Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Paidar Demir ruhunu hissediyorum sanki.
Yiğit Mustafa Çelebi 0 28 Kas 2010 #101 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Paidar Demir ruhunu hissediyorum sanki.
H Hikmet Görkem 0 28 Kas 2010 #102 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY 4 8 0-3 biter bu maç,kimse şüphe etmesin
B Berkan Çatal Misafir 28 Kas 2010 #103 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY internetten fbtvden izliorum kıstım seslerini açtım müziği 8-4 haydi bakalım
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY internetten fbtvden izliorum kıstım seslerini açtım müziği 8-4 haydi bakalım
H Hikmet Görkem 0 28 Kas 2010 #104 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY 6 11,fb tv yi dinleyin,çok komik
Berkan Karadurmuş 0 28 Kas 2010 #105 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Berkan sesi kısarak çok büyük bir hata yaptın. kadın ağlıyor şu an Ama bizim sahadaydın yaaa
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Berkan sesi kısarak çok büyük bir hata yaptın. kadın ağlıyor şu an Ama bizim sahadaydın yaaa
O Okan Alaşalvaroğlu 0 28 Kas 2010 #107 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY AĞlıyor fenerin kanalındaki kadın resmen
O Okan Alaşalvaroğlu 0 28 Kas 2010 #108 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY biz öldüremiyoruz onlar her topu öldürüyor ama olmaz böyle yaa 7 12
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY biz öldüremiyoruz onlar her topu öldürüyor ama olmaz böyle yaa 7 12
Berkan Karadurmuş 0 28 Kas 2010 #109 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Hadi Arslan takımı sen iyi coşturursun :shock: Sakin ol ninecim...
V Veysi Deniz Baskın Misafir 28 Kas 2010 #110 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Teyzemin kalbi vardır filan lütfen beyler 8) ay ay ay yapmayın ama tam yakalamıştık
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Teyzemin kalbi vardır filan lütfen beyler 8) ay ay ay yapmayın ama tam yakalamıştık
Berkan Karadurmuş 0 28 Kas 2010 #115 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Benim duyduğum burun boşaltma sesini duydunuz mu? Noluyor la orda?
V Veysi Deniz Baskın Misafir 28 Kas 2010 #116 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Emre bi yardıma git ya üfff git işte ya bak emre nolur ya allahıssen
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Emre bi yardıma git ya üfff git işte ya bak emre nolur ya allahıssen
O Okan Alaşalvaroğlu 0 28 Kas 2010 #117 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Berkan Karadurmuş' Alıntı: Benim duyduğum burun boşaltma sesini duydunuz mu? Noluyor la orda? Genişletmek için tıkla ... Ağlıyor ya ondandır
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Berkan Karadurmuş' Alıntı: Benim duyduğum burun boşaltma sesini duydunuz mu? Noluyor la orda? Genişletmek için tıkla ... Ağlıyor ya ondandır
Berkan Karadurmuş 0 28 Kas 2010 #120 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Nolur biri kaydettsin şu sesleri Allah' ım olmaz, nasıl olur