Bilgisi ve becerisiyle bu kadar taraftar arasında sevilmesine rağmen yönetiçilerin kişisel kaprisleri uğruna harcanmasını bu taraftar kabul edemedi...
Herkesin isyanı ona.
Herkesin isyanı ona.
Fevzi Genç' Alıntı:Bilgisi ve becerisiyle bu kadar taraftar arasında sevilmesine rağmen yönetiçilerin kişisel kaprisleri uğruna harcanmasını bu taraftar kabul edemedi...
Herkesin isyanı ona.
Kerem SEÇER' Alıntı:Galatasaray taraftarı son derece genel bir ifade
Murat Hoca 10 yıl Ülker'de torpille görev almadı herhalde. Bugün FB'deki alt kadroları ile şampiyonluğa ambargo koyan Ülker'de. Ülker'deki yapılanmayı da beğenmeyecek iseniz o zaman diyecek laf bulamıyorum
Kerem SEÇER' Alıntı:Asistan koçtu 10 sene.
Ben en iyisi hoca demedim ki ama Lütfi Ar. olmadığı da kesin ki hala büyüyerek devam ediyorlar.
Abicim sen geçen sene işine gelince BJK ve Efes'le anlaştı haberlerini gir foruma, milleti gaza getir, işine gelmeyince neden başka yere gidemiyor de
Kusura bakma ama abi birşey bildiğini sanmıyorum Devamlı konuyu değiştirerek soru sorarak nereye varmaya çalışıyorsun onu da anlamıyorum. Taraftar sahip çıkmış hocaya size ne oluyor
Onur Yavuz' Alıntı:Sorunun kökenine inmek işinize gelmiyorsa, dostlar alışverişte görsün misali son halkaya müdahale etmek en doğru yaklaşımdır elbette.
Bu şekilde basketbol şubesi düzlüğe çıkmaz, ama amaç zaten şubenin düzlüğe çıkması değil ki.
Onur Yavuz' Alıntı:Hep sistemi eleştirdiğinizi ifade ediyorsunuz ama ilginçtir ki hedefinizde daima bir isim -ve bu isimler seçilen değil, atananlar- oluyor. Erkek takımında Murat Özyer, bayan takımında Mihriban Oğuz. Murat Özyer gönderildi, şubedeki sorunlar çözüldü mü? Mihriban Oğuz şubeden uzaklaştırılsa, sorunlar çözülecek mi?
Onur Yavuz' Alıntı:Yapmayın Mithat Bey, Murat Özyer´in sizlerin gazabına uğrama nedenini herkes biliyor. Bilmeyen genç nesil de yeni yeni öğreniyor...
Murat Özyer´in yaptıklarına gelecek olursak;
İlk sezonunda bir önceki sezon play out oynayan takıma play off´ta yarı final oynatmıştır.
İkinci sezonunda uzun zamandır yer almadığı Avrupa Kupası´nda Galatasaray´a yarı final oynatmış, ilerleyen yıllarda kaliteli oyuncuların gelmesinin kapısını açmıştır.
Murat Özyer üçüncü sezona bir önceki paragrafta değindiğim hususların da etkisiyle sağlam bir kadro ile lige başlamış, Avrupa´da beklenen başarımı sergileyemese de ligde 2 yenilgi ile 2. sıradayken görevine son verilmiştir. Bu sezon ligdeki başarısızlığın faturasını Özyer´e yıkmak bana göre art niyetli davranmaktır.
Murat Özyer 2,5 yıllık dönemde transferleri bütçeye göre yapmış dolayısıyla oyuncuların transfer taksitleri düzenli olarak ödenmiş, böylece oyuncuların sezon ortasında kaçması alışkanlığı sona erdirilmiştir.
Murat Özyer´in Florya´da yaptıklarına dair ayrıntılı bilgim yok. Ancak bu konuda da bilgili arkadaşlar zamanında düşüncelerini aktarmıştı.
Murat Özyer´in yapmadıklarına gelecek olursak;
Hiçbir zaman taraftarı sahaya çağırıp duelloya davet etmedi, taraftara hakaret etmedi; aksine onları hep onore etti, taraftarın bunu hak etmediği zamanlarda bile. Hiçbir zaman maç oynanmadan yenilgiyi kabullenmedi, şapkadan tavşan çıkma ihtimaline dayalı galibiyet hesabı yapmadı...
Zaten bu taraftar; yaptıklarının yanısıra yapmadıkları için de "Adam Gibi Adam Murat Özyer" diyor.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Mithat Abi 3trilyon para aldı diyorsun karşılığında Florya'da malzeme deposuna kilit vurdur du yetmezmi?Buda yetmez diyorsan playofflarda eşleşmeleri düşünüp maçın bitimine 15 saniye kalmış 20 sayıyla önde mola
alıp playoofları düşündü bu kadar katı olma Mithat Abi.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Mithat Abi 3trilyon para aldı diyorsun karşılığında Florya'da malzeme deposuna kilit vurdur du yetmezmi?Buda yetmez diyorsan playofflarda eşleşmeleri düşünüp maçın bitimine 15 saniye kalmış 20 sayıyla önde mola
alıp playoofları düşündü bu kadar katı olma Mithat Abi.