Adalet Herkes İçindir!

Galatasaray Türkiye'nin en büyüğü, en çok taraftara sahip olanı... İlgi göstermeyen tüm basın kurumlarını almayız Florya'ya, sonra zaten onlar ilgilerini göstermek zorunda olacak. Umuyorum sponsor olarak Ülker ile yollarımızı ayırırız...

Ünal AYSAL'ın falan ekran karşısına geçip dobra dobra konuşmasını beklemeyin,ha beklersinizde boşuna beklersiniz onuda söyleyim.Çünkü o yürek yok onda en fazla teessüf eder,muhatap kabül etmiyorum kaale almıyorum der çıkar işin içinden.Arkadaşlar boşuna beklemeyin ısrarla yazıyorum

bakın,FB' li Şerefsizler bile GALATASARAY'ı yönetenlerin ne kadar Pasif ve Pısırık kişilerden oluşan Yönetim olduğunu bildikleri için orantısız güç gösterisi yapıyorlar hükümet destekli üstelik ve Federasyonlar ile hakemlere karşıda etki altına alma konusunda haliyle hep önde oluyorlar.Bizim haksızlıklar

karşısında söz sahibi olabilmemiz için kulübü yönetenlerin bir kere kabuklarını kırmaları gerekir kesinlikle o nedenle Camia içerisinden mutlaka bu Yönetime baskı yapacak itici güç olacak İnsanlar çıkmalı başka yolu yok maalesef. Bu durum sağlanabilirse ne ala yok başaramazsak Önümüzdeki sezon

hem Futbolda hemde Basketbolda haklarımızın ne kadar yenebileceğini tahmin bile edemiyorum olay bu kadar NET ...

Yöneticiler bıraksın böyle demeçleri sanki hukukun adaletin olduğu bir ülkede yaşıyoruz da sporda hukuk,adalet arıyoruz.Sorunu birazda kendinizde arayın.Siz değilmisiniz bu basketbolu yöneten adamlarla 1 ay önce çağırıp pasta kesen.Bu adamların başta olduğundan beri federasyonun bize nasıl cephe aldığından bihaber misiniz.Türk vatandaşı Nikolov bile oynayamıyor.Sırf bundan dolayı bile bir yerde görsen federasyona tepki koymalısın.Siz anca parasını alamayan Abd'li oyuncu gidince onda Galatasaray ruhu yokmuş giderse gitsin gibi gülünç açıklamalarla kendinizi kandırın.

Dinsizin hakkından imansızlıkla gelinir. Şu noktadan sonra etik, ahlak kurallarını bırakıp bütün çirkefliklere başvurmamız lazım ! Kısasa kısas !

10410143_10152458785255269_7323324898775212800_n.jpg

TBF'nin Galtasaray'a seyircisiz oynama cezası vermesi yetmedi. Şimdi de FBÜ takımı daha rahat oynasın diye saha içi iskemleleri söktürmüş. Amaç, FBÜ basketbol takımını 0 baskı ile oynatmak !

Galatasaray ise bu karara hemen itiraz etti.

Salonun bir dinamiği olduğunu ve takımın bütün sene o iskemlelerle oynadığını vurgulayan yönetim "O iskemlelerin orada olması şut ve uzun pas atarken önemli. Oyuncular salonda alışkanlıkla onlara göre kerteriz alır" diyerek iskemlelerin yeniden yerlerine dizilmesini talep etti.
Sonucunu bekleyip göreceğiz!

TBF kimden emir alıyor bunları kimler yönlendiriyor bilemiyoruz ama artık Galatasaray taraftarı bu çifte standarlı yönetim anlayışından bıkmış durumda !

Ünal AYSAL; Teessüf ederim x-x

Ünal AYSAL; Kaale almıyorum x-x

Ünal AYSAL; Muhatabım değil x-x

Sedat Doğan: ( Eğer dünkü maçtan sonra rakibin sahası kapanmıyorsa biz bize verilen cezanın hukuksuz olduğunu kamuoyuyla paylaşacağız. ) - >:/ Sanki kamuoyu ve GALATASARAY Taraftarı,onların sahası kapanmazsa ve TBF çifte Standard uygularsaki zaten alışkanlık haline getirdiler görmeyen yok bunun hukuksuz olduğunu bilmiyorda bunlardan

öğrenecek. Yüreğimiz yok,Başkanımızdan bütün yönetime kadar ancak bu kadarını yapabiliyoruz daha fazlasını beklemeyin diyemiyorlarda Camia ile adeta Tiyatro oyunu oynuyorlar ezik herifler ...

Ülker Arena'da yaşananlardan sadece bir tanesi !!!

[video]https://vine.co/v/MIDZxz2uJEJ[/video]

https://www.facebook.com/photo.php?v=652926854796126&set=vb.100002364512572&type=2&theater

Biraz daha ileri çekinde hakemle aynı hizada koluna beline sarılarak izlesinler maçları. Sadece bu seyredeciğimiz video görülen olaydan dahi çok büyük cezalar verilir.

Ama biz 2 metre öte de seyirci tutmamıza rağmen, yapılan operasyonlar, kıskançlıklar, Galatasaray'ın galibiyetini çekememe, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak adına bize ceza verildi. Ama artık buna dur demeliyiz !

Taraftarlar hakemin kolundan da tutup isteklerini bildirmiş. Şu lükse bak be. (!)

Son olayların ardından kuralların doğru düzgün uygulandığı normal bir ülkede ceza almamaları gibi bir ihtimal olmaz ama bizim ülkemizde şike hükümlüsü olup da dışarıda fink atmakta olan zatın gücünü, Galatasaray sorumlularının ise güçsüzlüğünü göz önüne alınca her şey mümkün. Allah kahretsin leş düzeninizi...

Ataman pası verdi dün gece, neye vurgu yapılacağını dahi açık açık söyledi. Maalesef şimdi top basiretsiz Yönetim Kurulu üyelerinde.

Sarayın Sultanları şampiyon olduğunda kupayla poz verirken gram utanmadınız, bu başarıda katkım olmadı ki diyemediniz. Yıllarca bu takımın hakkını çalan adamla poz verip pasta kestiniz EL Şampiyonluğu ardından. Aynı adam şimdi Erkek Takımı´nın hakkını gasp etmek için tetikte bekliyor. Emin olun ki maç günü salonda olsa dahi şampiyon olursak, kupayı vermemek için salondan kaçacak.

Ama dünkü maç için bize verilen cezanın benzeri Fener Ülker´e verilmezse ben TBF´yi suçlamam, Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerini suçlarım.