Adalet Herkes İçindir!

O haysiyetsiz şeref yoksunlarinin basın toplantisini trt dahil olmak üzere bütün spor kanalları canlı yayınladilar ama bizim toplantimizi sadece gs TV'den izleyebiliyoruz canlı vermediği bi tarafa haber olarak bile geçmiyor şuanda ülke bütün olarak yozlasmis durumda

Arkadaşlar hepimiz rahat olalım. 6. Maçı kadınlarımızın önünde kazanırız. Son maç çok çok büyük ihtimal 1 maç seyircisiz oynama cezası gelecek. Son maçta o avantajı kullanıp kupayı da alacağız inşallah.

adalet ıcın fenere çak GALATASARAYIM

Sedat Dogan basın toplantısında Tanımıcaz FENERASYON `u ÜLKER ARENA kapanmassa dedi .....ACIN KAPILARI PAZARTESİ AKŞAMI CEHHENEM BEKÇİLERİNE !!!!

Biraz beyin jimnastiği yapalım...

Pazartesi günü TBF saha olayları nedeniyle Fener Ülker´e 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi ve aynı gün Tahkim Kurulu bizim 2 maçlık cezamızı onadı. Bizim yönetim Fener Ülker de ceza aldı diyerek cezayı uyguladı ve sadece "2500 kadın ve 2500 çocuk" salona alındı. Çarşamba günü de Tahkim Kurulu Fener´e verilen seyircisiz oynama cezasını paraya çevirdi.

TBF bunu yapmaz, yapamaz diyebilir misiniz?

Trt ve ntvspor Biri devletin kanalı digeri ferik şahenk'in. Devlet'in tarafı en baştaki kişiden belli şikecilerden yana. Şahenk'e gelince malum adam transferlerde finans yaratan tek kelime şike haberi yapmayan fener amigosunun teki. O yüzden normal karşılamak lazım kızmamak lazım arkadaşlar :)
Toplantıya gelince Karlı dışında diğer yöneticiler boş konuştu. Öyle hukuk dersi vermekle olmaz. Adamlar zaten hukuku tanımıyorlar, cezalı cezalı maçlara girip herkese küfür ediyorlar senin bu hukuk laflarına güler geçerler.
Ama kimsenin ettigide yanına kar kalmaz. Fil'den büyük fil avcısı var. Yakında zaten bunların alayını süpürecekler. O zaman'da ağlasınlar parelel'dir yok son kale'dir gibi yalanlarla.

Hangi adalet?

Kanun, kural, bilmem ne bilmem ne sana var, bana var, kanun, kural sana işler, bana işler!

Ama bazı kriterleri yerine getirirsem kanun da ben olurum, kuralı da ben koyarım!

Gerekirse bir gece yarısı bana özel her türlü kanunu çıkartırım, sabah ezanı okunmadan imzalanıp yürürlüğe girmiş olur!

Sen spor müsabakalarından 1 sene men alırsan hayatın allak bullak olur, her maç karakola gidip imza verirsin, yaşadığın şehri bırak, evinden bile zor çıkarsın, ama ben stad, salon ne demek, ülkeden bile elimi kolumu sallaya sallaya istediğim kadar giriş çıkış yaparım! Çünkü kanunlar, kurallar, adalet denen "hayalet" bir cümle senin için var!

Sen "Allah korusun" hapis cezan mahkemede falan onanırsa, yüreğini avucuna alıp acaba beni ne zaman içeri tıkarlar diye beklersin. Ama benim için mahkemeymiş, yargıtaymış, cartmış, curtmuş diye bir kavram yok!

Sen içeride bulamadığın şeyi mecburen dışarıda aramaya başlarsın, ben de "belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak" seni "vatan haini" olarak ilan ediyorum!

Spor senin için bir eğlence, sosyalleşme, vakit geçirme, bilmem ne bilmem ne gibi bir sürü "saçmalık". Ama benim içinse bir oyuncak, araç! Ben her şeyi yaparım, bana herşey mümkün!!! En çok benim dediğim olacak!!!

Neyse, siz enayilere laf anlatacak zamanım yok, işlerim var. Daha 7.ci maça hazırlanmam lazım! Her şeyi kontrol altına almam lazım! Son maça saha kapatma cezası verirlerse allam eder, kallam eder o cezayı iptal ettiririm, ya da her zaman yaptığım gibi çamurluk yapıp kanun ve kuralları yok sayarak "seyirci" alırım!

ülker sports arena'daki olaylar(Video)

[video=youtube;E5HVKuiAY5I]http://www.youtube.com/watch?v=E5HVKuiAY5I&feature=youtu.be[/video]

Kim yapmışsa bu videoyu ellerinden öpüyorum..Ellerine sağlık..Çirkin FB yönetimiyle demeç savaşlarına gireceğine böyle çalışmalar yapmak çok daha olumlu...Ben sosyal medyadan pek anlamıyorum ve takip etmiyorum ama bu işi bilen genç arkadaşlar yaysın bu videoyu lütfen...Teşekkürler Esat

Salonda taraftar falan yok. Sadece ağızlardan salyalar saçarak böğürmeleri için tutulmuş, şerefsiz başkanlarının deyişiyle "pavalı köpeklev" var. Bu insan müsvettelerinin büyük bölümünün parkedeki basketbolcularının adını bile bilmediğine eminim! Toptan alıp hayvanat bahçesine kapatacaksın. Bu saatten sonra yok adaletmiş, yok fair play ruhuymuş hikâye anlatmasın kimse. Bu videodakileri de Gs Tv değil, bizzat GS yönetimi açıklamalı tüm kamuoyuna. Öyle muhatap almıyoruz deyip susmakla hak aranmaz! Koçunun arkasında duracaksın! Ve gerekene gerektiği gibi davranacaksın! Hak verilmez, alınır!

Yıllardır aynı senaryolar. Sadece sporun branşı değişiyor. İki takım voleybolda da final oynasa aynı basın toplantısını bize karşı yapacaklar, hakemleri etki altına almaya çalışacaklar, ev sahibi oldukları her maçta türlü pislikleri yapacaklar. Ceza hükmü yemiş birinin halen ağzının içine bakıyorlarsa bu ülke de adalet için fazla ümitlenmek saçmadır. Eğer 7.maç seyircisiz oynanmazsa yönetim de basketbolla alakalı kim varsa istifa etmelidir.