Adalet Herkes İçindir!

Henüz bize 2 maç ceza verdikleri gün, Ülker Arena'da benzer olaylar olduğu takdirde onlara ceza verilemeyeceğini söylemiştim şahsen.

Şaşırmayın. Düzen değişmedikçe böyle gider...

Karar için dünkü maçı beklediler. Eğer kaybetseydik bugün seyircisiz ceza verileceğini açıklayıp bize teselli ödülü vereceklerdi güya... ama planlarını bozduk. Bakalım sevgili yönetemeyen yöneticilerimiz bu durumda ne yapacaklar çok merak ediyorum. Tek güvencemiz dik duruşlu Koç gibi Ergin ATAMAN ...

Şu rapora göre seyircisiz maç çıkmaması büyük skandaldır.

-Sürekli küfürlü tezahürat
-Yabancı madde atılması ve tükürme
-Yabancı maddeden dolayı personel yaralanması
-Patlayıcı(??!!) madde atılması
-İki anons
-Güvenlik kurulu kararlara uymamak
-Sahaya fazla seyirci almak

Şu maddeleri utanmayıp rapora yazıp bide üstüne maç kapatma cezası vermeyen federasyon büyük aymazlık ve haysiyetsizlik içerisindedir.

Bu saatten sonra istedikleri kadar açıklama yapsın yönetim şurda lobi yapamayıp cezayı aldıramadılar açıklama yapsalar nolucak ki. Bu saatten sonra o kupayı orada onların gözü önünde kaldırmak farz oğlu farz oldu!!

Beklenen karar açıklandı. Fenerli hakem üçlüsünü maça verdiler bir de üzerine bu karar çıktı. Şimdi top bizim yönetimde hakemler ve federasyon üzerine baskı kurup en azından hakemleri tarafsız olmaya sevk etmek lazım yoksa son maçta Zoric'in Furkanı arkadan itip aldığı hücüm ribaundlarını çok izleriz.