Ahmet Dedehayır istifa etti

Küme düşelim.
Maçlara gitmeyelim.
Utanıyorum.
O gitsin.
Bu gitsin.
Yetmez şuda gitsin.
Kısaca forumda resmen cadı avı yapılıyor, gidenlerin arkasından küfür kafir, gelenlere itimat yok, kısaca bir kısım ahali gördüğüm kadarıyla resmen, birilerinin gitmesi üzerinden besleniyor!

Bugüne kadar sustum, ama artık dayanamıyorum, Galatasaray'lı vefasız olmaz!

İstifa edip giden yöneticisinin kuyruğuna teneke bağlamaya çalışmaz, hayatının hatasını yapıp, abzürd bir şekilde neye hizmet ettiği belirsiz bir hata yapıp, en ağır şekilde cezalandırılmış insanlara onlar zaten adam değildi demez!

A.Dedehayır, hatalarıyla ve doğrularıyla bu klübe hizmet etti, istifa ederek belkide doğru karar verdi, ama burada yazılanları görünce, insan üzülüyor!

Emeklerin için teşekkür ederiz erdemini göstermek bu kadar zormu?

PEMBE GÖMLEKLİYE BAYAN TAKIMIMIZI TEKRARDAN AYAĞA KALDIRDIĞI İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUM!

UMARIM GELECEK YILLARDA DAHA OLGUN, DAHA GÜÇLÜ, DAHA PROFESYONEL BİR DEDEHAYIR TEKRARDAN ŞUBENİN BAŞINA GEÇER!
 
Eyüp Bey'le aynı görüşteyim. Zaten Ahmet Dedehayır'ı neden sevmiyorsunuz sorusuna net yanıt veren birini de göremedim. genel olarak bir nefret var ama kimse neden sevmediğini bilmiyor... bir kaç konu başlığı belirledim geçmişi okuyup ama hiç elle tutulan veri yok.
 
Şu başlık niye "Erkek Takımımız" bölümüne açıldı onu anlamakta zorluk çektim.Daha önce yapılanları bilemem ama şu olayda en ufak bilgisi,en ufak bir ilgisi olmayan adamı hemen suçlu yaptık,o da istifa etsin dedik.Yiğit Şardan'ı övüyoruz onurlu davranışı nedniyle ama Ahmet Dedehayır'ın şu istifası o hareketten daha değerlidir benim için.

Teşekkür ederim Ahmet Dedehayır,sen olmasan Avrupa Şampiyonluğu gibi bir duyguyu zor yaşardık basketbolda.
 
Vefa bir semt adı olarak kalmış sanırım
Bayan takımı Avrupa'da başarılı olmuşsa bunda çok büyük emegi geçmiştir
Erkek takımı Zizicler Guroviçler alınırken forumda esen rüzgarlar teşekkür mesajları şimdi tam tersine dönüşmüş sizin burdan yazdıgınız ''herşey için teşekkürler'' mesajı belki onu etkilemeyecek ancak vicdanınız rahat edecektir.Gidenin arkasından konuşmak kolaydır ve insanlar hep kolaya kaçıyor.

ve son olarak

Hatasız kul olmaz,bugune kadar verdiginiz emege ve yapmış oldugunuz icraatlar için kendi adıma teşekkür ederim.
 
Ayrıca istifa ederken verdiği beyanat da başkanımın üzerindeki baskıyı azaltmak, ona daha rahat bir iş ortamı hazırlamak için istifa ettim demişti ki bunlar çok hoş sözler. Her ne kadar geçen kötü günlerimiz daha sık olsada adam gibi adammış Dedehayır. Umarım yolumuz yeniden kesiştiğinde(ki kesişecek buna inanıyorum. Murat Hoca içinde aynı şey geçerli) daha gelişmiş bir Dedehayır ile karşılaşırız. Gerçekten bir star potansiyeli var Dedehayır'da.
 
Erdal Icelli' Alıntı:
Vefa bir semt adı olarak kalmış sanırım
Bayan takımı Avrupa'da başarılı olmuşsa bunda çok büyük emegi geçmiştir
Erkek takımı Zizicler Guroviçler alınırken forumda esen rüzgarlar teşekkür mesajları şimdi tam tersine dönüşmüş sizin burdan yazdıgınız ''herşey için teşekkürler'' mesajı belki onu etkilemeyecek ancak vicdanınız rahat edecektir.Gidenin arkasından konuşmak kolaydır ve insanlar hep kolaya kaçıyor.

ve son olarak

Hatasız kul olmaz,bugune kadar verdiginiz emege ve yapmış oldugunuz icraatlar için kendi adıma teşekkür ederim.

