Bu orta oyuncularla birşeyler olabileceğini düşünen Orkun Darnel'dedir suç.Başkada kimsede değildir.Madem iddialı takım kuracaksın Bahar sözleşme yenilemeden tam 2 hafta ortalıkta dolaştı varsa hedefin basıp alacaktın parayı.Hadi onu alamadın manken kızımızı Fener'e kaptırmayacaktın,hiç değilse orta oyuncumuz var derdik.
Bu takımdan bir yol olmaz,haa bu arada Fenerbahçe'de rezil bir takım,gerçi onların pasör sıkıntısı var Naz gelince muhtemelen daha iyi oalcaklardır.Ancak bizden bir yol olmaz!
Bianco ve Calderon'dan başka bir numaramız yok,onlara verilen parada boşa gidiyor tabi bu yerlilerle.Valla üzülüyorum bu iki oyuncu adına.Orkun Darnel iyi bir Galatasaray'lı şüphesiz ama iyi bir voleybol yöneticisi değil,olamıyorda.GEçen seneden farklı olmayacağını net olarak söyleyebiliriz.Geçen yılda bu yılda ölü yatırım yapıyoruz.Geçen yılda aynı şeyleri konuşuyorduk maçlara filan giderken madem hedefsiz bir takım kuracaksın ne gerek var bu kadar para harcamaya,bari geleceğini planla.
Ben Orkun Darnel'İn istifasını talep ediyorum ve bu işi gerçekten bilen birinin bu şubenin başına getirilmesini istiyorum!Kendisi bu görevi yapacak bilgi birikimine ve tecrübeye sahip değil,bu kafayla olamayacakta,bir Galatasaray'lı olarak,bir voleybol sever oalrak tribünlerden seyretmeli.Zarar veriyor.