• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

AEVL Fenerbahçe 0 - GALATASARAY 3

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Eyvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY

Ben büyük ihtimalle maçta olurum. Oradanda samiyene geçeriz

Bi aksilik olmazsa ben de maçta olucam.

Can Altay' Alıntı:
Bayan basket maçıyla aynı gün aynı saat. Biz gidemiyoruz zaten Caferağa'ya, onların taraftar sayılarını etkileyecektir bu durum. Kendi tarafımızı doldurursak, bu maçı alırız.

İmkanı olup da bu maça gitmeyen en alasından Fenerli olsun!
Bayan basket akşam 7:30'da diye biliyorum.Değişiklik mi oldu?

Evet öyleymiş, ben yanlış görmüşüm Onur.

Bayan voleybolda Beşiktaş maçları var bildiğim kadarıyla 17:30'da.O biraz baltalayabilir bayan basketi.Gerçi Caferağa'nın kapasitesini ve salonların yerini düşününce iki maça yetecek taraftarları olur.

Ben de geleceğim son anda bir şey çıkmazsa

Ali Samiyen'e yakın mıdır Burhan Felek ?

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Burhan Felek Bağlarbaşı'nda,oradan en fazla 15 dakikada Altunizade'ye metrobüse geçilir,15 20 dakika da metrobüs sürer.Kısacası salondan Sami Yen'e 45dakika falan sürer tahminim.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:

Maça gelirsen maçtan sonra birlikte geçilir zaten Samiyen'e.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":1ehvbqd9]Ali Samiyen'e yakın mıdır Burhan Felek ?

Maça gelirsen maçtan sonra birlikte geçilir zaten Samiyen'e.[/quote:1ehvbqd9]

Gelmeyi düşünüyorum Gazanfer.Ama Yalova'dan geleceğim için salonu nasıl bulacam o soru işareti

İstanbul'da nereye geleceksin ya da gelmen kolay?

Pendik'e geleceğim Furkan.Oradanda çift katlıyla Samiyen'e gidecem normalde :)

Ali Erdem Yalovadan feribot ile geliyosun sanırım Harem'e in abicim oradan SÜküdara gidersin 10 dakikada Üsküdarda otobüs firmalarının yazıhanelerin olduğu yerde bir cami var caminin yanından dolmuşlar kalkıyor askerlik şubesi yada Burhan felek de bin oradan salonun önünde inersin.

Yada İstanbul'a ne şekilde geleceğini söyle uygun bi güzergah belirleyelim sana abicim.

Abicim Pendik'ten e5 üzerinden Kadıköy yada Harem'e giden dolmuş veya otobüslere bin Üsküdar sapağında in hemen orada merdivenlerden alt yola geç az aşşağıda otobüs durakları var oradan Burhan Felek'e gitcem de sor, oradan kalkan çoğu otobüs geçiyor zaten Brhan Felek'ten.

Pendik'den bineceğin dolmuşun veya otobüsün E5'den gitmesi lazım ona dikkat et abicim. Dediğim yerde inip tekrardan bincen 5 dakikada Burhan Felek'tesin.

Kadıkoy üzerinden veya yalnız olarak gelecekler biraz dikkat ederse iyi olur.
Dışarda pek hoş olaylar olmuyor.
Maç için tek söyleyeceğim şey 3-1 kazanacağız.

zor mac lige iyi baslamadılar bunu degerlendirmek lazım tam zamanı bence uzun zamandır yenemiyoruz en son hatırladıgım ümit hoca zamanında kupa macında bir macta yenmıstık ama fb zaten lıgde sampıyon olmayı biliyor lıgde maglubıyrtler alabılıyolar ama play offlarda sıhırlı degnek degiyo sankı onlara gecen senelerde daha kotuydu kadroları ama sampıyon olmayı basarıyolar bilmiyorum 3-1 veya 3-2 kaybederiz

Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim iki set.Acayip kadro kurmuşlar ama oyun oturmamış.Miljkovic'te Dünya Şampiyonası'nın etkisi var belli.Abartı hata yapıyor.Coskovic'in rolü baya azalmış gibi geldi.
Bizim takımı izleyemediğimden altı dolu bir yorum yapamam.Ekstra oynarsak kazanabiliriz,normal ve altı bir performansla baya kötü durumlara düşeriz gibime geliyor.Tamamiyle ön sezi. :)

Kaptan Kemal ve arkadaşlarına güveniyorum. Bu maç Volkan Güç'ün maçı Volkan bu maçı kazanmamız için herşeyi yapacaktır. Diğer oyuncularımızda Volkan'a ayak uydurursa maçı kazanırız.

dün gece galiba fb tv'de avrupa kupası maçları vardı canlı ama tahammül edip izleyemedim.. marshall diye bir siyahi oyuncu gördüm.. benim izlediğim 8-10 dakikada her vurduğu topu öldürdü. bakalım neler olacak..

Geri