AEVL Fenerbahçe 0 - GALATASARAY 3

Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY

O anda işi olmayan her Galatasaraylının gelmesi gereken bir maçtır. Doğal olarak bende orada olacağım. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

Oh oh forumdaki ilgiyi görünce çok mutlu oldum.

Eyüp Yıldız ve Murat Cantas olursa kaybetmemiz dahada zor olacaktır :)

forum cosmus keske ılgı artsa ona laf yok ama malesef takımlarımız yuzumuzu yıne guldurmuyor soyle umutlu olsakda dahada ilgi artsa malesef butun branslarda elestrı yapıyoruz takımlara cunku yuzumuzu guldurmuyolart iyi seyler yazamıyoruz her sene oldugu gibi....

Bende maçta olacağım. GS'ında yeneceğini düşünüyorum. En kötü ihtimal 3-2 olur ama yeneriz. Tribünde umarım insanlar sakinliklerini muhafaza eder.

Bunu duymayıp maça gidecek çok kişi olacak. Biliyorlar ultrAslan'ın bu maç için hadi salona dediklerini. Taraftarın forumlarda birleştiğini, maça çok sayıda GS'lı gideceğini. Bu yüzden hemen önlem aldılar. Geçen hafta böyle bişi yoktu rahattılar.

Çok sinirlendim.Doğru olmamasını istiyorum.Yönetimimiz adam olsa şu kepazeliğe izin vermez.Bir hafta önce 3 tribün Fenerbahçelilere açıktı.Yıllardır yarı yarıya oynanan voleybol maçları bir kalemde tek taraflı yapılamaz değil mi?Olmasın öyle saçmalık.

Geçen haftaki maçı izleyemedim, bir haber görmedim ama herhangi büyük bir olay olmuş muydu? Hani birden böyle bir karar uygulamaya sokulacaksa en azından bir sebebi olmalı, yoksa bu maç öncesi böyle birşeyin olması manidar. Ayrıca ille de uygulacaksa sene başından uygulamaya sokarsın, geçen hafta bizim ev sahibi gözüktüğmüz maçta tribünleri Fenerliler doldurdu ama ikinci yarı bu maçın rövanşına bizim taraftarımız bu sebeble gidemeyecek. Haksızlık, şaçmalık, yazık.

Yuh ya yuh.

2. yarı bizim ev sahipliğimizi yapacağımız maçta uygulanır mı acaba bu.

her dalda bizi eziyorlar ama yönetim olarak.
of ya offff.

Bizim maçtan sonra FB-Bjk maçı mı ne varmış o yüzden güvenlik sebebiyle bizim seyircimiz alınmıycakmış.

Onlarda biliyor bu takımın yöneticisi,başkanı olmadığını...Sahipsiz olduğumuzu onlarda biliyor,herkes gibi....
Hep aynı şeyler demi,hadi ordan canım sende...

Bu kadarına da pes artık diğer maça bjk taraftarı alınmasaymış yönetimimiz olmadığına eminim artık.