TÜm kalbimle sana katılıyorum Sevgili Erdal kardeşim ağzına sağlık....
 
başkan istifasını kabul ederse verirler sitede. Divandaki duruma göre kabul etmeyebilir de. Ama yeni idari kadro ile uzlaşamayabileceğinden, istifası kabul olmasa da bayan takımımızla devam edebilir ilgisine...

Arkadaşlar,
Bir konuya açıklık getireyim ne Sn.DEDEHAYIR istifa edebilir, ne de Sn.Başkan kabul veya red edebilir çünkü kendisi yedek üyedir sadece görevinden ayrıldığını Başkana söyler ve biter. Resmi yazıyı verirse nezaketen verir ama hükümsüzdür.
Bu vesileyle bende kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederim.
 
Burda hepimiz istifasını istedik Sayın Dedehayır'ın, yaptıklarını şubeye getirdiği hareketi de görmezden gelecek kadar Nankör değiliz Katkılarından dolayı teşekkür ederiz kendisine ama doğrusu bu idi ismi yıpranmıştı fakar daha önce de dediğim gibi tek dileğim Gelen gideni aratmasın.
 
Ya bu adam yarın açıklama yapsa görevimin başındayım diye herkes gene başlar ona söylenmeye.
Gerçekten millet olarak çok duygusal bakıyoruz olaylara.Dedehayır'ın tek başına yapmış olduğu birşey olduğunu düşünmüyorum.Konjektür gereği külüpte para vardı yatırım yapıldı, Cafe Crown konusunda kızdık, transferde kızdık, Müge Erdem'in kafasına pet şişe attı diye kızdık, iş ve aşk ı karıştırdı diye kızdık.
Gidince sevindik vefasız olduk.
Ben vefasızım dostlar.

Okan Çevik'i alkışlarla gönderen Eyüp Abim çok vefalı ben vefasızım.
 
Her şeye rağmen teşekkür etmek lazım kendisine. Yaptığı hataların yanında güzel işlere de imza attı. Gitmesi genel olarak sevindirdi taraftarı. Hayırlısı olsun diyelim...
 
Dedehayır bazen hakettiği bazen haketmediği şekilde çok eleştirildi. Herşeye rağmen biz Galatasaray taraftarları teşekkür etmesini bilmeliyiz. Çünkü Galatasarayda yönetim anlayışı diğer kulüplerden çok farklı bir çizgide. Çok farklı değerler sisteminde bir geleneği var ve bu çizgiyi biz taraftarlar kişisel husumetlerimizle bozamayız, bozmamalıyız. Bu yüzden kulüp için iyi şeyler yapmaya çalıştığından şüphemiz olmayan herkese teşekkür etmek borcumuzdur. Özellikle hakaret gibi anlaşılabilecek sözlerle içimizdekileri kusmak kimseye bişey kazandırmıyor.

Diğer taraftan Dedehayır bence de başarısızdı. Özellikle şubedeki oyuncu-hoca istikrarsızlıkları, taraftarla atışmaları, yeterli süre görev almasına rağmen özellikle erkeklerde bi çıkış yapamayışımız, son olarak Zafer hoca olayı kredisini hatrı sayılır taraftar kesiminde zaten tükettirmişti...

Peki ya bundan sonra herşey düzelecek mi?
Dedehayırın gitmesiyle herşeyin süper olacağını zannedenler:
-boş hayallere kapılmayın, hiçbişey eskisinden daha iyi olamayacak.

O görevini yaptı ve bıraktı, sıra ona kızıp çooook uzaklardan sallayanların görevlerini yapmalarına geldi.
Hani şu unutulan ya da anlamı forumlarda sıkışan taraftarlık görevine...
 
bravo emegi gecenlere! adam uc senedir dibe vurmus bayan takimini bugunlere getirdi, fener medyasininda gaziyla alakasi olmayan bir skandaldan oturu istifa etmek zorunda kaldi. bir dusunun bakalim neden medya bu adamin ustune bu kadar gidiyor? adamin tek derdi fener hegemonyasini yikip galatasarayi tekrar bayan basketbolunun lokomotifi yapmakti. simdi sirada kim var? kim istifa etsin? hersey duzgundude bir bu adammi yanlisti?
 
