Adam Gibi Adam Murat Özyer

Onur Yavuz' Alıntı:
Madem söz maçın bitmesine kısa süre kala alınan molalardan açıldı...

Telekom ile Ankara´da oynanan maçta, karşılaşmanın bitimine 20 saniye kala 6 sayı gerideyken ve hücum hakkı Telekom´da iken Koray Mincinozlu´nun mola almasını neyle açıklamalı?

Bu mola süresinde taktik tahtasını bulmak için geçen 20 saniye de cabası.


İki farklı olayı aynı olay gibi yorumlamanızdan dolayı,kendime çok kızdım,ben kimle ne için tartışıyorum diye,dünyanın neresine giderseniz gidin,maçın sonucu belli olduktan sonra alınan mola size nasıl geçirdim molasıdır.

Her yerde aynı tepkiyi verirler,basketbol aleminde buna terbiyesizlik olarak bakılır.

Ama mağlupken sayı farkı yalnız iki basketken alınan molayı bununla eş tutmanızı sizin basketbol düşüncenizin ne kadar sığ olduğuna ibarettir.
 
Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":1dlxvsom]Mithat Abi 3trilyon para aldı diyorsun karşılığında Florya'da malzeme deposuna kilit vurdur du yetmezmi?Buda yetmez diyorsan playofflarda eşleşmeleri düşünüp maçın bitimine 15 saniye kalmış 20 sayıyla önde mola
alıp playoofları düşündü bu kadar katı olma Mithat Abi.

Eğer Murat Özyere karşıysanız zaten olay burda bitmiştir, benim için Murat Özyer gözümde kat kat yükselmiştir.Sizin destek verdiğiniz teknik adamları da biliyoruz çünkü.[/quote:1dlxvsom]


Kimmiş onlar Emre bir yaz istersen!!!
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=murat+ozyer&nr=y&pt=murat+%C3%B6zyer

Okumak lazım. Önemli olan güzel izler bırakılmektir GALATASARAY TARAFTARI üzerinde.


Kardeşim yazsana bir tane güzelliğini,sakın kahvaltı deme bozuşuruz bak :) :) :)
 
büyük galatasaray taraftarı,

2006 - 2007 sezonundan beri iyi günde ve (bilhassa) kötü günde verdiğiniz destek ile galatasaray'ın dünya standartlarında bir değer olduğunu bana yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ederim.

sizlerin sayesinde galatasaraylılığın hayatta her zaman ?dik durarak? başladığını tekrar gördüm. böyle bir taraftara sahip kulüpte çalıştığım için gurur duyuyorum.

bundan sonra ki buluşmamızı kupalar ile taçlandıracağımızı bilmenizi ister, bu armaya gönül veren herkese teşekkür ederim.

yeni yılda arzuladığınız her kupayı kaldırmanız dileğiyle.

murat özyer

Sadece bunun için bile benim gözümde çok özeldir Murat Özyer
Adam gibi adam Murat Özyer
Koçluğunu tartışırım Ama ADAMlığını asla tartışmam
 
Emre benim destek verdiğim koç Halil Üner M.Özyer'le karşılaştırdığında M.Özyer başarılı gözüküyor sportif anlamda fakat H.Üner zamanında çekilen
maddi ve manevi sıkıntı Özyer döneminde yaşanmadı para alamadı diye kaçan yabancılar Parasızlıktan satılan Sandis Buskevis ve Arda Vekiloğlu
Bu sıkıntıları M.Özyer çekseydi ne yapardı?
Halil ÜNER'e M.Özyer'e verilen imkanlar verilseydi eminim başarılı olurdu.
Kepez ve Daçka'da yaptıkları ortadadır.
 
Mithat Duran' Alıntı:
İki farklı olayı aynı olay gibi yorumlamanızdan dolayı,kendime çok kızdım,ben kimle ne için tartışıyorum diye,dünyanın neresine giderseniz gidin,maçın sonucu belli olduktan sonra alınan mola size nasıl geçirdim molasıdır.

