Ahmet Dedehayır Röportajı (Röportaj 4. Sayfada)

Sitemiz tarafından Şube Yöneticimiz Ahmet Dedehayır ile son gelişmelere dair röportaj yapılacaktır.

Sormak istediklerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz. Sorularımızı Galatasaray taraftarına uygun bir dille sorarsak eminim ki uygun cevaplar alacağız.

Teşekkürler şimdiden.

Hoca ve transferler için geç kaldığımızı düşünmüyorum. Çok başarılı geçmeyen bir sezondan sonra arayış işçinde olmamız doğal. Hocamız Beşiktaşla görüştü, bizde Erman hoca ile görüştük. Biriyle görüşmek demek onla kesin anlaşılması anlamına gelmiyor.

Geçen seneden daha iyi olacağımıza inanıyorum. Fakat şu bir gerçek ki bizden çok daha yüksek bütçeli 3 takım var. Fenerbahçe Ülker son 2 sezonun şampiyonu ve aynı Telekom gibi çok güçlü kadroları var. Efes son 2 senenin başarısızlığını telafi etmek için ciddi hamleler yapıyor. Erkekler ligi Avrupanın en zor liglerinden biri gerçekten.

Basketbolda bence en önemli mevki oyun kurucu ve pivottur. Dee Brown geçen sene özellikle ligin ikinci devresinden itibaren çok kötü bir performans sergiledi. Finali El amin ve Solomon oynadı. Hüseyinde sakatlıklarla boğuştu sürekli.

Takıma seviye atlatacak Türk oyuncu çok fazla yok, zaten olanlarda Telekom, Fenerbahçe Ülker ve Efeste. İstesenizde alamazsınız. Kerem Tunçeriyi almak istedik Rusyadan bizim verdigimizin 2 katına gitti. Tutku ile konuştuk ama klübüyle sözleşmesi engel oldu.

Levent Topsakal yardımcı koçumuz olacak

Yabancı oyuncularımızla yeniden anlaşmayacağız çünkü daha iyilerini alacağız.

Gelecek sezon maçlarımızı Ayhan Şahenkte oynayacağız.

Bayanlarda 3 kupayıda alacağız, Yasemin Horasan, Tuğba Palazoğu, Bahar Çağlar?ı transferler ettik. 2 tane muazzam yabancı transferi yaptık yakında açıklayacağız.

Aslantepeye salon yapacağız.

Geçen sene özellikle play-off larda bazı maçlarda aleyhimize çok hatalar yapıldı. Ben hiçbir hatanın kasıtlı yapıldığını düşünmüyorum ancak aynı tarafa aleyhine sürekli hatlar olunca insanın aklında soru işaretleri kalıyor doğal olarak. Federasyonun bu konuda daha dikkatli davranacağına eminim.

Cafe Crown ile olan sponsorluk anlaşmamızdan çok memnunum, kendileri son derece anlayışlı ve ilgililer.
Telekom ile sponsorluk söz konusu değil şu anda.

Galatasaray taraftarı bana göre yeterince basketbol takımlarına sahip çıkmıyor. Özellikle bayan takımımız zaman zaman çok yalnız kalıyor. Bu sene takıma daha çok sahip çıkmalarını istiyoruz.
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Hoca ve transferde neden bu kadar geç kalındı?
aldığımız anlaşdığımız oyuncular var mı?
ÜLKERDEN ne zaman kurtulcaz?
Ülker sponsorundan Mutlumusunuz(biz değiliz)
Yeni sezonda maçlarımız abdi ipekçide mi oynayacağız?
ERman hoca ile neden anlaşamadık

Son olarak:hocamız ve aslanlarımızın yanında olacağız bu senede
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

yabancı oyuncularla tekrardan anlaşıldı mı yoksa yeni yabncılar mı takıma katılacak?biten transfer var mı ve kaya da son durum ne?
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

- Önümüzdeki yıllarda Aslantepe'ye salon yapmak için mevcut arazimizde hukuki prosedür uygun mu?

- Kaya Peker transferinde son durum nedir?

- Murat Özyer ile yapılacak transferler hakkında neler konuşuldu?

- Altyapı için ne gibi atılımlar düşünülüyor?

- Lescon ile yapılan giyim sponsorluğu anlaşmasının yerine bir diğer markanın sponsorluğu söz konusu. Bu sponsorluk hakkında neler söyleyebilir?

- Son birkaç sezonda hakem hataları hasebiyle çok sıkıntı çekiyoruz. Bu sıkınıtıyı aşmak için ne gibi önlemler düşünülüyor?
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

hani ülkerle devam etmeyecez diyordu ne oldu da bu konuda ülkerle devam etme kararı aldılar
kulübü ülkerin yönetmesinden vicdani olarak rahatsız değil mi
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Telekom olayı ve Telekom CEO sunun açıklaması hakkındaki görüşleri?

