AEVL | 3.Hafta Fenerbahçe 3 - Galatasaray Yurtiçi Kargo 1

12-16'dan 16-16'ya getirdik.17. sayıya sevinirken çizgi ihlali çalındı.Akabinde iki servisi üst üste fileye takınca adamları krizden çıkarıp seti verdik.20-23'ken yenen sayımızı da es geçmeyelim.
Kilit oyuncuları maçın içinde.Çizgiye bastığımız sayı maçın kırılma noktası olacak muhtemelen.

teknik molaya 16-12 önde girdik
inşallah alacağız seti
ben bu fenerbahçeyi arkas ve büyükşehir bld. karşıda izledim
gerçekten kaybetsek bile oyuncularız çok yürekten oynuyor
yeni transferlerimizle iddialı bir duruma geleceğiz

Böyle olmamalıydı. Bu oyunun hakkı 3-1 mağlubiyet olmamalıydı. Marshall'ı durdurduk ama Milijkovic'i durduramadık. Kemal ve Hidalgo çok iyi oyun çıkardılar. Erhan da ortada çok iyi oynadı. Ancak diğer oyunculardan fazla katkı alamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bir de iyi servis atmak için çok fazla hata yaptık. Bu kadar hata ile Fenerbahçe gibi bir takımı yenmek zordur.

Herşeye rağmen oynanan oyun beni oldukça tatmin etti. Kemal'in bugün ki oyunu gösterdeki gelecek yabancılardan yedeğe çıkacak olan Pinerua olacak. Sahada Hidalgo ile Cisnero olacak gibi görünüyor.

Dorduncu seti almaliydik.Cok hata yaptik macin sonunda.Neyseki voleybolda play off disinda hicbir macin fazla bir onemi yok.

16-12'yi,22-20'yi bulmuşken,23-22'deki uzun rallide hücum şansı yakalamışken 5. seti görmeliydik.Skoru bekliyordum ama oyunun gelişimine bakınca çok yazık oldu.Puanı haketmiştik,5. sete taşısak maç da gelebilirdi.
Yabancılarımız gelince Burhan Felek'te rövanşı alabiliriz.Bu takıma destek olmak lazım.

Olsun biz iyi bir takımız.Daha iyi bir takım olmak için savaşmamız lazım.2 yabancı kaliteli oyuncumuz gelecek birisi oynayamayacak ama olsun.desteğimizi verdiğimiz sürece başarı gelecektir.Bence bu akşam çok şanssızdık.

Takılmayın bu yenilgiye, aşırı ümitlendim ben, Fenerbahçe'nin en formda dönemiyken bizde yeni takım olma sıkıntıları olup en önemli isim Bell yokken bu oyunu görmek mutlu etti, Hidalgo nesin abicim sen? hücumda yaptıklarını geçtim, manşette ve blokta da en iyi isimdi belki de helal olsun süper transfer. Bu takım şampiyon olacak, olamasa bile finale çıkıp kılpayı filan kaybedecek o izlenimi aldım ben bugün.

Takılmayın bu yenilgiye, aşırı ümitlendim ben, Fenerbahçe'nin en formda dönemiyken bizde yeni takım olma sıkıntıları olup en önemli isim Bell yokken bu oyunu görmek mutlu etti, Hidalgo nesin abicim sen? hücumda yaptıklarını geçtim, manşette ve blokta da en iyi isimdi belki de helal olsun süper transfer. Bu takım şampiyon olacak, olamasa bile finale çıkıp kılpayı filan kaybedecek o izlenimi aldım ben bugün.
Hidalgo´yu bende begendim bugün, ancak servislerdeki kritik hatalari olmasaydi keske, neyse saglik olsun.