Ahmet Dedehayır istifa etti

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Küme düşelim.
Maçlara gitmeyelim.
Utanıyorum.
O gitsin.
Bu gitsin.
Yetmez şuda gitsin.
Kısaca forumda resmen cadı avı yapılıyor, gidenlerin arkasından küfür kafir, gelenlere itimat yok, kısaca bir kısım ahali gördüğüm kadarıyla resmen, birilerinin gitmesi üzerinden besleniyor!

Bugüne kadar sustum, ama artık dayanamıyorum, Galatasaray'lı vefasız olmaz!

İstifa edip giden yöneticisinin kuyruğuna teneke bağlamaya çalışmaz, hayatının hatasını yapıp, abzürd bir şekilde neye hizmet ettiği belirsiz bir hata yapıp, en ağır şekilde cezalandırılmış insanlara onlar zaten adam değildi demez!

A.Dedehayır, hatalarıyla ve doğrularıyla bu klübe hizmet etti, istifa ederek belkide doğru karar verdi, ama burada yazılanları görünce, insan üzülüyor!

Emeklerin için teşekkür ederiz erdemini göstermek bu kadar zormu?

PEMBE GÖMLEKLİYE BAYAN TAKIMIMIZI TEKRARDAN AYAĞA KALDIRDIĞI İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUM!

UMARIM GELECEK YILLARDA DAHA OLGUN, DAHA GÜÇLÜ, DAHA PROFESYONEL BİR DEDEHAYIR TEKRARDAN ŞUBENİN BAŞINA GEÇER!

Bu güzel ifaden için teşekkürler Eyüp. Teşekkürler Ahmet Dedehayır.
 
Herşey iyi güzel; günahları ve sevapları ile Ahmet Dedehayır bu kulübe hizmet etmiştir. Teşekkür etmek gereklidir. Ancak Ahmet Dedehayır'ı bu şubenin başında bir daha görmek isteyeceğimi zannetmiyorum. Önce plan, program, profesyonellikten bahsedip sonra bu tarz adamları ileride tekrar şubenin başında görmek istemek pek tutarlı görünmüyor. Ahmet Dedehayır iyi bir Galatasaraylı'dır. Ancak herkes kendi yolunda yürümeli ve yeteneklerinin olduğu işi yapmalı.
 
Kerem bizim uzulmememizi cok yanlıs anlamısın sahsen ben yenilerin gelisine de sevinenlerden degilim. Ama Cem hoca'yı cok severim sonucta.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ortada bir çelişki var;

Hem Dedehayır diye gitti diye üzülüyor insanlar hem de yeni şube yönetimi geldi diye seviniyor. Zaten şube yönetimi istemediği için gitmiştir Dedehayır. Erkek takımındaki olayları bahane etmek çocukça.

Bence herkes tutarlı olmalı. Ona destek verelim, buna destek verelim, herkese verelim veya ona karşı çıkalım, buna karşı çıkalım, herkese karşı çıkalım anlayışı var. İlginç.
 
İyi ki doğdun Dedehayır!

İyi ki doğdun Sayın Ahmet Dedehayır. Nice senelere...
Bence bu kararınızla yeniden doğdunuz. Yeni bir başlangıç yaptınız hem kendi adınınıza hem de Galatasaray camiası adına. Ayrıca Türk sporuna yaptığınız kısıtlı da olsa katkılarınızdan dolayı yine de tesekkür ederiz. (spor yöneticiliğine kattığınız moda trendine, yeni küfürler ve tribün holiganları gibi yumruk şovları ekşimiz suratlarımızla hatırlayacağız...)
Artık bir yerlere bunun da pastasını kesersiniz.
Beni üzen ve düşündüren konu böyle 'hayırlı' kararların alınması ve uygulanması için illa skandalların mı beklenmesi gerekiyor. Gerçi o mevzuya artık skandal demek de istemiyorum... Sevgili Ahmet Kurt'un tabiriyle 'İlla böyle dangalaklıkların yapılması mı lazımdı' bu 'vaka-i hayriye'nin gerçekleşmesi için...
Neyse artık sular yavaş yavaş çekiliyor Galatasaray'da... Gidenleri bir kenara bırakalım. Gelen kadro doping oldu Sarı-Kırmızılılar'a... Kritik dönemde iyi müdahaleler yapıldı.
Sıradan geldi şu nereden çıktığını bir türlü anlayamadığımız eksi 5 puan cezasına. Söke söke geri alır Galatasaray bu cezayı Turgay Demirel'in kurullarından...
Nereden icat edildi ki bu, gökten mi düştü? Ya da yönetmelikte görünmez kalemle mi yazılmış? Bu sdece cezayı verenlerin gördüğü bir madde miydi?
Dan Brown bile 'Da Vinci'nin Şifresi'nde böyle anagram yaratamamıştı. Defalarca aradık, bulamadık. Eksi 5'in bir izahı yok.
Düşürülmek isteniyorsa Galatasaray; önce ispat edilir kuruluşun olayın içinde olduğu, sonra kuralını koydugunuz kitabınızda yazdığınız gibi uygularsınız. Böyle ispat edemeyip de dolaylı yoldan düşürmek, yönetmeliğe aykırı...
Tüm basketbol camiası ben de dahil olmak üzere bu eksi 5 puanın kaldırılması gerektiğine, bu puan cezasının ekstra verilmiş olduğunu düşünüyoruz. Tahkim de bence böyle düşünecek ve doğru kararı verecektir.
Düşünmezse eğer iş o zaman allaha kalır. Biraz da batıl inanclara... ''Bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş'' argümanını Dedehayır'ın istifası sayesinde yeniden gözden geçirmeye karar verdim!
Galatasaray Erkek Takımı'nı yeniden yıkıp yaptı...
Sıra geldi bayan şubesine... Orası daha önemli. Çünkü bayan basketbolu bu ülkenin en aydınlık yüzü.
Ahmet Dedehayır gibi spordan gelmeyenlerin olmadığı dünlerde Fehmi Sadıkoğlu gibi bir isim vardı. Türk sporuna sayısız katkı yapan. Ben dahil birçok oyuncunun elinde doğduğu, büyüdüğü ve mücadele ettiği...
Sporun ne olduğunu ahlakını biz Sadıkoğlu'ndan öğrendik.
Zaten Sadıkoğlu gibilerinin bir kenarlarda unutulması nedeniyle değil mi ki bu skandallar...

NUTİYE AKTAR
 

Üst