Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY 0 3 ezdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)
H Hikmet Görkem 0 28 Kas 2010 #141 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY 0 3 ezdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
V Veysi Deniz Baskın Misafir 28 Kas 2010 #142 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY bu be buuuu yüreğinize kurban. ''hepinizin''
O Okan Alaşalvaroğlu 0 28 Kas 2010 #143 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY 25 23 KAZANDIK YİNEE setvermedik set helal olsun aslanlar
B Bağdat Kaynak 0 28 Kas 2010 #144 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Tebrikler. Çok istekli oynadık. İşte Fener maçlarında istrğimiz budur. Yenmek yenilmek önemli değil.
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Tebrikler. Çok istekli oynadık. İşte Fener maçlarında istrğimiz budur. Yenmek yenilmek önemli değil.
M Metin Kuruçay 0 28 Kas 2010 #145 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Oh bee... Hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim.
C Cezmi Turalp 0 28 Kas 2010 #146 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY her branşta bunlara kaybetmekten artık bi hal olmuştuk,bu galibiyet ilaç oldu ilaç valla helal olsun aslanlara...
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY her branşta bunlara kaybetmekten artık bi hal olmuştuk,bu galibiyet ilaç oldu ilaç valla helal olsun aslanlara...
K Kurtuluş Özyazıcı 0 28 Kas 2010 #147 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY tebrikler aslanlara. bugün şiir gibi oynadılar. Fenerbahçe de rakibinin 'fransız' olmadığını anlamıştır herhalde
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY tebrikler aslanlara. bugün şiir gibi oynadılar. Fenerbahçe de rakibinin 'fransız' olmadığını anlamıştır herhalde
H Hikmet Görkem 0 28 Kas 2010 #149 aynısını basketbolda da bu akşam bekliyorum,atalım şu ölü toprağını üzerimizden, bu kadar umutsuzluğa neden yok
aynısını basketbolda da bu akşam bekliyorum,atalım şu ölü toprağını üzerimizden, bu kadar umutsuzluğa neden yok
Y Yiğit Pazar 0 28 Kas 2010 #150 Hayatımda izlediğim en garip voleybol maçıydı. Geri dönüşlerin bu kadar yaşandığı ama maçın 3-0 bittiği maç azdır heralde. Sonuçtan ve oyundan o kadar memnunum ki anlatamam.
Hayatımda izlediğim en garip voleybol maçıydı. Geri dönüşlerin bu kadar yaşandığı ama maçın 3-0 bittiği maç azdır heralde. Sonuçtan ve oyundan o kadar memnunum ki anlatamam.
D Doruk Ünlü 0 28 Kas 2010 #154 Helal olsun hepsine vallahi bir an bile kopmadılar maçtan çok iyi mücadele ettiler.Her branşta her maç böyle mücadele edin canımız feda size
Helal olsun hepsine vallahi bir an bile kopmadılar maçtan çok iyi mücadele ettiler.Her branşta her maç böyle mücadele edin canımız feda size
Volkan Kızıltaş 0 28 Kas 2010 #156 Helal olsun be helal. Bizi oraya almayan aslanlara destek vermemizi sağlayamayan yönetimede selamlar olsun.
Helal olsun be helal. Bizi oraya almayan aslanlara destek vermemizi sağlayamayan yönetimede selamlar olsun.
Volkan Kızıltaş 0 28 Kas 2010 #157 Bu arada maçı kayıt eden felan var mı ? İzlemek istiyorum şu maçı dershanedeyim diye izleyemedim.
Hüseyin Karaçil 0 28 Kas 2010 #158 Ah orda bizim taraftarda olacaktı ki... Hepsini alınlarından öpüyorum.Hepsi Galatasaray ruhuyla oynadılar. (Ali Peçen kişiliksizi dışında tabii...)
Ah orda bizim taraftarda olacaktı ki... Hepsini alınlarından öpüyorum.Hepsi Galatasaray ruhuyla oynadılar. (Ali Peçen kişiliksizi dışında tabii...)
H Hakan Avci 0 28 Kas 2010 #159 Hakan Avci' Alıntı: Formumuzun nese kaynagi "Emir Kalyoncu"´yu gören oldu mu? Genişletmek için tıkla ...
Hakan Avci' Alıntı: Formumuzun nese kaynagi "Emir Kalyoncu"´yu gören oldu mu? Genişletmek için tıkla ...