Gerçekten Galatasaray Camiası kadar Kendi Adamlarını Yıpratan bir camia yoktur heralde.Yönetim'de en agresif,en hırslı 2 kişi resmen istifa etmek zorunda bırakıldı.Özellik'le Ahmet Dedehayır Basketbol Şubesi için çok iyi bir isim'di onun şube'de olduğu yıllar'da uleb cup'ta final four oynadık,sonra geçen yıl gurovic gibi,zizic gibi üst düzey oyuncular Galatasaray Forması giydi ama şansızlık'tı yaşananlar bu oyunculardan malesef verim alamadık.Neyse Ahmet Dedehayır bu yıl sadece Bayan Takımın'dan sorumlu oldu kurulan kadro ortada Türkiye'nin en iyi kadro'su bizde Bayan Basketbol takımında ..

Ayrıca şunu herkes iyi okusun Ahmet Dedehayır'ı herkes eleştiriyordu yok fenerli nilay yiğit'i getirmiş,yok fener'in hocasını getirmiş şimdi bu yaşanan okan çevik olayın'dan sonra soruyorum sizler Galatasaray'lı diye getirilen ve sonrasında klübü bu hallere sokan Galatasaray'lı antrenör'leri takımların başında görmektense sözde fenerbahçe'li olup bu klüp için emek veren antrenör'leri tercih etmezmisiniz.
 
Sapla samanı karıştırmanın anlamı yok. Defalarca yazıldı Kalaycıoğlu olayı burada, istemeyenlerin neden istemediği de ortada, hangi takımlı olduğu da kimsenin umrunda değil. Topic başka yöne kaymasın.
 
Dedehayır, bize yaşattığın Avrupa Şampiyonluğu için, sana teşekkür ederim. Hiçbir sorumluluğun olmayan konu nedeniyle istifa etmen de ayrıca çok üzücü oldu. Teşekkürler pembe gömlekli.
 
Böyle durumlardaki kişiler için istifa etti denmez, istifasını vermek zorunda kaldı denir.

Çok şükür, hayırlı olsun !
 
Ortada bir çelişki var;

Hem Dedehayır diye gitti diye üzülüyor insanlar hem de yeni şube yönetimi geldi diye seviniyor. Zaten şube yönetimi istemediği için gitmiştir Dedehayır. Erkek takımındaki olayları bahane etmek çocukça.

Bence herkes tutarlı olmalı. Ona destek verelim, buna destek verelim, herkese verelim veya ona karşı çıkalım, buna karşı çıkalım, herkese karşı çıkalım anlayışı var. İlginç.
 
DEDEHAYIR: "KELLE İSTİYORLARDI''
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği ve bayan basketbol şubesi sorumluluğundan dün istifa eden Ahmet Dedehayır, neden eleştiri oklarına hedefi olduğunu bilmediğini kaydederek, ''Herhalde kelle avcıları daha fazla kelle istiyorlardı'' dedi.
Radyospor'a konuşan Dedehayır, kendisini kasten basketbol şubesinden sorumlu olarak gösterdiklerini iddia ederek, ''Oysa ben bayan basketbol şubesinden sorumluydum. Neden eleştiri oklarının hedefi oldum, bilmiyorum. Ama herhalde kelle avcıları daha fazla kelle istiyorlar. Yiğit Şardan'ın ve erkek basketbol takımındaki idari ve teknik yetkililerin istifası yetmedi anladığım kadarıyla. Ben de istifa ettim. Bakalım bundan sonra yeni ne bulacaklar'' diye konuştu.
Dedehayır, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun verdiği cezaların çok ağır ve kabul edilebilir olmadığını öne sürerek, ''Haksız bir ceza. Öncelikle Cemal Nalga, Tufan ve Sayın Yiğit Şardan'ın cezaları değişmezse, o zaman hukuk sistemini yeniden gözden geçirmek gerekiyor. Galatasaray, fiilen küme düşürüldü. Cezalar değiştirilmezse Galatasaray'ın kümede kalma ihtimali yok. Bu cezalar bizim için kesinlikle bir sürpriz oldu. Bu kadar ağır bir cezayı beklemiyorduk'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bir neferi olduğunu anlatan Ahmet Dedehayır, ''Kulübüme hizmet etmek için illaki yönetim kurulu üyesi olmak gerekmiyor. Ne görev verilirse yaparım'' diyerek sözlerini tamamladı.
 
dedehayır;bu kadar ceza beklemiyorduk diyor.helvacı ne dedi bakalım;küme düşmeye razıyız,boynumuz kıldan ince! ceza nasıl;bir kalemde küme düşürmeyiz,biraz acı çekin(sezon sonuna kadar)öyle düşün.bence başkan yönetimini yaparken adama bir bakmalı spor geçmişi nedir? bu işlerden anlar mı? ağırlığı var mıdır? dedehayır da amatör ruhla elinden geleni yapmıştır.kendisine teşekkür eder hayatında mutluluklar dilerim.
 

Üst