdik. ve tabii ki yönetim. son haftalarda süregelen bir hakem-galatasaray mücadelesi var. yöneticilerimiz seyirci gibi maç izlemenin ötesinde federasyona 'ne oluyor?' gibi sorular sorabilselerdi böyle ince fauller çalınmazdı.

Sağlık olsun, dürüst namuslu hakemlerle son 3 maçı alır, en kötü 2'sini alır, en son yine sahamızda kazanır ve şampiyon oluruz.......

Saçma sapan hakemlere ve son çeyreğin başındaki çok top kayıplı kötü oyunumuza rağmen, maç ortaya gelireken ki takımın isteği ve arzusu çok iyiydi. Bugün kötü oynadık ve kaybettik, benim hala inancım sonsuz. Son hücumu ne yazıkki kötü kullandık ve hakeminde katkısıyla topu kaybettik. Canları sağolsun devamı daha güzel olacak yürekten inanıyorum.