Her yerde aynı tepkiyi verirler,basketbol aleminde buna terbiyesizlik olarak bakılır.

Ama mağlupken sayı farkı yalnız iki basketken alınan molayı bununla eş tutmanızı sizin basketbol düşüncenizin ne kadar sığ olduğuna ibarettir.
Murat Özyer o karşılaşmada mola almasa ve Fener Ülker bulduğu basketlerle farkı bir anda aşağı çekseydi; sen ne biçim hocasın, ikinci maçta sayı averajının önemini hala idrak edemedin mi vs. sözleriyle eleştirilirdi. Amaç eleştirmek olduktan sonra... Yalnız hatırlatırım Koray Hoca ile çıktığımız ilk Fener maçının rövanşında herkes fark açıldıkça hesap yapmaya başlamıştı. Haklısınız iki olayı farklı değerlendirmek gerek, basketbol cahilliğime verin...

Madem bu kadar önemli bir mola, taktik panosunu buluncaya kadar geçen 20 saniye hakkında neden yorum yapmadınız? Gerçi haklısınız, Koray Hoca´nın bir mola hakkı daha vardı. Taktik tahtası bulunamasaydı, ikinci mola alınırdı değil mi!

Kalan 20 saniyelik süre içerisinde Telekom hücumdan boş dönecek, biz 3´lük atacağız, Telekom tekrar boş dönecek, biz bir üçlük daha atıp maçı uzatmaya götüreceğiz.

Mithat Bey aslında bir yerde size hak veriyorum. Benim de oyuncağımı birisi elimden alsa ben de tepki gösterirdim, ama oyuncağım geri verildiği zaman biraz sakinleşirdim.
 
M.Özyer Pınar Karşıyaka'nın gündeminde ama Karşıyaka taraftarı M.Özyer'in
bizde çalıştığı 2,5 senede elindeki bütçeyle elde ettiği dereceleri başrısız buluyor. kafsinkaf.org
 
karşıyaka taraftarı haklı murat özyerin galatasaraydaken beko basketbol liginde başarısı yok galatasaray tarihde en büyük bütçeli yatırımı murat özyer zamannında yaptı vede playofta hiç başarısı yok
 
gerçekten murat özyer çok gözümüzde büyütüyoruz okadar başarılı degil bir tek ulepte yarı finala kaldık diyorum galatasaray tarihinde en büyük bütçeyi murat özyer zamanında harcadı bunu inkar eden varsa söylesin murat özyere saygısızlık etmiyorum ama galatasarayı 2.5 senede ligde başarısı yok fenerbahçeden en büyük farkı yedik o nun döneminde başarısız bir hocaya bu kadar göklere çıkarmaya gerek yok 2,5 sezonda bir hoca şu takıma guad bulamıyor malesef galatasaray 10 milyon euro harcadı ve marsalh 3 sınıf guad getiliyorsa o hocada iş çıkmaz
 
şu an Basketbol panoramada Mahmut Uslu denilen adam Murat Özyere artistlik yapıyor

Murat Kardeşime söyleyim 13 yıl Ülkerden ekmek yedi Bizim takımımızın adı FENER değil yorumlarında 3 defa Fener dedi Bizim takımımızın adı FenerbahçeÜlker Fenerbahçeyede Ülkerede saygı istiyoruz dedi

Benim yorumum Fenerbahçe de Ülker de saygıyı haketmiyor kimse kusura bakmasın
 
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Bu sezon en düşük bütçe Karşıyaka'daydı. Ayhan Kalyoncu'nun yerine 08-09 sezonunda M.Özyer görev alsaydı Karşıyaka TBL2 GÖRÜRDÜ.

En düşük bütçe KSK de idi masalı basketbol camiasında uzun süredir yutturulmaya çalışıyor ama kusura bakmayın yok öyle birşey.
 

Üst