Bu konuda neden bu kadar sessiz kalındı?
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Sn. Ahmet Dedehayır

Futbol takımının bunca zorluklara ragmen sampiyon oldugu bir dönemde İYİ OLANAKLARA SAHİP OLAN başında bulundugu basketbol erkek subesinin basarısızlıgını neye bağlıyor?

Kaan Can Garip...
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Bir soruda benden: Kombineler ne zaman çıkacak, öğrencilere taksit imkanı sunulacakmı?
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

ne başarı ne transfer biz her halukarda takımımızın yanındayız ama şunu merak ediyoruz büyük galatasaray taraftarı olarak sponsor gerçekdende yöneticilerimize herhangi bi nedenden dolayı baskı yapma cüretini gösterebiliyomu bunu çok merak ediyorum murat hocayı seven bi insan olarak murat hocadan soğudum valla sponsor baskısı sayesinde takımın başında falan dedikoduları var diye
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Genel olarak yönetimin basketbol takımına balış açısı nedir ? Yiğit Şardan'dan ne derece de destek alıyor ?


Geçen Sene masa başında yetersiz etkisiz kalmamızın nedenleri neydi ?

Tuğrul Demir'in bu sene bir çok hamlede söz sahibi olduğu söylendi bunların gerçeklik payı var mıdır ?Erman Kunter'î öneren ve teklif eden Tuğrul Demir midir ?

Ülker'in Fener'e verdiği desteğin yanında bize de sus payı vermesini kendisi bir taraftar gözüyle nasıl değerlendiriyor. ?

Saygılar.
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

surekli gerceklesmeyen ama gundem olan olaylari olmus gibi gosteriyorsunuz neden ? (canli yayinda telekomla en kotu ihtimal gelecek sezon icin anlastik , transferlerde somut adimlar atilmadan isimler vererek taraftari yanlis bilgilendirmek v.b)

butcemiz ne kadar ? bunun ne kadari sponsor ne kadarini biz karsiliyoruz ?

murat ozyer kacinci tercihti ? (3 mu ? , 5 mi ?)

federasyonla baglantilari ne siklikta ?

salon yapimi hakkinda gerceklik ne duzeyde ve en erken ne zaman bir salona sahip olabiliriz ?
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Bayan takımı ve engelsız aslanlarla ıvmelenen basketbol subesı,erkek takımına yansıyacakmı bu sene?

Hocada bellı olduguna gore transfer lıstesıde bellıdır artık,kendısıne gore net hedef nedır?

Ulkerın Ozyer kalırsa 7m$ dolar soylentısı vardı,sayet bu rakam gelırse kendısı bu rakamdan tatmın olacakmı,eger olmazsa yonetım olarak ustune ne kadar koymayı dusunuyorlar?
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Kendisinin kenardan neredeyse taktik verdiği ,oyuncular aracılığıyla maç sırasında tavsiyede bulunduğu ve memnuniyetsizliğinin fazlalığını dile getiren bu yöneticimiz nasıl oluyorda hocanın takımın başına ikinci kez getirilmesine onay veriyor,burada kendiyle çelişmiyor mu?
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

ne zaman bu roportaj...bu arada şunuda sölemek lazım herkes ahmet dedehayırı bombalarken şimdide sayın diyolar iki yüzlülüge gerek yok
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

Federasyonun, Fenerbahçe takımının şubesi gibi çalışması hakkındaki görüşlerini merak ediyorum??
 
Re: Ahmet Dedehayır Röportajı

1)Uzun bir süre yeni coach arayışı vardı sonra ani bir şekilde Murat Özyer ile sözleşme imzalandı bu ani kararın nedenler nelerdir. Murat Özyer seçiminin sponsor tarafından yapılan baskılar nedeniyle yapıldığı doğrumudur?

2)Türk Telekomla ile yapılan birleşme görüşmeleri sonrasında Telekomun Ceo'su tarafından yapılan rencide edici açıklamalar hakkınmdaki düşünceleri nelerdir?

3)Basketbol şübesindeki anlaşmazlıklar nedeniyle şübe sorumluluğu görevinizi bırakacağınız ile ilgili söylentiler gerçekmidir?

4)Transfer politikası olarak bu sene ne gibi bir yol izlenecek ve transfer çalışmaları ne zaman noktalanacak?

5)Yeni sezonda takımımız maçlarını hangi salonda oynayacak?
 

Üst