AEVL | 3.Hafta Fenerbahçe 3 - Galatasaray Yurtiçi Kargo 1

Ben seyirci manasinda demedim zaten.Sahamizda olsa dahada hirslanirdi o sekilde bozamazdik zaten.Oyuncularimizin iyi servisi,iyi blok tutmamiz ve manset istikrarimizla oyuna girebilirsek mutlaka hatalari saga sola ihale edip sorun cikaracaktir.Ve pas istikrari bozulup smacorleri gerektigi gibi oynatamazsa kavganin fitili ateslenir.

Hmm anladım.
İyi servis şart zaten. Yalnız bizim takımda biraz iyi servisi olan bir tek Hidalgo var. O da çok hata yapıyor etkili servis atacağım diye. Karşı tarafta da belki de dünyanın en iyi manşetçilerinden biri olan Marshall ve 30 yaşından sonra manşet almayı öğrenen Soner var. Marshall'ın manşetini bozmak kolay değil. Ancak Soner'in üzerine yüklenebiliriz. Soner'i bozabiliriz. Marshall kötü paslara iyi hücum edebilen bir oyuncu değil. Dolayısıyla en azından O'nu hücumda etkisiz kılabiliriz. Yalnız aynı şeyi Milijkovic için söyleyemeyeceğim.

Henry Bell turnuvada Marshall burada.Cidden çok kötü zamana denk geldi maç.Tek umudum derbilerde kafaca üstün olmamız.Galibiyet büyük iş olur.

2-3 ay önce transfer ettiğimiz isimler turnuvada oldukları için Fenerbahçe maçında sahada olamayacaklarsa şubeyi götüren isimler transfer politikamız ne kadar doğru düşünmeliler bence. Voleybolu yakından takip ettiğim söylenemez ama Avrupa'dan Bell-Pinerua seviyesinde oyuncu bulunamaz mıydı ? Takıma 3-4 ay geç katılmaları göze alınan isimler olduklarına göre muhteşem 2 oyuncu herhalde Pinerua ve Bell , ya da statü o kadar ..ktan ki normal sezonda burada olmalarının hiçbir anlamı yok? Şubeyi ve voleybolu yakından takip eden arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

1-0 öne geçtik.Dikkat edin sağ aşağı köşede 2 bayan var durmadan biz sayı atınca alkış yapıyo biri diğeri gülüyo arkasında baya fenerli var :D bi tanesi bişeyler dedi ama bişey olmadı

İkinci seti oyuna hiç giremeden kaybediyoruz 18-23.Bu set galibiyet adına en büyük şansımızdı diye düşünüyorum.Takımın bahaneleri geçerli,umarım 5. seti görebiliriz.